!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
- Τοξοβόλος_UK
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Παιδιά πλέον υπάρχει ΔΙΑΣΠΑΡΤΟΣ πανικός στο εσωτερικο του Ισραήλ μας ενημερώνει μέσω whatsapp ο ξαδερφός μου που μένει στο Τελ Αβιβ. Σκηνές χάους, πανικού και φόβου σε κεντρικές συνοικίες ακόμα και μέσα στο Τελ Αβίβ.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
https://twitter.com/machiavelli_gr/stat ... 2055178444
Αν και η Χεσμπολαχ ανοιγε μετωπο απο τον Βορρα(μην ξεχναμε οτι καμια δεκαετια τωρα βομβαρδιζουν οι Ισραηλινοι την Συρια)οι Ισραηλινοι θα ειχαν προβλημα
Αν και η Χεσμπολαχ ανοιγε μετωπο απο τον Βορρα(μην ξεχναμε οτι καμια δεκαετια τωρα βομβαρδιζουν οι Ισραηλινοι την Συρια)οι Ισραηλινοι θα ειχαν προβλημα
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
Εμπεδοκλής
Εκείνη που μας πρίζατε τον πούτσο υπέρ της οπλοκατοχής και ανεβάζετε φωτογραφίες με γκόμενες σε παραλίες του Ισραήλ με όπλα που είστε;
Που είναι οι γκόμενες;
Που είναι οι γκόμενες;
Έχουν μεγάλο fan club και στην Ελλάδα τα πιθηκοειδη αλαουαχμπαρ
Αληθευει οτι δεν κυκλοφορει κανεις στους δρομους του Τελ αβιβ ;Τοξοβόλος_UK έγραψε: 07 Οκτ 2023, 16:06 Παιδιά πλέον υπάρχει ΔΙΑΣΠΑΡΤΟΣ πανικός στο εσωτερικο του Ισραήλ μας ενημερώνει μέσω whatsapp ο ξαδερφός μου που μένει στο Τελ Αβιβ. Σκηνές χάους, πανικού και φόβου σε κεντρικές συνοικίες ακόμα και μέσα στο Τελ Αβίβ.
- Τοξοβόλος_UK
Αθήνα είμαι. Πήγα στο πατρικό του ξάδερφού μου στην Αθήνα ο οποίος μένει μόνιμα στο Τελ Αβιβ και έχει συνδρομητικά Ισραηλινά κανάλια και βλέπουμε.Prince Imrahil έγραψε: 07 Οκτ 2023, 16:04Δεν κατάλαβα, είσαι Ισραήλ;Τοξοβόλος_UK έγραψε: 07 Οκτ 2023, 16:03συνδρομητικά το βλέπω. Πήγα στο πατρικό του ξαδερφού μου που μένει Τελ Αβιβ και τα βλέπω με τη θεία μου.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Μαλακες εντωμεταξυ εχθες επεστρεψα απο Χαιφα.
- Τοξοβόλος_UK
Κυκλοφορεί κόσμος που κάνει πλιάτσικο σε μαγαζιά τροφής. Νεαροί άντρες κυρίως ακόμα και σε κεντρικά σημεία του Τελ Αβιβ. Σημάδια πανικού.killzone έγραψε: 07 Οκτ 2023, 16:08Αληθευει οτι δεν κυκλοφορει κανεις στους δρομους του Τελ αβιβ ;Τοξοβόλος_UK έγραψε: 07 Οκτ 2023, 16:06 Παιδιά πλέον υπάρχει ΔΙΑΣΠΑΡΤΟΣ πανικός στο εσωτερικο του Ισραήλ μας ενημερώνει μέσω whatsapp ο ξαδερφός μου που μένει στο Τελ Αβιβ. Σκηνές χάους, πανικού και φόβου σε κεντρικές συνοικίες ακόμα και μέσα στο Τελ Αβίβ.
Να πληρώσεις ρε μπαταχτσή.Αλιόσα έγραψε: 07 Οκτ 2023, 16:00που βλέπεις ζωντανα; δωσε linkΤοξοβόλος_UK έγραψε: 07 Οκτ 2023, 15:59 57 Ισραηλινοί νεκροί ως τώρα σύμφωνα με το Ισραηλινό κανάλι 12
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Αλήθεια ρε σκαρμόγυφτοι. θα βάλετε το χέρι στην τσέπη; Γουστάρετε θέαμα και περιπέτεια και θέλετε να τη βγάλετε τσάμπα;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
τιποτε μεταναστες θα ειναι ...Τοξοβόλος_UK έγραψε: 07 Οκτ 2023, 16:10Κυκλοφορεί κόσμος που κάνει πλιάτσικο σε μαγαζιά τροφής. Νεαροί άντρες κυρίως ακόμα και σε κεντρικά σημεία του Τελ Αβιβ. Σημάδια πανικού.killzone έγραψε: 07 Οκτ 2023, 16:08Αληθευει οτι δεν κυκλοφορει κανεις στους δρομους του Τελ αβιβ ;Τοξοβόλος_UK έγραψε: 07 Οκτ 2023, 16:06 Παιδιά πλέον υπάρχει ΔΙΑΣΠΑΡΤΟΣ πανικός στο εσωτερικο του Ισραήλ μας ενημερώνει μέσω whatsapp ο ξαδερφός μου που μένει στο Τελ Αβιβ. Σκηνές χάους, πανικού και φόβου σε κεντρικές συνοικίες ακόμα και μέσα στο Τελ Αβίβ.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Τοξοβόλος_UK
Ισραήλ - Αντεπίθεση μετά την εισβολή της Χαμάς: Αναφορές για 57 νεκρούς - Σε πλήρη αντεπίθεση οι Ισραηλινοί
https://www.protothema.gr/world/article ... eis-video/
https://www.protothema.gr/world/article ... eis-video/
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1319 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας