!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιουρολίγκουε 24
Re: Γιουρολίγκουε 24
βρε παραλίγο να χασουμε, ασε τι λεμε τώρα, η καρδουλα μας το ξερει.
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν χανει το ριαλ μπρο,εκτος αν παρεμβαλονται προκλητικα οι γκρι (οπως στο παγκοσμιο)enaon έγραψε: 07 Οκτ 2023, 00:10 βρε παραλίγο να χασουμε, ασε τι λεμε τώρα, η καρδουλα μας το ξερει.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Απροσδόκητα καλός ο Παναθηναϊκός για μεγάλο μέρος του αγώνα, μια ομάδα 11 νέων παικτών και με εμφανείς ανορθογραφίες στη δομή του ρόστερ απέναντι στην καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη τα τελευταία δυο χρόνια (άσχετα αν αυτοκτόνησε δις στα Φ4) και πρώτο λογικό φαβορί για φέτος.
Αν σταθεροποιήσει απόδοση στα σημερινά επίπεδα έχει βάσιμες ελπίδες για οκτάδα, με την προσθήκη δε του Μήτογλου (κυρίως) και του Παπαπέτρου θα είναι ακόμα καλύτερος.
Παραμένουν όμως τα δυο βασικά ζητήματα που έχω αναφέρει εξ αρχής, ο Λεσόρ δεν μπορεί να πάει μόνος του τη χρονιά, ο Πολωνός είναι ενδιαφέρον project (σήμερα ήταν καλός, έπρεπε να του δώσει λίγο περισσότερο χρόνο στη γ' ή δ' περίοδο για να έχει και τον Λεσόρ πιο φρέσκο στο τέλος), αλλά με τρίτο τον ΚΑ έχεις πρόβλημα. Κανονικά ή ο Πολωνός ή ο ΚΑ είναι για τρίτο πεντάρι και χρειάζεσαι ένα αξιόπιστο δεύτερο, κατά προτίμηση πολύ ψηλό. Το δεύτερο ζήτημα είναι ότι χρειάζεται μια καλή λύση στο 2, για μένα όχι στο 3 με Γκριγκόνις και Παπαπέτρου την παλεύεις τη θέση ακόμα και σε τοπ επίπεδο. Στο 2 έχεις θέμα με Γκάϊ και Γκράντ, δυο παίκτες με προτερήματα αλλά χωρίς εμπειρία στο τοπ επίπεδο (εμπειρία που έχει λχ ο Γκος, ανεξάρτητα από την αξία του), το ματς σε μεγάλο βαθμό χάθηκε επειδή και οι δυο ήταν στο β' ημίχρονο άτολμοι και δεν μπόρεσαν να δώσουν έστω μια ή δυο λύσεις όταν η άμυνα του αντιπάλου έσφιξε γύρω από τους πρωταγωνιστές μας.
Κρατάμε την αφύπνιση του Χουάντσο, το κάλο ματς του Γκριγκόνις (ο οποίος ορθά παίζει στο 3 και πρέπει να παίρνει τουλάχιστον 7-10 επιθέσεις σε κάθε ματς), την καλή εμφάνιση του Σλούκα μέχρι που κουράσθηκε και θόλωσε. Τεχνικά μιλώντας, ο εκτός ρυθμού Βιλντόζα έπρεπε να παίξει λιγότερο καθώς ήταν κακός στην επίθεση και μαύρη τρύπα στην άμυνα. Για την ακρίβεια, επειδή η περιφέρεια του γαύρου από την αρχή της τρίτης περιόδου είχε πάρει εμφανώς τον έλεγχο του ρυθμού και μας δημιουργούσε συνεχώς ανισορροπίες με αποτέλεσμα να βγάζουν πολλά ελεύθερα σουτ, θα έπρεπε να δοκιμάσει Καλαϊντζάκη στην περιφέρεια για πιο ενεργητική και δυναμική άμυνα μήπως τους μπερδέψει και τους χαλάσει ως ένα βαθμό την κυκλοφορία + να μεταδώσει ενέργεια καθώς φαινόταν ότι ειδικά από την δ' περίοδο και έπειτα είχαμε έλλειμμα ενέργειας.
Αν σταθεροποιήσει απόδοση στα σημερινά επίπεδα έχει βάσιμες ελπίδες για οκτάδα, με την προσθήκη δε του Μήτογλου (κυρίως) και του Παπαπέτρου θα είναι ακόμα καλύτερος.
Παραμένουν όμως τα δυο βασικά ζητήματα που έχω αναφέρει εξ αρχής, ο Λεσόρ δεν μπορεί να πάει μόνος του τη χρονιά, ο Πολωνός είναι ενδιαφέρον project (σήμερα ήταν καλός, έπρεπε να του δώσει λίγο περισσότερο χρόνο στη γ' ή δ' περίοδο για να έχει και τον Λεσόρ πιο φρέσκο στο τέλος), αλλά με τρίτο τον ΚΑ έχεις πρόβλημα. Κανονικά ή ο Πολωνός ή ο ΚΑ είναι για τρίτο πεντάρι και χρειάζεσαι ένα αξιόπιστο δεύτερο, κατά προτίμηση πολύ ψηλό. Το δεύτερο ζήτημα είναι ότι χρειάζεται μια καλή λύση στο 2, για μένα όχι στο 3 με Γκριγκόνις και Παπαπέτρου την παλεύεις τη θέση ακόμα και σε τοπ επίπεδο. Στο 2 έχεις θέμα με Γκάϊ και Γκράντ, δυο παίκτες με προτερήματα αλλά χωρίς εμπειρία στο τοπ επίπεδο (εμπειρία που έχει λχ ο Γκος, ανεξάρτητα από την αξία του), το ματς σε μεγάλο βαθμό χάθηκε επειδή και οι δυο ήταν στο β' ημίχρονο άτολμοι και δεν μπόρεσαν να δώσουν έστω μια ή δυο λύσεις όταν η άμυνα του αντιπάλου έσφιξε γύρω από τους πρωταγωνιστές μας.
Κρατάμε την αφύπνιση του Χουάντσο, το κάλο ματς του Γκριγκόνις (ο οποίος ορθά παίζει στο 3 και πρέπει να παίρνει τουλάχιστον 7-10 επιθέσεις σε κάθε ματς), την καλή εμφάνιση του Σλούκα μέχρι που κουράσθηκε και θόλωσε. Τεχνικά μιλώντας, ο εκτός ρυθμού Βιλντόζα έπρεπε να παίξει λιγότερο καθώς ήταν κακός στην επίθεση και μαύρη τρύπα στην άμυνα. Για την ακρίβεια, επειδή η περιφέρεια του γαύρου από την αρχή της τρίτης περιόδου είχε πάρει εμφανώς τον έλεγχο του ρυθμού και μας δημιουργούσε συνεχώς ανισορροπίες με αποτέλεσμα να βγάζουν πολλά ελεύθερα σουτ, θα έπρεπε να δοκιμάσει Καλαϊντζάκη στην περιφέρεια για πιο ενεργητική και δυναμική άμυνα μήπως τους μπερδέψει και τους χαλάσει ως ένα βαθμό την κυκλοφορία + να μεταδώσει ενέργεια καθώς φαινόταν ότι ειδικά από την δ' περίοδο και έπειτα είχαμε έλλειμμα ενέργειας.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Ατυχής επιλογή ο Αταμαν για τον παναθηναικο.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Πόσα μυρια σκορπισε ο μουστακαλης τζαμπα δασκαλε?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Ρε συ κάνε μου μια χαρη, σοβαρά τώρα.
Δες 10 δευτερόλεπτα βίντεο, τα δύο τρίποντα του Ολυμπιακού από το 8:18 έως το 8:28.
