!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έρευνα: Οριακά βγάζει το μήνα το 87 τοίς εκατό των καταναλωτών. Το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρώπη

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
talaipwros

Re: Έρευνα: Οριακά βγάζει το μήνα το 87 τοίς εκατό των καταναλωτών. Το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρώπη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

GoBack έγραψε: 04 Οκτ 2023, 23:15
Ναι στο ιδιο καταληγουμε ομως,οτι μονο ο κομμουνισμος ειναι η λυση για την πλειοψηφια αν θελουν να ζησουν ποιοτικα.
:o

:smt005:
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Έρευνα: Οριακά βγάζει το μήνα το 87 τοίς εκατό των καταναλωτών. Το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρώπη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

GoBack έγραψε: 04 Οκτ 2023, 23:17 Οχι τετοιος κομμουνισμος,μοντερνος ριαλ.
Καλά.
Πιο πολλές ελπίδες έχεις αν ασχοληθώ ξανά με το νήμα Big Odds

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

talaipwros έγραψε: 04 Οκτ 2023, 23:18
Ναι στο ιδιο καταληγουμε ομως,οτι μονο ο κομμουνισμος ειναι η λυση για την πλειοψηφια αν θελουν να ζησουν ποιοτικα.

Εσυ εισαι πανω πανω στη λιστα της απαλλοτριωσης
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

GoBack έγραψε: 04 Οκτ 2023, 23:19

Α, για κλεφτες έλεγες,.

Πράγματι οι ληστες τραπεζων περνάνε καλα αν δεν τους πιάσουν
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

talaipwros έγραψε: 04 Οκτ 2023, 23:20

Α, για κλεφτες έλεγες,.

Κοιτα εγω δεν φταιω,μεχρι χθες νομιζα οτι ζουσα ποιοτικα και ψηφιζα και ΝΔ,αλλα μου ανοιξε τα ματια αυτο το νημα και εγινα κομμουνιστης.Θα απαλλοτριωθεις νομιμα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

GoBack έγραψε: 04 Οκτ 2023, 23:25
talaipwros έγραψε: 04 Οκτ 2023, 23:20

Α, για κλεφτες έλεγες,.

Κοιτα εγω δεν φταιω,μεχρι χθες νομιζα οτι ζουσα ποιοτικα και ψηφιζα και ΝΔ,αλλα μου ανοιξε τα ματια αυτο το νημα και εγινα κομμουνιστης.Θα απαλλοτριωθεις νομιμα.
ρε μλκ στα αληθεια τωρα,με τον ντειριο μιλας :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 04 Οκτ 2023, 23:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Otto Weininger έγραψε: 04 Οκτ 2023, 22:53
sharp έγραψε: 04 Οκτ 2023, 22:50
Otto Weininger έγραψε: 04 Οκτ 2023, 22:37 Γενικά, αν τα παραπάνω σου φαίνονται εξωφρενικά, σκέψου μήπως δεν είμαι εγώ φωνάρα, αλλά εσύ έχεις κατεβάσει πολύ τον πήχυ για μια σειρά από λόγους.
Αυτό είναι το μοναδικό σοβαρό από όσα έγραψες. Έχει όμως ήδη απαντηθεί, προς τον Ερμή νομίζω, ότι τα πάντα κρίνονται με την νόρμα, που είναι ο περίγυρος σου. Δικαίωμα σου να θέλεις να είσαι στο 1%, ή 5% γιατί παραπάνω δεν είναι στην Ελλάδα, αλλά το ότι αυτό το θεωρείς φυσικό είναι το πρόβλημα
Ούτε φυσικό το θεωρώ, ούτε αφύσικο. Minimum ποιότητας το θεωρώ και σου λέω πόσο κοστίζει με τις τρέχουσες τιμές.

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σε ρωτήσω: τι θεωρείς ποιότητα ;
Φίλε μου, αν ισχύουν αυτά που γράφεις, τότε είσαι απλά πολύ σπάταλος. Δεν πειράζει, σ'αγαπάμε κι έτσι, ειδικά όταν δεν παίρνεις από τα δικά μας.

Στο ερώτημα σου, σίγουρα η ποιότητα ζωής δεν ανεβαίνει επειδή αυξάνει και η ποσότητα των χρημάτων που ξοδεύεις.

