Στο τέλος κέρασαν λουκουμάδες με μέλι, λουκουμάδες με Μερέντα και φρούτα. Οι πιο ωραίοι λουκουμάδες που έχω φάει. Κι έφεραν και πολλούς. Ίσως επειδή ο λογαριασμός ήταν λιγάκι τσουχτερός
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι έφαγα έξω, το νήμα του μπεκιάρη.
Re: Τι έφαγα έξω, το νήμα του μπεκιάρη.
Σε μια πολύ ωραία ταβέρνα κάπου Π. Φάληρο.Τέλεια καλοψημένα παϊδάκια, μπιφτέκι γεμιστό, πατάτες, κολοκυθοκεφτέδες( δεν έλεγαν και πολλά), σαλιγκάρια
, σαλάτα λάχανο-καρρότο, χωριάτικη μπύρες και αναψυκτικά.
Στο τέλος κέρασαν λουκουμάδες με μέλι, λουκουμάδες με Μερέντα και φρούτα. Οι πιο ωραίοι λουκουμάδες που έχω φάει. Κι έφεραν και πολλούς. Ίσως επειδή ο λογαριασμός ήταν λιγάκι τσουχτερός
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έχει ωραία παϊδάκια η Καλυψώ, έχομε πάει και με τους μασαμπουκαίους.Naida έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 07:30 Σε μια πολύ ωραία ταβέρνα κάπου Π. Φάληρο.Τέλεια καλοψημένα παϊδάκια, μπιφτέκι γεμιστό, πατάτες, κολοκυθοκεφτέδες( δεν έλεγαν και πολλά), σαλιγκάρια, σαλάτα λάχανο-καρρότο, χωριάτικη μπύρες και αναψυκτικά.
Στο τέλος κέρασαν λουκουμάδες με μέλι, λουκουμάδες με Μερέντα και φρούτα. Οι πιο ωραίοι λουκουμάδες που έχω φάει. Κι έφεραν και πολλούς. Ίσως επειδή ο λογαριασμός ήταν λιγάκι τσουχτερός![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ναι! Ψιλοπιασοκωλικη η Καλυψω όμως.Ερμής έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 11:41Έχει ωραία παϊδάκια η Καλυψώ, έχομε πάει και με τους μασαμπουκαίους.Naida έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 07:30 Σε μια πολύ ωραία ταβέρνα κάπου Π. Φάληρο.Τέλεια καλοψημένα παϊδάκια, μπιφτέκι γεμιστό, πατάτες, κολοκυθοκεφτέδες( δεν έλεγαν και πολλά), σαλιγκάρια, σαλάτα λάχανο-καρρότο, χωριάτικη μπύρες και αναψυκτικά.
Στο τέλος κέρασαν λουκουμάδες με μέλι, λουκουμάδες με Μερέντα και φρούτα. Οι πιο ωραίοι λουκουμάδες που έχω φάει. Κι έφεραν και πολλούς. Ίσως επειδή ο λογαριασμός ήταν λιγάκι τσουχτερός![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οχι, ίσα ίσα έχει αρκετά νορμαλ τιμές. Μάλλον πήρατε πολλά περισσότερα απο όσα θέλατε. Δύσκολα θα πάει πάνω απο 15 το άτομο. Τόσα είχαμε πληρώσει και φάγαμε του σκασμού.
155€ για 4 άτομα μου φάνηκαν πολλά. Ίσως επειδή τα πλήρωσαν μόνο δύο άτομα και έπεσε μεγάλο το μερίδιο στον καθένα, μου φάνηκαν πάρα πολλά. Αλλά έμειναν κιόλας πράγματα.Ερμής έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 11:44 Οχι, ίσα ίσα έχει αρκετά νορμαλ τιμές. Μάλλον πήρατε πολλά περισσότερα απο όσα θέλατε. Δύσκολα θα πάει πάνω απο 15 το άτομο. Τόσα είχαμε πληρώσει και φάγαμε του σκασμού.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
40 ευρώ περίπου το άτομο, τι πήρατε;;;Naida έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 12:27155€ για 4 άτομα μου φάνηκαν πολλά. Ίσως επειδή τα πλήρωσαν μόνο δύο άτομα και έπεσε μεγάλο το μερίδιο στον καθένα, μου φάνηκαν πάρα πολλά. Αλλά έμειναν κιόλας πράγματα.Ερμής έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 11:44 Οχι, ίσα ίσα έχει αρκετά νορμαλ τιμές. Μάλλον πήρατε πολλά περισσότερα απο όσα θέλατε. Δύσκολα θα πάει πάνω απο 15 το άτομο. Τόσα είχαμε πληρώσει και φάγαμε του σκασμού.
Τόσα δε μας είχαν βγεί όταν είχαμε πάει με την ομάδα εδώ, που ήμασταν 7 άτομα και πήραμε 2,5 κιλά παϊδάκια και ένα σωρό άλλα μπινελίκια, του σκασμού
Αυτό είπα και εγώ ρε συ. Υπερβολικά πολλά και γι αυτά που πήραμε που ήταν πολλά και έμειναν κιόλας.Ερμής έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 12:30
40 ευρώ περίπου το άτομο, τι πήρατε;;;![]()
![]()
Τόσα δε μας είχαν βγεί όταν είχαμε πάει με την ομάδα εδώ, που ήμασταν 7 άτομα και πήραμε 2,5 κιλά παϊδάκια και ένα σωρό άλλα μπινελίκια, του σκασμού
2 κιλά παϊδάκια, 2 μπιφτέκια γεμιστά, 2 σαλάτες, 2 πατάτες,2 κολοκυθοκεφτέδες, 1 σαλιγκάρια. Α και 1 φάβα. Και ότι είπιαμε. 6-7 μπύρες και 1 κόκα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ανορεξίες βλέπω, σκάσατε στο φαϊ, τόσα δε φάγαμε οι 7 της μασαμπούκας.
σορρυ αλλα μου θύμισε αυτό.
Ερμής έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 12:40 ανορεξίες βλέπω, σκάσατε στο φαϊ, τόσα δε φάγαμε οι 7 της μασαμπούκας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
που να θυμάμαι, γενικά παίζουν απο 25-30 νομίζω.
Και πάλι φάγατε χωρίς αύριο.
- Βινόσαυρος
κατσικα ή προβατινα;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Για την ακρίβεια η παραγγελία ήταν δίχως αύριο. Από φαγητό καλά είμασταν. Δεν ήταν υπερβολές .Ερμής έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 13:30 που να θυμάμαι, γενικά παίζουν απο 25-30 νομίζω.
Αφού φάγαμε και τους λουκουμάδες στο τέλος ΚΑΙ τα φρούτα
Δεν έχω ιδέα. Οι άντρηδες κάνουν κουμάντο σ' αυτά που τα ξέρουν
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ψωμι; δε το αγγιξατε;
Ήταν θηρίο . Μμ νομίζω όχι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
φξδNaida έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 16:21Για την ακρίβεια η παραγγελία ήταν δίχως αύριο. Από φαγητό καλά είμασταν. Δεν ήταν υπερβολές .Ερμής έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 13:30 που να θυμάμαι, γενικά παίζουν απο 25-30 νομίζω.
Αφού φάγαμε και τους λουκουμάδες στο τέλος ΚΑΙ τα φρούτα![]()
Δεν έχω ιδέα. Οι άντρηδες κάνουν κουμάντο ( Πληρώνουν) σ' αυτά που τα ξέρουνΜάλλον αρνί
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση