Προσέξτε τώρα γιατί τα πράγματα μπερδεύονται. Όπως ανακάλυψα από το fb της η τύπισσα είναι κομμουνίστρια και οπαδός του κκε. Ο φίλος της αν και καλό παιδάκι σε μια συζήτηση πέταξε κάτι αντιφασιστικές μαλακίες, ίσως για να με γλείψει. Ναί, σας το είπα ότι τα πράγματα μπερδεύονται. Εγώ κάποια στιγμή, πριν την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, είχα τσακωθεί με τον Μπούκουρα. Εκείνο τον καιρό ήμουν υποστηρικτής του ΛΑ.Ο.Σ. αλλά ο τσακωμός μου με τον Μπούκουρα δεν είχε απολύτως καμία σχέση με πολιτικά ζητήματα και για την ακρίβεια ούτε εγώ γνώριζα ότι είναι Χρυσαυγίτης ούτε εκείνος γνώριζε πως ήμουν Λαοσίτης. Ο φίλος της ξέρει ότι εγώ έχω τσακωθεί με τον Μπούκουρα (χωρίς να γνωρίζει τον λόγο) και γι' αυτό ίσως θεωρεί ότι είμαι αντιχρυσαυγίτης. Αν θεωρεί κάτι τέτοιο ο φίλος της είναι πιθανό να το πιστεύει και η ίδια. Σκέφτομαι πως εκείνη ως κομμουνίστρια, ίσως γοητεύεται από την ιδέα ότι είμαι αντιχρυσαυγίτης.
Τώρα τα δεδομένα είναι τα εξής: Με γουστάρει και τη γουστάρω. Αν την κλέψω από τον φίλο της θα νιώθω τύψεις.
Αν της πω εδώ και τώρα ότι είμαι Χρυσαυγίτης ίσως απομακρυνθεί από εμένα και τότε δε θα νιώθω τύψεις αφού σε αυτή την περίπτωση δε θα την κλέψω από τον φίλο της. Εδώ το πρόβλημα είναι ότι τη γουστάρω.
Μια επιλογή που έχω είναι το να συνευρεθώ μαζί της σεξουαλικά και μετά να της αποκαλύψω ότι είμαι Χρυσαυγίτης (ή κατά τη διάρκεια της επαφής και στο σημείο της κορύφωσης
Βρίσκομαι σε δίλημμα.