Σε γενικές γραμμές, και επειδή μιλάμε για συγκεκριμένο τόπο, στην Αθήνα δύσκολο να έχεις ποιότητα, όσα και να ξοδέψεις. Γνωρίζω εκατομμυριούχο που κόντεψε να καεί ζωντανός, επειδή η πυροσβεστική δεν μπορούσε να πλησιάσει από τα άναρχα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Αυτά σε έπαυλη στα Β.Προάστια, όχι στο στενό με τα σώβρακα τού απέναντι.

Οπότε τι να σού κάνει το βραδυνό ψάρι των 200 Ευρώ. Καλύτερα φάε σουβλάκι με καλή παρέα στο σπίτι, φτάνει να μη στα κάνει τσουρέκια ο γείτονας με τα λαϊκά στη διαπασών, γιατί αστυνομία όπως γνωρίζεις δεν έρχεται ποτέ. Εκτός και αν βάλουμε κι άλλα 10 χιλιάρικα στο μπάτζετ για να πληρώσουμε μπράβους να τού σπάσουν τα παΐδια, ώστε να μην μάς ξαναενοχλήσει. Κατά το πρότυπο όλα γίνονται φτάνει να έχεις φράγκα...

Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ και να μην μού γράψεις ξανά, ότι δεν είπες για μπράβους και νονούς της νύχτας.
sharp

Ερμής έγραψε: 04 Οκτ 2023, 23:02
sharp έγραψε: 04 Οκτ 2023, 22:51
Otto Weininger έγραψε: 04 Οκτ 2023, 22:49

Βήμα 1: δεν περιμένεις να τα κάνεις αυτά ως μισθωτός.
Αλλά ως τι, ως επιχειρηματίας; Αυτοί κι αν δουλεύουν όλη μέρα. Αλλά η δουλειά είναι αυτό που τους αρέσει. Προσωπικά το θεωρώ τρομακτικά βαρετό.
Νομίζεις ότι στον επιχειρηματία είναι όλη η καβλα του να δουλεύει; :smt005:
Οι περισσότεροι που γνώρισα λόγω δουλειάς έτσι ήσαν. Όλη μέρα στο γραφείο, μέχρι που πέθαναν. Οι μόνοι που παρατήρησα ότι βαριόντουσαν και το έκαναν για φράγκα, όλο στο τηλέφωνο, καμμιά γκόμενα κλπ. ήταν δύο πρώην ΚΚΕ. :smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 04 Οκτ 2023, 23:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

ειστε σπαταλοι ρε κομμουνια καντε οικονομια,με τις φλουδες και τα κοτσανια κανεις φανταστικα πιατα

ναι αλλα ο μπαρουφ ειπε για λιτη ζωη και ο τσιπροφσκι θελει να μας κανει αργεντινη και βενεζουελα

:giggle: :giggle: :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

sharp έγραψε: 04 Οκτ 2023, 23:27 Στο ερώτημα σου, σίγουρα η ποιότητα ζωής δεν ανεβαίνει επειδή αυξάνει και η ποσότητα των χρημάτων που ξοδεύεις.
Σου έγραψα και πριν, ότι δεν ισχύει το "όσο ξοδεύεις". Σου έγραψα ότι μετά από ένα σημείο, πόσο μου φαίνεται το ίδιο. Πως και 1 τρις μετρητά να είχα, αυτά που σου έγραψα θα έκανα. Η μόνη διαφορά ήταν να αγοράσω ένα σπίτι που θα μου γυάλιζε ή ακόμα καλύτερα ένα καλό οικόπεδο και να χτίσω ότι θέλω.
Μέχρι εκεί.

Τα γράφω ξανά και ξανά και επιμένω: μιλάω για ποιότητα, όχι σπατάλη. Καμία σπατάλη δεν ανέφερα.

sharp

Otto Weininger έγραψε: 04 Οκτ 2023, 23:33
sharp έγραψε: 04 Οκτ 2023, 23:27 Στο ερώτημα σου, σίγουρα η ποιότητα ζωής δεν ανεβαίνει επειδή αυξάνει και η ποσότητα των χρημάτων που ξοδεύεις.
Σου έγραψα και πριν, ότι δεν ισχύει το "όσο ξοδεύεις". Σου έγραψα ότι μετά από ένα σημείο, πόσο μου φαίνεται το ίδιο. Πως και 1 τρις μετρητά να είχα, αυτά που σου έγραψα θα έκανα. Η μόνη διαφορά ήταν να αγοράσω ένα σπίτι που θα μου γυάλιζε ή ακόμα καλύτερα ένα καλό οικόπεδο και να χτίσω ότι θέλω.
Μέχρι εκεί.

