Πτολεμαίος έγραψε: 04 Οκτ 2023, 19:18
Αυτοί οι άνθρωποι (!!!) έτσι έχουν μάθει, έτσι κάνουν και στις χώρες τους. Δεν ειναι διατεθειμενοι να αλλάξουν απλά επειδή άλλαξαν χώρα.
Είναι απλά ζώα με μορφή ανθρώπου.
Ο συγκεκριμένος μπαμπουινος δεν κλωτσάει πχ στα πόδια. Κλωτσάει 2 φορές στο κεφάλι με όλη του τη δύναμη. Αυτός θέλει πετσόκομμα αλά καρτέλ και πέταμα σε βαρέλι με οξύ.
Ρε εδώ μετά το πρώτο κλωτσίδι, μόλις πέφτει κάτω του σπάει στα μούτρα ένα μπουκάλι.
Και μετά συνεχίζει κλωτσιές στον σβέρκο.
Και τα άλλα τα ζώα τραβάνε βίντεο απλά ή περπατάνε αδιάφορα. Μόνο οι κοπέλες παρενέβησαν.
Ότι εσύ ας πούμε θα έκανες παρέμβαση. Μην πας μακριά, εδώ μέσα κοίτα. Λέει ο άλλος για καρκίνους σε αριστερούς κι εσύ παρεμβαίνεις ως σωστός και δημοκρατικός; Επειδή εγώ το κάνω. Σε οποιονδήποτε πει κάτι τέτοιο εναντίον σας κιόλας. Εσύ;
Αν πει για καρκίνους πάντα παρεμβαίνω. Αν σε βρίζει,.όχι δεν παρεμβαίνω.
Τι συγκρίνεις; Τις βρισιές και μάλιστα σε φόρουμ με την απόπειρα δολοφονίας μπροστά στα μάτια σου;
Αοπλος ήταν, φυσικά και θα του την έπεφτα μέχρι να χαζέψει από τις μάπες.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ρε εδώ μετά το πρώτο κλωτσίδι, μόλις πέφτει κάτω του σπάει στα μούτρα ένα μπουκάλι.
Και μετά συνεχίζει κλωτσιές στον σβέρκο.
Και τα άλλα τα ζώα τραβάνε βίντεο απλά ή περπατάνε αδιάφορα. Μόνο οι κοπέλες παρενέβησαν.
Ότι εσύ ας πούμε θα έκανες παρέμβαση. Μην πας μακριά, εδώ μέσα κοίτα. Λέει ο άλλος για καρκίνους σε αριστερούς κι εσύ παρεμβαίνεις ως σωστός και δημοκρατικός; Επειδή εγώ το κάνω. Σε οποιονδήποτε πει κάτι τέτοιο εναντίον σας κιόλας. Εσύ;
Τι συγκρίνεις; Τις βρισιές και μάλιστα σε φόρουμ με την απόπειρα δολοφονίας μπροστά στα μάτια σου;
Όχι δεν συγκρίνω αυτά. Δεν συγκρίνονται. Λέω για την προσωπική στάση και το αν προβαίνουμε σε ενέργειες. Αν μας κινητοποιεί κάτι ρε παιδί μου. Το δίκιο, το λογικό, τέτοια πράγματα.
Όχι δεν συγκρίνω αυτά. Δεν συγκρίνονται. Λέω για την προσωπική στάση και το αν προβαίνουμε σε ενέργειες. Αν μας κινητοποιεί κάτι ρε παιδί μου. Το δίκιο, το λογικό, τέτοια πράγματα.
Δεν προβαίνουμε πάντα, αλήθεια είναι αυτό. Διότι σκεφτόμαστε πολλούς παράγοντες.
Αλλά ενστικτωδώς όταν πάει κάποιος να σκοτώσει στο ξύλο κάποιον χωρίς λόγο και είναι 1vs1 και αοπλος, ορμάς.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν προβαίνουμε πάντα, αλήθεια είναι αυτό. Διότι σκεφτόμαστε πολλούς παράγοντες.
Αλλά ενστικτωδώς όταν πάει κάποιος να σκοτώσει στο ξύλο κάποιον χωρίς λόγο και είναι 1vs1 και αοπλος, ορμάς.
Πράγματι. Και το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό. Τώρα αυτοί που δεν έκαναν τίποτα... τι να πω;. Έχουν λάθος ένστικτα; Αλλοτρίωση; Πάντως δεν είναι καθόλου φυσιολογικό.
Να πεις για φόβο πάλι; ότι είναι κότες; Πως εξηγείται ότι οι γυναίκες την πέσανε όμως; Κι αυτές θα φοβούνται λογικά.
Νομίζω ότι οι άντρες φοβούνται διπλά. Ένα για να μην πάθουνε κάτι κι ένα για να μην γίνουν ρεζίλι και τσαλακωθεί ο μύθος τους.
Jimmy81 έγραψε: 05 Οκτ 2023, 02:17
Στη χώρα που το πλήρωμα μεγάλης ακτοπλοϊκής εταιρίας πετάει ανθρώπους στη θάλασσα σαν σακιά με πατάτες, στη χώρα που οι δάσκαλοι ταεκβοντό κακοποιούν σεξουαλικά τις μαθήτριές τους, στη χώρα που οι συνοδοί ασφαλείας υψηλού προσώπου παραβιάζουν το κόκκινο φανάρι και ξυλοκοπούν τον μοτοσικλετιστή που τους το επισημαίνει...κλαιγονται για τους μετανάστες-"επενδυτές" που τους χαλάνε τον ευρωπαϊκό πολιτισμό του λευκού ανθρώπου του Howard.
Κλαψε λίγο ακόμα δικαιωματιστη.
Δεν γέμισε μέχρι πάνω το ποτήρι δακρύων.
- Ρε φίλε γιατί φέρνεις τα σκυλιά σου να χεσουνε στην αυλή μου;
- Τι θες ρε μλκ; Αφού και το δικό σου σκυλί χεζει στην αυλή σου
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Jimmy81 έγραψε: 05 Οκτ 2023, 02:17
Στη χώρα που το πλήρωμα μεγάλης ακτοπλοϊκής εταιρίας πετάει ανθρώπους στη θάλασσα σαν σακιά με πατάτες, στη χώρα που οι δάσκαλοι ταεκβοντό κακοποιούν σεξουαλικά τις μαθήτριές τους, στη χώρα που οι συνοδοί ασφαλείας υψηλού προσώπου παραβιάζουν το κόκκινο φανάρι και ξυλοκοπούν τον μοτοσικλετιστή που τους το επισημαίνει...κλαιγονται για τους μετανάστες-"επενδυτές" που τους χαλάνε τον ευρωπαϊκό πολιτισμό του λευκού ανθρώπου του Howard.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αρίστος έγραψε: 04 Οκτ 2023, 20:37
Aπο τους μεταναστες που αποβιβαζονται στο Νοτο, η Γερμανια μεσω των ΜΚΟ ξεδιαλεγει αυτους που μπορουν να δουλεψουν αμεσα σε τομεις που χρειαζεται η οικονομια της και οι υπολοιποι που ειναι ο κατιμας μενουν στις χωρες του Νοτου οπου αρκετοι θα γινουν παραβατικοι.
Αυτο ειναι το Δ Ραιχ και δεν διαφερει καθολου απο τη γερμανοκεντρικη Ευρωπαικη Ενωση που οραματιστηκε ο Χιτλερ.