!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Μου αρεσει που αγοραζαμε λογισμικα παρακολουθησης απο τους ισραηλινους, οι οποιοι πιαστηκαν στον υπνο
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Υδράργυρος έγραψε: 07 Οκτ 2023, 23:49 Μου αρεσει που αγοραζαμε λογισμικα παρακολουθησης απο τους ισραηλινους, οι οποιοι πιαστηκαν στον υπνο
Όντως, τι σκατά;
https://twitter.com/Snowden/status/1710 ... Nrt1Q&s=19
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Υδράργυρος έγραψε: 07 Οκτ 2023, 23:49 Μου αρεσει που αγοραζαμε λογισμικα παρακολουθησης απο τους ισραηλινους, οι οποιοι πιαστηκαν στον υπνο
Το άφησαν να συμβεί (αλλά είναι καλοί άνθρωποι, το έκαναν να αποφύγουμε τα χειρότερα)
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner »

vantono έγραψε: 07 Οκτ 2023, 23:31
Otto Weininger έγραψε: 07 Οκτ 2023, 20:22
Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Οκτ 2023, 20:19
Μεγάλωσες απότομα εσύ, σαν πριν λίγες ώρες το θυμάμαι που ήσουν ένας ευαίσθητος νεαρός που σοκαριζόταν από τη βία.
Απο την στιγμή που είδα την κοπέλα να την τραβολογανε και από πισω να είναι μες τα αίματα, προφανώς προϊόν βιασμού, γύρευε πως και από πόσους, ναι μεγάλωσα απότομα.

Θέλω να ακούσω τα ουρλιαχτά τους μέχρι εδώ αν γίνεται.
Αυτό το βιντεάκι και το άλλο με τη νεκρή στο ντάτσουν και το άλλο με τα γυναικόπαιδα φορτωμένα σε καροτσες, θέλω να δω να τα παίζουν οι ανθρωπιστές aristeroi καλλιτεχναι σε μπακγκραουντ στην επόμενη "παλεστινιαν σολινταριτυ" συναυλία που θα δώσουν και από κάτω να χειροκροτούν οι νεοφεμινιστριες.
Τρομακτικές σκηνές.
Η σκύλευση των πτωμάτων από τα παλαιστινιακά κτήνη και το βίντεο με την άτυχη κοπέλα στο φορτηγάκι, επαναλαμβάνω, είναι από τις χειρότερες εικόνες που έχουμε δει εδώ και πολλά χρόνια.
Αξίζει η ισοπέδωση στα τέρατα αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω.
Όσον αφορά τους αριστερούς, χέστηκαν ως γνωστόν, οι αγαπημένοι τους Παλαιστίνιοι μην πάθουν κάτι.
Όλα τα άλλα......
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Στρακαστρουκας έγραψε: 07 Οκτ 2023, 22:55
Αλιόσα έγραψε: 07 Οκτ 2023, 22:50
killzone έγραψε: 07 Οκτ 2023, 22:37 Θα ισοπεδωσουν ολοκληρη Γαζα καλα μυαλα ευχομαι εγω διοτι

οι Μουσλιμ δεν προκειτε να μεινουν θεατες

https://twitter.com/machiavelli_gr/stat ... 2520089644
Πολύ σκληρά λόγια και οργή από τον Νετανιαχου το λεει και το εννοει.
Παντως μετα πηγε νοσοκομειο. Εχε γουστο να παθει τιποτα εν καιρω πολεμου
Λες να μας βρει τετοιο κακο?
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Αυτούς τους "καλοκάγαθους" που διέπραξαν αυτές τις φρικαλαιότητες ξεβράκωσε ο ισραηλινός στρατός.
Για κάποιον ακατανόητο λόγο, τα δυτικά και τα ελληνικά ΜΜΕ αυτά δεν τα προβάλλουν. Προβάλλουν μόνο τις στρατιωτικές επιτυχίες της Χαμάς.
Άβαταρ μέλους
killzone

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killzone »

Θα ειναι πολυ βαρυ το τιμημα για να κανουν οικοπεδο την Γαζα το ξερει κι ο ιδιος οποτε....

https://twitter.com/CollinRugg/status/1 ... 8027773236
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

https://twitter.com/visegrad24/status/1 ... 5388414307

Γερμανιδα η γυναικα που σκοτωσαν και περιεφεραν γυμνη στο φορτηγο τα τζιχαντια
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Μην ξεβρακωθουν άλλοι Παλαιστίνιοι ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ

Θα κάνει συναυλία διαμαρτυρίας για τα δικαιώματα του κ@@@ των Παλαιστινίων ο Κραουνακης και θα βρωμάει χαλασμένο αυγό από την απλυσια μέχρι τη Σαχαλινη

Θα παγώσει ο ποπος τους
Τι δράμα θεέ μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zelda την 07 Οκτ 2023, 23:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
killzone

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killzone »

Υδράργυρος έγραψε: 07 Οκτ 2023, 23:54 Ειναι λιγο σε διαλυση το ισραηλ ή μου φαινεται;
Κουραστηκε ο κοσμος δεν θα ειναι για διαλυση τετοιο κρατος που ακουει συνεχεια μπου μπουνιτα ;
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

NewModelArmy έγραψε: 07 Οκτ 2023, 23:55 https://twitter.com/visegrad24/status/1 ... 5388414307

Γερμανιδα η γυναικα που σκοτωσαν και περιεφεραν γυμνη στο φορτηγο τα τζιχαντια
Και είχε πάει για να συμμετάσχει.σε.συναυλια ειρήνης
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Υδράργυρος έγραψε: 07 Οκτ 2023, 23:54 Ειναι λιγο σε διαλυση το ισραηλ ή μου φαινεται;
Θα το δεις σε λίγο αν είναι.
Μη σε δω σε καμία συναυλία αλληλεγγύης όμως με το τσίπουρο παραμάσχαλα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”