Τα γράφω ξανά και ξανά και επιμένω: μιλάω για ποιότητα, όχι σπατάλη. Καμία σπατάλη δεν ανέφερα.
Εεεε πια. Υπάρχουν και ποιοτικά φαγάδικα που δεν δίνεις 200 ευρώ. Και αντίστοιχα φτηνότερα πουλόβερ και σινεμά αντί για Ηρώδειο (που πάει κι η κάθε βλαχάρα, μεταξύ μας). Και ίσως και ένας μήνας χωρίς εκδρομή στην Αράχωβα να μην είναι απαραίτητα έκπτωση ποιότητας (εκτός κι αν έχεις βαρεθεί τη γυναίκα σου). Πώς αλλιώς να σού το πω;
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

GoBack έγραψε: 04 Οκτ 2023, 23:17 Οχι τετοιος κομμουνισμος,μοντερνος ριαλ.
Τι ριαλ ρε, αυτός ο κομμουνισμός που λες υπάρχει μόνο στην σφαίρα της φαντασίας.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

sharp έγραψε: 04 Οκτ 2023, 23:30
Ερμής έγραψε: 04 Οκτ 2023, 23:02
sharp έγραψε: 04 Οκτ 2023, 22:51

Αλλά ως τι, ως επιχειρηματίας; Αυτοί κι αν δουλεύουν όλη μέρα. Αλλά η δουλειά είναι αυτό που τους αρέσει. Προσωπικά το θεωρώ τρομακτικά βαρετό.
Νομίζεις ότι στον επιχειρηματία είναι όλη η καβλα του να δουλεύει; :smt005:
Οι περισσότεροι που γνώρισα λόγω δουλειάς έτσι ήσαν. Όλη μέρα στο γραφείο, μέχρι που πέθαναν. Οι μόνοι που παρατήρησα ότι βαριόντουσαν και το έκαναν για φράγκα, όλο στο τηλέφωνο, καμμιά γκόμενα κλπ. ήταν δύο πρώην ΚΚΕ. :smt005:
Μου θυμίζεις όταν ήμασταν μαθητές σε μικρές τάξεις που νομίζαμε πως οι δάσκαλοι γουστάρουν να κάνουν μάθημα όλη την ώρα :lol:
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

sys3x έγραψε: 04 Οκτ 2023, 15:40
axilmar έγραψε: 04 Οκτ 2023, 15:32 2 κοστουμια; πολυτελειες!!!!

Προσφατα εχασα βαφτισια συγγενους γιατι δεν εχω καλα ρουχα, αλλα ουτε και λεφτα να αγορασω.

Ευτυχως που αρρωστησαμε οικογενειακως και ειχαμε μια τελεια δικαιολογια για να μην παμε!!!!

Ουτε και μπορω να παρω λεφτα απο τους συγγενεις, γιατι μου δινουν ηδη για την επιβιωση μου και της οικογενειας μου.
Και σου λένε οι άλλοι, αφού έχετε λεφτά, γι' αυτό ανεβαίνουν οι τιμές, αλλιώς δεν θα ανέβαιναν.
Ζούνε στην καρακοσμάρα τους ορισμένοι.
κατσε θα σε βγαλουν ψυχοπαθη τυπε μου,ξερεις εσυ ποιοι :giggle:

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

sharp έγραψε: 04 Οκτ 2023, 23:39
Otto Weininger έγραψε: 04 Οκτ 2023, 23:33
Μέχρι εκεί.

Εεεε πια. Υπάρχουν και ποιοτικά φαγάδικα που δεν δίνεις 200 ευρώ. Και αντίστοιχα φτηνότερα πουλόβερ και σινεμά αντί για Ηρώδειο (που πάει κι η κάθε βλαχάρα, μεταξύ μας). Και ίσως και ένας μήνας χωρίς εκδρομή στην Αράχωβα να μην είναι απαραίτητα έκπτωση ποιότητας (εκτός κι αν έχεις βαρεθεί τη γυναίκα σου). Πώς αλλιώς να σού το πω;
Ναι αλλά ποιότητα είναι να μην τα κάνεις γιατί δε θες. Όχι γιατί δε μπορείς.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”