Το αεροπορικό εισιτήριο για Κ.Ευρώπη έκανε τότε από 70 μέχρι 100 χιλιάρικα. Δηλ. ένα μισθός.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 05 Οκτ 2023, 11:14Ερμής έγραψε: 05 Οκτ 2023, 10:16Στο Γιαννέτο πριν μια πενταετία με το καλύτερο ύφασμα του μαγαζιού, έραβες με εναμιση χιλιάρικο, προφανώς για κάτι πιο νορμαλ θα ήθελε κάτω απο χιλιάρικο. Τωρα με τις ανατιμήσεις δε ξέρω τι γίνεται.Chilloutbuddy έγραψε: 05 Οκτ 2023, 02:34 Στο Γιαννέτο πάντως ή τον ανηψιό του τον Παπαδόγαμβρο πάντως δεν είναι δυο χιλιάρικα να ραφτείς, και ράβονται εκεί απ'τον Αντετοκούμπο μέχρι τον Παπανδρέου. Τουλάχιστον δεν ήταν πριν 10 χρόνια που θυμάμαι, ήταν κάτω από χιλιάρικο
Που πήγες σχολείο;EKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Οκτ 2023, 09:47
Τη δεκαετία του 90 που πήγαινα σχολείο πρέπει να ήταν 5-10 το πολύ παιδιά στο σχολείο που είχαν πάει στο εξωτερικό. Οπουδήποτε. Τι την πέρασες τη Φλόριντα ρε τυπε Άγιο Παντελεήμονα να πετάγεσαι μια να πάρεις δίπλωμα αεροσκάφους;
Γιατί απο την παλιά μου τάξη στο κέντρο των Αθηνών δε πήγε εξωτερικό ουτε ένας.
Δε πας έξω αν δε τα έχεις.
Επίσης σκεφτομουν να ανοιξω ένα νημα για το εράσμους. Προσφέρει κάτι ή ειναι απλά εξι μήνες διακοπουλες για άεργους;
.
Τι δεν πάς έξω αν δε τάχεις ;;; .![]()
Το 1988 ενα μήνα διακοπές στην Ευρώπη με την INTERAIL κόστιζε 19.000 δρχ τα εισητήρια και 100.000 δρχ τα έξοδά σου.....
Ακριβώς 120.000 δρχ ήταν ο μισθός.....
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έρευνα: Οριακά βγάζει το μήνα το 87 τοίς εκατό των καταναλωτών. Το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρώπη
Re: Έρευνα: Οριακά βγάζει το μήνα το 87 τοίς εκατό των καταναλωτών. Το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρώπη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 05 Οκτ 2023, 12:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Έρευνα: Οριακά βγάζει το μήνα το 87 τοίς εκατό των καταναλωτών. Το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρώπη
Υπαρχει και πιο ρεαλιστικη αντιμετωπιση.Otto Weininger έγραψε: 04 Οκτ 2023, 22:29Έχετε σκαλώσει με τα ρούχα. Ας τα αφήσουμε έξω.sharp έγραψε: 04 Οκτ 2023, 22:11Υπάρχει ποιοτικά και στριμωγμένα.Otto Weininger έγραψε: 04 Οκτ 2023, 16:14 Μαλάκες θα καταλάβατε την διαφορά του "ποιοτικά" με το "άνετα" ;![]()
Ένα ωραίο ευρυχωρο διαμέρισμα με θέα θάλασσα ή σε περιοχή με πράσινο, χωρίς να βλέπεις τα σώβρακα του απέναντι σε κάποιο κωλοστενο, είναι ποιότητα. Ούτε βίλα, ούτε chateaux.
Αυτό, αν δεν το έχεις ιδιοκτησία, θέλει στο νερό ένα διχιλιαρο μαζί με λογαριασμούς.
Το βγεις το Σάββατο να δεις μια παράσταση και μετά να πας να φας σε ένα καλό εστιατόριο, είναι ποιότητα.
Για 2-4 άτομα είναι ένα 400αρι στο νερό.
Επί 3 Σάββατα, 1200.
Το να έχεις και να συντηρείς ένα καλό οικογενειακό αυτοκίνητο, θέλει μαζί με βενζίνες, ένα 500ρι το μήνα. Αυτό είναι ποιότητα.
Σ/Μ είπα 500, αν και νομίζω ότι είναι λίγο αν είστε 4 πχ.
