sys3x έγραψε: 05 Οκτ 2023, 15:51
Otto Weininger έγραψε: 05 Οκτ 2023, 15:47
sys3x έγραψε: 05 Οκτ 2023, 15:30
Μοιράζεις αβέρτα διαγνώσεις για ψυχικές παθήσεις, για πούλο είσαι κανονικά, δεν έχουμε να συζητήσουμε κάτι περαιτέρω.
Όχι αβέρτα. Σε συγκεκριμένους ανισορροπους και με πολύ σοβαρά επιχειρήματα, μαζεμένα επί πολλά έτη.
Όπως βλέπεις έναν έξω στο δρόμο και καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά, έτσι και εδώ. Απλά εδώ παίρνει λίγο παραπάνω λόγω γραπτού λόγου.
Σιγά μαλάκα, που θίχτηκες. Δεν φτάνει που αντιδράω μια στις πενήντα φορές με αυτόν τον ηλίθιο και μόνο όταν μου απευθύνεται, έχουμε και σένα να το παίζεις ευαισθητουλα.
Ντουντ, οι διαγνώσεις σου έχουν την ίδια αξία με τις κουράδες που αφήνουν τα κανονικά σκυλιά στον δρόμο, με μία δύο κουραδίτσες γενικά νομίζω ότι δεν χάθηκε κι ο κόσμος, όταν γεμίζει ο τόπος όμως θέλουνε καθάρισμα, αυτό είπα κι αυτό λέω. Άντε στο καλό τώρα.
Δεν κάνω διάγνωση.
Όπως βλέπεις κάποιον στον δρόμο και καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά, το ίδιο συμβαίνει και εδώ.
Τον συγκεκριμένο το ξέρω από τότε που λεγόταν GreekPatriot. Από τότε που ήταν στο φορουμικο γκρουπ της ΝΔ για τις εκλογές του 2012. Έχω μιλήσει άπειρα μαζί του σε π.μ είδα την αλλαγή του την επόμενη των εκλογών του 2012 (το βράδυ των εκλογών πανηγύριζε την νίκη Σαμαρά και την επόμενη μέρα (!!!) έβριζε τον Σαμαρά και παρίστανε τον Μητσοτακικο). Έκτοτε μόνο φόρα κατηφόρα είναι η φάση με αυτόν, συνεχεια υποδύεται και άλλο. Ειδικά τα 4-5 τελευταία χρόνια που λέει κάθε μέρα, σε κάθε νήμα, σε κάθε θέμα τις ίδιες 3-4 φράσεις σε λούπα ή βάζει τα ίδια εμοτικον.
Αυτά και πολλά άλλα που δε χρειάζεται να πω, μου δείχνουν ότι είναι ανισορροπος. Τι ακριβώς θέμα έχει, ας το πει γιατρός. Αλλά νορμάλ δεν είναι.
Έχω κάνει άπειρη υπομονή μαζί του, έχω προσπαθήσει άνα τα χρόνια να συνεννοηθώ σε π.μ. μαζί του, δεν απαντάω σχεδόν ποτέ πάρα ελάχιστες φορές όταν μου σπάει τα νεύρα.
Δεν του χρωστάω άλλωστε κάτι, πόσο μάλλον άπειρη υπομονή σε κάθε περίσταση.
Άμα έχεις πρόβλημα με την λέξη που περιγράφει μια κατάσταση και όχι με την κατάσταση, δικό σου θέμα.
Μπορείς να συνεχίσεις να βρίζεις καθημερινά, να λες για καρκινώματα, για καρκίνους, για μάνες, για το πότε θα μαζευτειτε να μας γαμησετε το σπίτι, τα μοναδικά πράγματα που γράφεις δηλαδή αφού μέχρι εκεί είσαι. Ας πάει κάποιος στις δημοσιεύσεις σου και να δει έστω μισή φορά αν έχεις πάρει θέση για το οτιδήποτε, αν έχεις συμμετάσχει σε καμία κουβέντα προσφέροντας πληροφορίες, ιδέες, γνώση whatever ή απλά αν βρίζεις και κριτικάρεις αριστερά δεξιά.
Γραπτά είναι, όλα μένουν.