Κοίτα την άμυνα του Σλούκα προσεκτικά και πες μου τι βλέπεις.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Chilloutbuddy
Και δύο δευτερόλεπτα αυτό εδώ: (που είναι ο Σλούκας; α, ναι.)Chilloutbuddy έγραψε: 07 Οκτ 2023, 04:48Ρε συ κάνε μου μια χαρη, σοβαρά τώρα.
Δες 10 δευτερόλεπτα βίντεο, τα δύο τρίποντα του Ολυμπιακού από το 8:18 έως το 8:28.
- Eθνικοκοινωνιστης
ριαλιστηκες ε?Chilloutbuddy έγραψε: 07 Οκτ 2023, 04:48Ρε συ κάνε μου μια χαρη, σοβαρά τώρα.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Chilloutbuddy
Φίλε μου το έχεις πει αυτό καμμιά 20αριά φορές, σόρι που δεν απαντάω αλλά δεν έχω ιδέα τι με ρωτας
Ευρωπαϊκό και ΝΒΑ βλέπω απ'τη δεκαετία του 80, κάποιες χρονιές περισσότερο το ένα κάποιες χρονιές το άλλο, αυτό με ρωτάς;
- Eθνικοκοινωνιστης
σεμιναριο του ριαλ μπασκετ ο οσφπ του μπαρτζω,παρε παγωμενο ροφημα και απολαυστε τονChilloutbuddy έγραψε: 07 Οκτ 2023, 05:55Φίλε μου το έχεις πει αυτό καμμιά 20αριά φορές, σόρι που δεν απαντάω αλλά δεν έχω ιδέα τι με ρωτας![]()
Ευρωπαϊκό και ΝΒΑ βλέπω απ'τη δεκαετία του 80, κάποιες χρονιές περισσότερο το ένα κάποιες χρονιές το άλλο, αυτό με ρωτάς;
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
https://www.pickandroll.gr/2023/10/05/a ... aforetiki/
Εν συντομια, ο τουρκος μπακαλης ειπε το εξης:
Οι προηγουμενες ομαδες μου επαιζαν επιθετικα και κερδιζαν, αυτη ειναι διαφορετικη.
Οι προηγουμενες ομαδες μου επαιζαν επιθετικα και κερδιζαν, αυτη ειναι διαφορετικη.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Kαι αυτη δεν παιζει αμυνα οπως οι προηγουμενες ομαδες του,η μονη διαφορα ειναι αυτη δεν σκοραρει επισης .Bazoomba έγραψε: 07 Οκτ 2023, 08:16 https://www.pickandroll.gr/2023/10/05/a ... aforetiki/
Οι προηγουμενες ομαδες μου επαιζαν επιθετικα και κερδιζαν, αυτη ειναι διαφορετικη.![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
ακομη ενας που αναγνωρισε την ανωτεροτητα του ριαλ παιχνιδιου Μπαζουμπα μου,σειρα σουBazoomba έγραψε: 07 Οκτ 2023, 08:16 https://www.pickandroll.gr/2023/10/05/a ... aforetiki/
Οι προηγουμενες ομαδες μου επαιζαν επιθετικα και κερδιζαν, αυτη ειναι διαφορετικη.![]()
μην ξεχνας οτι με ριαλ στα φαιναλ φορ καταφερε οτι καταφερε για να μην ξεχνιομαστε ασχετα τι λεει
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Καμερον μπορεις να μου εξηγησεις πως στο διαολο ο Μπαρτζωκας μετατρεπει μετριους σουτερ σε βρωμοχερα?kameron έγραψε: 07 Οκτ 2023, 02:01 Απροσδόκητα καλός ο Παναθηναϊκός για μεγάλο μέρος του αγώνα, μια ομάδα 11 νέων παικτών και με εμφανείς ανορθογραφίες στη δομή του ρόστερ απέναντι στην καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη τα τελευταία δυο χρόνια (άσχετα αν αυτοκτόνησε δις στα Φ4) και πρώτο λογικό φαβορί για φέτος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2081 Απαντήσεις
- 44963 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από omg kai 3 lol
-
- 153 Απαντήσεις