Ένα ταξιδάκι/εκδρομή το μήνα, σε χειμερινό ή μη προορισμό εντός Ελλάδας είναι ποιότητα. Άλλα 500-600 ευρώ έξτρα, συν ο,τι φας εκεί.
Να έχεις και μια καλή ασφάλεια υγείας για τα μελη της οικογενειας με πρόσβαση στα καλά ιδιωτικά νοσοκομεία και όχι μόνο, από το πρώτο ευρώ , αχρείαστη να είναι, είναι ποιότητα.
Ένα 500αρι το μήνα minimum.
Να βάλω και ένα 250αρι στο νερό έξοδα για πάρτη σου, αλλά 250 για την σύζυγό και άλλα 150 για τα παιδιά όσο είναι μικρά σχετικά.
Να κάνεις κάτι που σου ήρθε, να πας για κάνα ποτάκι με φίλους ή οτιδήποτε θες. Αυτό, είναι ποιότητα.
Φτάσαμε τα 6.000€ το μήνα, χωρίς να υπάρχει τίποτα εξωφρενικό. Μια απλή ποιότητα ζωής. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να στο δώσω να το καταλάβεις.
Και δεν έχω βάλει καν την περίπτωση ιδιωτικού σχολείου, αθλητικών δραστηριοτήτων για το παιδί/παιδιά, αποταμίευση, κάτι έκτακτο. Δεν έβαλα καν δεύτερο αυτοκίνητο.
Ενα διαμερισμα σε καλο σημειο, που δεν ειναι σε στενο, αλλα δεν βλεπει και θαλασσα/πρασινο. Ισως βλεπει σε καποια πλατεια/αθλητικο κεντρο.
Παρασταση καθε εξαμηνο.
Ταβερνα μια φορα τον μηνα, για 4 ατομα 100 ευρω μαξ.
Οικογενειακο αυτοκινητο εχει και πιο φθηνο, περι τα 150-200 ευρω τον μηνα βενζινη.
Μια-δυο εκδρομες τον χρονο εντος Ελλαδας.
Δημοσια ασφαλιση.
100 Ευρω τον μηνα για παρτι σου και για την συζυγο.
Περιπου 3000 τον μηνα...
3000 για να τη βγάζεις σχετικά αξοπρεπώς.axilmar έγραψε: 05 Οκτ 2023, 11:39Υπαρχει και πιο ρεαλιστικη αντιμετωπιση.Otto Weininger έγραψε: 04 Οκτ 2023, 22:29Έχετε σκαλώσει με τα ρούχα. Ας τα αφήσουμε έξω.
Ένα ωραίο ευρυχωρο διαμέρισμα με θέα θάλασσα ή σε περιοχή με πράσινο, χωρίς να βλέπεις τα σώβρακα του απέναντι σε κάποιο κωλοστενο, είναι ποιότητα. Ούτε βίλα, ούτε chateaux.
Αυτό, αν δεν το έχεις ιδιοκτησία, θέλει στο νερό ένα διχιλιαρο μαζί με λογαριασμούς.
Το βγεις το Σάββατο να δεις μια παράσταση και μετά να πας να φας σε ένα καλό εστιατόριο, είναι ποιότητα.
Για 2-4 άτομα είναι ένα 400αρι στο νερό.
Επί 3 Σάββατα, 1200.
Το να έχεις και να συντηρείς ένα καλό οικογενειακό αυτοκίνητο, θέλει μαζί με βενζίνες, ένα 500ρι το μήνα. Αυτό είναι ποιότητα.
Σ/Μ είπα 500, αν και νομίζω ότι είναι λίγο αν είστε 4 πχ.
Ένα ταξιδάκι/εκδρομή το μήνα, σε χειμερινό ή μη προορισμό εντός Ελλάδας είναι ποιότητα. Άλλα 500-600 ευρώ έξτρα, συν ο,τι φας εκεί.
Να έχεις και μια καλή ασφάλεια υγείας για τα μελη της οικογενειας με πρόσβαση στα καλά ιδιωτικά νοσοκομεία και όχι μόνο, από το πρώτο ευρώ , αχρείαστη να είναι, είναι ποιότητα.
Ένα 500αρι το μήνα minimum.
Να βάλω και ένα 250αρι στο νερό έξοδα για πάρτη σου, αλλά 250 για την σύζυγό και άλλα 150 για τα παιδιά όσο είναι μικρά σχετικά.
Να κάνεις κάτι που σου ήρθε, να πας για κάνα ποτάκι με φίλους ή οτιδήποτε θες. Αυτό, είναι ποιότητα.
Φτάσαμε τα 6.000€ το μήνα, χωρίς να υπάρχει τίποτα εξωφρενικό. Μια απλή ποιότητα ζωής. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να στο δώσω να το καταλάβεις.
Και δεν έχω βάλει καν την περίπτωση ιδιωτικού σχολείου, αθλητικών δραστηριοτήτων για το παιδί/παιδιά, αποταμίευση, κάτι έκτακτο. Δεν έβαλα καν δεύτερο αυτοκίνητο.
Ενα διαμερισμα σε καλο σημειο, που δεν ειναι σε στενο, αλλα δεν βλεπει και θαλασσα/πρασινο. Ισως βλεπει σε καποια πλατεια/αθλητικο κεντρο.
Παρασταση καθε εξαμηνο.
Ταβερνα μια φορα τον μηνα, για 4 ατομα 100 ευρω μαξ.
Οικογενειακο αυτοκινητο εχει και πιο φθηνο, περι τα 150-200 ευρω τον μηνα βενζινη.
Μια-δυο εκδρομες τον χρονο εντος Ελλαδας.
Δημοσια ασφαλιση.
100 Ευρω τον μηνα για παρτι σου και για την συζυγο.
Περιπου 3000 τον μηνα...
Το είπαμε, αυτο διαφέρει όμως απο αυτο που λέει ο Οττο.
Στην Ελλάδα ξέρουμε πως 3000 δε μπαίνουν τόσο άνετα σε μια οικογένεια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- EKPLIKTIKOS
Το μεγάλο θέμα είναι η εξέλιξη των τιμών αγοράς και ενοικίασης. Εκεί μπορει να φτάσει η φάση όντως τα 3000 να φτάνουν οριακά για να ζήσει οικογένεια. Ήδη τώρα, ρεαλιστικά μιλώντας, με κάτω από 7 κατοστάρικα δεν μπαίνεις σε σπιτι για οικογενεια που να μη σιχαίνεσαι από τα απαισια μωσαϊκα κ τους μαρμάρινους νεροχύτες και να μη φοβάσαι για τη ζωή σου βγαίνοντας στον διάδρομο της πολυκατοικίας ή ακόμα περισσότερο έξω από αυτήν. Το στεγαστικό είναι το μεγάλο θέμα και θα συνεχίσει να είναι, δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι, όλοι θέλουν να μείνουν σε Αθήνα Θεσσαλονίκη σε πολύ περιορισμένο χώρο.
Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να φτιάξει το κράτος commie blocks, όχι ότι θα αλλάξουν οι τιμές, απλά θα στεγάσει τους φτωχομπινεδες που σε λίγα χρόνια θα μένουν σε αποθήκες σαν τους Πακιστανους
Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να φτιάξει το κράτος commie blocks, όχι ότι θα αλλάξουν οι τιμές, απλά θα στεγάσει τους φτωχομπινεδες που σε λίγα χρόνια θα μένουν σε αποθήκες σαν τους Πακιστανους
Γιατί σιχαίνεσαι τους μαρμάρινους νεροχύτες, ρε πύτε; Μια χαρά πλένονται και είναι και καλτ.
Αυτό πρέπει να αλλάξει το κράτος, όχι το άλλο που έγραψες.όλοι θέλουν να μείνουν σε Αθήνα Θεσσαλονίκη σε πολύ περιορισμένο χώρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 05 Οκτ 2023, 12:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Και η κυβέρνηση που υποτίθεται ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ξενοδοχειακού κεφαλαίουEKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Οκτ 2023, 12:09 Το μεγάλο θέμα είναι η εξέλιξη των τιμών αγοράς και ενοικίασης. Εκεί μπορει να φτάσει η φάση όντως τα 3000 να φτάνουν οριακά για να ζήσει οικογένεια. Ήδη τώρα, ρεαλιστικά μιλώντας, με κάτω από 7 κατοστάρικα δεν μπαίνεις σε σπιτι για οικογενεια που να μη σιχαίνεσαι από τα απαισια μωσαϊκα κ τους μαρμάρινους νεροχύτες και να μη φοβάσαι για τη ζωή σου βγαίνοντας στον διάδρομο της πολυκατοικίας ή ακόμα περισσότερο έξω από αυτήν. Το στεγαστικό είναι το μεγάλο θέμα και θα συνεχίσει να είναι, δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι, όλοι θέλουν να μείνουν σε Αθήνα Θεσσαλονίκη σε πολύ περιορισμένο χώρο.
- Green Dragon
Συνήθως είναι τόσο παλιοί που έχουν γεμίσει φθορές (σπασίματα-ρωγμές = φωλιές μικροβίων). Τώρα αν θέλεις να γυμνάσεις το ανοσοποιητικό σου παίρνοντας κάποιο ρίσκο δεν ξέρω...sharp έγραψε: 05 Οκτ 2023, 12:12 Γιατί σιχαίνεσαι τους μαρμάρινους νεροχύτες, ρε πύτε; Μια χαρά πλένονται και είναι και καλτ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 05 Οκτ 2023, 12:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Green Dragon
Πως θα το αλλάξει; Αφού εδώ είναι οι δουλειές. Σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες ο κόσμος αστικοποιήθηκε.sharp έγραψε: 05 Οκτ 2023, 12:12 Γιατί σιχαίνεσαι τους μαρμάρινους νεροχύτες, ρε πύτε; Μια χαρά πλένονται και είναι και καλτ.
Αυτό πρέπει να αλλάξει το κράτος, όχι το άλλο που έγραψες.όλοι θέλουν να μείνουν σε Αθήνα Θεσσαλονίκη σε πολύ περιορισμένο χώρο.
Στις υπανάπτυκτες θέλεις να πεις. Εκεί βρίσκεται ο μισός πληθυσμός μαζεμένος στην πρωτεύουσα. Ρίξε μια ματιά στα νούμερα Λατ. και Ν. Αμερική και θα το δεις.Green Dragon έγραψε: 05 Οκτ 2023, 12:15Πως θα το αλλάξει; Αφού εδώ είναι οι δουλειές. Σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες ο κόσμος αστικοποιήθηκε.sharp έγραψε: 05 Οκτ 2023, 12:12 Γιατί σιχαίνεσαι τους μαρμάρινους νεροχύτες, ρε πύτε; Μια χαρά πλένονται και είναι και καλτ.
Θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόγραμμα αποκέντρωσης. Αλλά πάλι υπάρχει λανθασμενη νοοτροπία που δύσκολα πλέον αλλάζει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 05 Οκτ 2023, 12:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Fixed.EKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Οκτ 2023, 08:46Αν είσαι γκομενα φτιάξε ονλυφανς κ γινε βίζιταGoBack έγραψε: 04 Οκτ 2023, 23:02
Δωσε λιγο το blueprint.Aς πουμε εισαι 18 χρονων(χωρις καποιο ιδιαιτερο ταλεντο εκ γενετης),μολις ενηλικιωθηκες εχεις πιασει δουλεια και σπουδαζεις.Προλαβαινεις να κανεις πχιοτικη ζωη σε ηλικια που να σου σηκωνεται με καποιο τροπο;
Αν είσαι άντρας ντίλερ φτιάξε ονλυφανς κ γινε βίζιτα
Σε λάθος αιώνα ξύπνησες σήμερα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Μιλάμε τώρα για εποχές που για να βγάλεις βίζα ούτε κι ο Θεός δεν ήξερε τι χρειαζόταν. Και σήμερα δηλαδή δεν είναι "α, θα πεταχτώ 2 χρόνια να δουλέψω", λες και είναι χώρα της ΕΕ, αλλά σαφώς βγάζεις ευκολότερα μεταναστευτική βίζα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Οκτ 2023, 09:47Τη δεκαετία του 90 που πήγαινα σχολείο πρέπει να ήταν 5-10 το πολύ παιδιά στο σχολείο που είχαν πάει στο εξωτερικό. Οπουδήποτε. Τι την πέρασες τη Φλόριντα ρε τυπε Άγιο Παντελεήμονα να πετάγεσαι μια να πάρεις δίπλωμα αεροσκάφους;Imperium έγραψε: 05 Οκτ 2023, 09:37
Προ 20ετίας αν ήσουν αποφασισμένος πήγαινες Φλόριντα, και το έβγαζες σε δυο βδομάδες με κόστος 2500 δολάρια. Άντε κι άλλα τόσα τα έξοδά σου, με ένα τάληρο καθάριζες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Η διαφορά είναι ότι σήμερα το κάνουν πάρα πολύ ηλίθιοι εκτός από πάρα πολύ πλούσιοι.sharp έγραψε: 05 Οκτ 2023, 10:23 Είπαμε, είναι θέμα αριθμών. Ναι, προ ίντερνετ αυτά αποτελούσαν χόμπυ εκατομμυριούχων και σήμερα η αίσθηση είναι ότι μπορεί να το κάνει ο καθένας.
