Φτυνω το χρημα καταμουτρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Εισβολή" των Vegan στη Βαρβάκειο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: "Εισβολή" των Vegan στη Βαρβάκειο
Σιγά μην πλήρωνες για Κοκκορα 2 ετών που εζησε φυσιολογικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σίγουρα το κρέας θα είναι πιο σκληρό και πιο λίγο αλλά σαφώς θα είναι πολύ πιο υγιεινό. Τώρα που κρεμάνε τα βυζιά στους άντρες από τις ορμόνες που τρώνε κοτόπουλα είναι καλύτερα;
the end
Με λιγα λογια .Πάνας έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 01:36Σίγουρα το κρέας θα είναι πιο σκληρό και πιο λίγο αλλά σαφώς θα είναι πολύ πιο υγιεινό. Τώρα που κρεμάνε τα βυζιά στους άντρες από τις ορμόνες που τρώνε κοτόπουλα είναι καλύτερα;
Ζωα που εκτρεφονται ελευθερα και σωστά υπάρχουν αλλά ειναι λίγα και για λιγους δλδ δεν καλυπτονται οι ανάγκες του πληθυσμού και είναι ακριβά και για αυτούς που μπορούν να τα πληρώσουν.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Βρίσκω με 10 ευρώ το κιλό.
Αλλά τελικά προτιμώ το ελεύθερο κατσίκι που το βρίσκω με 6-7 ευρώ το κιλό.
Μάθε να μαζεύεις να κάνεις και την γυμναστική σου.
Να πούμε και ότι το μανιτάρι είναι ζώο και όχι φυτό.
Για χριστιανοκαρμοιρη σε έχω - αποκλειεται να πληρώνεις.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
χριστιανοκαρμοιρης = νοικοκυραίος
Αυτοί που έχτισαν την Ελλάδα.
Αυτοί που έχτισαν την Ελλάδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στα λαχανικά το βρίσκω πάντα.Μηχανικός έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 01:53Μάθε να μαζεύεις να κάνεις και την γυμναστική σου.
Να πούμε και ότι το μανιτάρι είναι ζώο και όχι φυτό.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Ορέστης 35
Mουχλα για την ακριβεια. Αν ζουσα σε χωριο θα μαζευα. Ισως και να τα καλλθεργουσα. Οι ασυνηθιστες ποικιλιες ειναι ακριβες.Μηχανικός έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 01:53Μάθε να μαζεύεις να κάνεις και την γυμναστική σου.
- hellegennes
Τα βυζιά δεν κρεμάνε από τις ορμόνες, κρεμάνε από το περιττό λίπος.Πάνας έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 01:36Σίγουρα το κρέας θα είναι πιο σκληρό και πιο λίγο αλλά σαφώς θα είναι πολύ πιο υγιεινό. Τώρα που κρεμάνε τα βυζιά στους άντρες από τις ορμόνες που τρώνε κοτόπουλα είναι καλύτερα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν είναι ούτε ζώο ούτε φυτό. Μύκητας είναι.Gherschaagk έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 02:03Στα λαχανικά το βρίσκω πάντα.Μηχανικός έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 01:53Μάθε να μαζεύεις να κάνεις και την γυμναστική σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
φξδΜηχανικός έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 01:58 χριστιανοκαρμοιρης = νοικοκυραίος .βαριδια της χωρας
Αυτοί που έχτισαν πνιγουν και σακατευουν την Ελλάδα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση