+1Golden Age έγραψε: 07 Οκτ 2023, 20:10Το Ισραήλ στήριξε τους Αζέρους λόγω της κόντρας του με το Ιράν, παρότι το Ιράν δεν στήριξε τους Αρμενίους ενόπλως και παρότι ο Πασινιάν έκανε και κάνει φιλοδυτική στροφή και απαγγίστρωση απο Ρωσία και Ιράν. Εγκληματικό αυτό που έκανε. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα δώσουμε δίκιο στους τρομοκράτες της Χαμάς.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Οκτ 2023, 20:06Ε ναι, γι αυτό το Ισραήλ εξοπλίζει και συντονίζει την σφαγή, τον στραγγαλισμο, και των εκτόπισμο των χριστιανών Αρμενίων από τους αζερους κατσαπλιαδεσ μαζί με Πακιστάν και Τουρκία, νοιάζεται για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του ισλαμισμου. Ωρσε.Niki έγραψε: 07 Οκτ 2023, 20:00
Το βράδυ να βάλεις τον σταυρό σου και να πείς:
Γίγαντα Ισραήλ προφύλαξε όλους ημάς αμήν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
- Τοξοβόλος_UK
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Ο ξαδερφός μου λέει γίνεται ΧΑΜΟΣ στο Τελ Αβίβ τώρα. Ακούει ρουκέτες ΠΑΝΤΟΥ!!!!
-
Δημοκράτης
Re: Ο πολυδιαφημισμένος Στράτος του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
runner έγραψε: 07 Οκτ 2023, 18:32Δίκιο έχεις να απαντάς με πλακίτσα.
Ανοησίες γράφω.
Οι εικόνες που έρχονται από το Ισραήλ σήμερα δείχνουν ένα κράτος που ξέρει πως να αντιμετωπίσει μια εισβολή ενόπλων.
Καλή πληροφόρηση των μυστικών υπηρεσιών και αποτελεσματική αντίδραση του στρατού.
Ούτε ένας πολίτης της χώρας δεν έπαθε κάτι ενώ οι επιτιθέμενοι εξοντώθηκαν στο άψε σβήσε.
Θα τους πάνε γαμιωβτας τους πετσετοκεφαλους
ο Κιλιντσαρογλου υπερ της Χαμας ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Και πως θα γινει αυτο τωρα που ειναι νυχτα ; η Χαμας δεν νομιζω οτι διαθετουν οπλισμο νυχτερινου αγωνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος killzone την 07 Οκτ 2023, 20:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Τοξοβόλος_UK
Ο ξαδερφός μου φεύγει κατευθύνεται προς bunker στο Τελ Αβίβ που τους έχει υποδείξει ο Ισραηλινός στρατός...Αγχώθηκα τώρα. Είναι μόλις 34 ετών ο ξαδερφός μου.
- Dwarven Blacksmith
Μεγάλωσες απότομα εσύ, σαν πριν λίγες ώρες το θυμάμαι που ήσουν ένας ευαίσθητος νεαρός που σοκαριζόταν από τη βία.Otto Weininger έγραψε: 07 Οκτ 2023, 20:09Δε βλέπω αίματα στον κώλο τους όμως. Κρίμα. Πολύ ευγενικοί οι ισραηλινοί μέχρι στιγμής.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Οκτ 2023, 20:00Αλλά, αυτοί είστε.Αλιόσα έγραψε: 07 Οκτ 2023, 19:56 Μπαγλαρωμα κατσαριδανθρωπων
https://twitter.com/nexta_tv/status/171 ... UlY8A&s=19![]()
- Μαδουραίος
- Otto Weininger
Για την Παλαιστίνη θα τελειώσει μια και καλή.
Let them make the first mistake. We make the last move.
καλα ειναι μλκς ; τοσην ωρα μας γραφει απο το σπιτι του ;Τοξοβόλος_UK έγραψε: 07 Οκτ 2023, 20:19 Ο ξαδερφός μου φεύγει κατευθύνεται προς bunker στο Τελ Αβίβ που τους έχει υποδείξει ο Ισραηλινός στρατός...Αγχώθηκα τώρα. Είναι μόλις 34 ετών ο ξαδερφός μου.
Καλα οτι πεις....ειναι κ η Χεζμπολαχ διπλα και αν εχουν ορεξη ερχονται και οι ISIS
εχουν ολοι δωματια πανικου υποχρεωτικα ...killzone έγραψε: 07 Οκτ 2023, 20:20καλα ειναι μλκς ; τοσην ωρα μας γραφει απο το σπιτι του ;Τοξοβόλος_UK έγραψε: 07 Οκτ 2023, 20:19 Ο ξαδερφός μου φεύγει κατευθύνεται προς bunker στο Τελ Αβίβ που τους έχει υποδείξει ο Ισραηλινός στρατός...Αγχώθηκα τώρα. Είναι μόλις 34 ετών ο ξαδερφός μου.![]()
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Golden Age
Άντε να φάει τα μούτρα του ο Μπλίνκεν και το δυτικό κατεστημένο με την επένδυσή τους στους Κεμαλιστές της Τουρκίας και την ελπιδα τους να ξαναφέρουν την Τουρκία στο Δυτικό στρατόπεδο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1319 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-
- 9 Απαντήσεις