Να σου πω άλλο. Νεαρό ζευγάρι γνωστών μου, που δουλεύουν ως μισθωτοί, πήρε το αεροπλάνο και πήγε στη Δανία σε εστιατόριο το οποίο στοιχίζει 500 ευρώ το άτομο. Έδωσαν ένα χιλιάρικο για ένα γεύμα συν τα υπόλοιπα έξοδα. Ε, αυτό παλιότερα το έκαναν μόνο πάρα πολύ πλούσιοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Το αλλάζει αντίστροφα. Ας πούμε ο Καποδίστριας ήταν μια τέτοια αντιστροφή, που βοήθησε τα χωριά να ερημώσουν κι άλλο.Green Dragon έγραψε: 05 Οκτ 2023, 12:15Πως θα το αλλάξει; Αφού εδώ είναι οι δουλειές. Σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες ο κόσμος αστικοποιήθηκε.sharp έγραψε: 05 Οκτ 2023, 12:12 Γιατί σιχαίνεσαι τους μαρμάρινους νεροχύτες, ρε πύτε; Μια χαρά πλένονται και είναι και καλτ.
Όταν λέμε ότι ο πληθυσμός αστικοποιήθηκε εννοούμε ότι μετακινήθηκε προς κοντινές πόλεις, όχι ότι μαζεύτηκε όλος σε 2 πόλεις. Δες την Γερμανία, που έχει οκταπλάσιο πληθυσμό και δες πώς είναι κατανεμημένος σε πόσες πόλεις. Αν η Γερμανία ήταν όπως η Ελλάδα, το Βερολίνο θα ήταν 40 εκατομμύρια και το Αμβούργο με το Μόναχο άλλα 30.
Υπάρχουν πράγματα που μπορεί να κάνει το κράτος; Φυσικά και υπάρχουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Green Dragon
Ίσως θα έπρεπε να είχε γίνει εξ αρχής, τώρα δε νομίζω ότι αλλάζει.hellegennes έγραψε: 05 Οκτ 2023, 12:36Το αλλάζει αντίστροφα. Ας πούμε ο Καποδίστριας ήταν μια τέτοια αντιστροφή, που βοήθησε τα χωριά να ερημώσουν κι άλλο.Green Dragon έγραψε: 05 Οκτ 2023, 12:15 Πως θα το αλλάξει; Αφού εδώ είναι οι δουλειές. Σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες ο κόσμος αστικοποιήθηκε.
Όταν λέμε ότι ο πληθυσμός αστικοποιήθηκε εννοούμε ότι μετακινήθηκε προς κοντινές πόλεις, όχι ότι μαζεύτηκε όλος σε 2 πόλεις. Δες την Γερμανία, που έχει οκταπλάσιο πληθυσμό και δες πώς είναι κατανεμημένος σε πόσες πόλεις. Αν η Γερμανία ήταν όπως η Ελλάδα, το Βερολίνο θα ήταν 40 εκατομμύρια και το Αμβούργο με το Μόναχο άλλα 30.
- hellegennes
Πάντα αλλάζει αλλά όσο χειροτερεύει η κατάσταση γίνεται πιο δύσκολο και πιο κοστοβόρο. Το κράτος όμως όπως είπα δεν δείχνει καμμιά διάθεση για τέτοιο πράγμα (ανέφερα το σχέδιο Καποδίστρια), γιατί μας κυβερνάνε άχρηστοι και οι ψηφοφόροι δεν είναι καθόλου εκπαιδευμένοι να σκέφτονται πιο πολύπλοκα πράγματα από το πορτοφόλι τους, πράγμα για το οποίο επίσης το κράτος φταίει και συγκεκριμένα η εκπαίδευση. Φαύλος κύκλος.Green Dragon έγραψε: 05 Οκτ 2023, 12:38Ίσως θα έπρεπε να είχε γίνει εξ αρχής, τώρα δε νομίζω ότι αλλάζει.hellegennes έγραψε: 05 Οκτ 2023, 12:36Το αλλάζει αντίστροφα. Ας πούμε ο Καποδίστριας ήταν μια τέτοια αντιστροφή, που βοήθησε τα χωριά να ερημώσουν κι άλλο.Green Dragon έγραψε: 05 Οκτ 2023, 12:15 Πως θα το αλλάξει; Αφού εδώ είναι οι δουλειές. Σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες ο κόσμος αστικοποιήθηκε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 202 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 0 Απαντήσεις