Καλά τα πάει και το ''έρωτας φυγάς'' με το τούρκικο σενάριοgeorgebi έγραψε: 05 Οκτ 2023, 10:56 Τρέμε Μάγισσα..... έρχεται η Ιουλία![]()
Οι Πανθεοι ακόμα χαμηλά![]()
τουλάχιστο τους προτιμά η νεολαία (5%) σε σχέση με τη γερουσία (4,4%)![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαγισσα: Το ελληνικό games of thrones
Re: Μαγισσα: Το ελληνικό games of thrones
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Δεν έχω δει κάποιο επεισόδιο της σειράς αλλά βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το ότι οι άρρενες πχορουμίτες έχουν τόσο εμπεριστατωμένες απόψεις για τις ελληνικές σειρές στο πραϊμτάιμ. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
Έχουμε γίνει μαλλιά κουβάρια φιλενάδα.... εσύ τι κάνεις την ώρα του πραϊμτάιμ, αν επιτρέπεται;ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Οκτ 2023, 11:57 Δεν έχω δει κάποιο επεισόδιο της σειράς αλλά βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το ότι οι άρρενες πχορουμίτες έχουν τόσο εμπεριστατωμένες απόψεις για τις ελληνικές σειρές στο πραϊμτάιμ.![]()
Το "φιλενάδα" από πού προκύπτει καλό μου;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 05 Οκτ 2023, 11:58Έχουμε γίνει μαλλιά κουβάρια φιλενάδα.... εσύ τι κάνεις την ώρα του πραϊμτάιμ, αν επιτρέπεται;ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Οκτ 2023, 11:57 Δεν έχω δει κάποιο επεισόδιο της σειράς αλλά βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το ότι οι άρρενες πχορουμίτες έχουν τόσο εμπεριστατωμένες απόψεις για τις ελληνικές σειρές στο πραϊμτάιμ.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Από το γεγονός ότι έχουμε μοιραστεί πολύ από τον πραϊμτάιμ χρόνο μας εδώ μαζί, με εποικοδομητικό διάλογο και φιλικό κλίμαΓΑΛΗ έγραψε: 05 Οκτ 2023, 12:04Το "φιλενάδα" από πού προκύπτει καλό μου;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 05 Οκτ 2023, 11:58Έχουμε γίνει μαλλιά κουβάρια φιλενάδα.... εσύ τι κάνεις την ώρα του πραϊμτάιμ, αν επιτρέπεται;ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Οκτ 2023, 11:57 Δεν έχω δει κάποιο επεισόδιο της σειράς αλλά βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το ότι οι άρρενες πχορουμίτες έχουν τόσο εμπεριστατωμένες απόψεις για τις ελληνικές σειρές στο πραϊμτάιμ.![]()
-
Ο μέχρι πρότινος διάλογος με τις φιλικές χλαπάτσες ήταν όντως εποικοδομητικός40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 05 Οκτ 2023, 12:06Από το γεγονός ότι έχουμε μοιραστεί πολύ από τον πραϊμτάιμ χρόνο μας εδώ μαζί, με εποικοδομητικό διάλογο και φιλικό κλίμαΓΑΛΗ έγραψε: 05 Οκτ 2023, 12:04Το "φιλενάδα" από πού προκύπτει καλό μου;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 05 Οκτ 2023, 11:58
Έχουμε γίνει μαλλιά κουβάρια φιλενάδα.... εσύ τι κάνεις την ώρα του πραϊμτάιμ, αν επιτρέπεται;
Οπότε, κάνε μου τη χάρη και συνέχισε να ασχολείσαι με όποιον καλύπτει ως σάκκος μποξ το συγκεκριμένο διάστημα τις γελοίες εκρήξεις της "ιδιαιτερότητας" σου.
Μια χαρά τα πας μέχρι τώρα ως πτυελοδοχείο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Σε ευχαριστώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Οκτ 2023, 12:15Ο μέχρι πρότινος διάλογος με τις φιλικές χλαπάτσες ήταν όντως εποικοδομητικός40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 05 Οκτ 2023, 12:06Από το γεγονός ότι έχουμε μοιραστεί πολύ από τον πραϊμτάιμ χρόνο μας εδώ μαζί, με εποικοδομητικό διάλογο και φιλικό κλίμαγια μένα.
Οπότε, κάνε μου τη χάρη και συνέχισε να ασχολείσαι με όποιον καλύπτει ως σάκκος μποξ το συγκεκριμένο διάστημα τις γελοίες εκρήξεις της "ιδιαιτερότητας" σου.
Μια χαρά τα πας μέχρι τώρα ως πτυελοδοχείο.
-
Πάντως να ξέρεις ότι μόνο μια ΑΞΙΑ φιλενάδα μου θα έκανε ένα τόσο υπέροχο ποστ. Δηλώνω άρα δικαιωμένος για τον χαρακτηρισμό. Εκτός από γοητευμένος
Τον Καφετζοπουλο πάντως (3ος όροφος) ούτε το παιδί που αλλάζει τις κασσετες στην ΕΡΤ δεν τον βλέπει (1,2%)
Κάντε ένα ψυχικό ρε παιδιά... 15 λεπτά διαρκεί... τι ψυχή έχουν 15 λεπτά
Κάντε ένα ψυχικό ρε παιδιά... 15 λεπτά διαρκεί... τι ψυχή έχουν 15 λεπτά
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ωραιο βυζάκι η Ιουλία παντως, ε Τζορτζμπάη?
Το μονο που αξιζε απο τη σειρά, πιστευω.
Το μονο που αξιζε απο τη σειρά, πιστευω.
Εγώ δεν τα βλέπω αυτά τα σήριαλ ρε
η σύζυγος τα βλέπει
Αν και κάτι πήρε το μάτι μου
Spoiler
Ξέχασα να σας πω πως με έχει πρήξει η σύζυγος με την Αννα Μασχα
που παίζει την στριμμένη αδελφή του πωςτονλενε

Λες και βλέπει την μετεμψύχωση της

που παίζει την στριμμένη αδελφή του πωςτονλενε

Λες και βλέπει την μετεμψύχωση της

Spoiler
Spoiler
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 70 Απαντήσεις
- 1513 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 2 Απαντήσεις