!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
νύχτα
Re: ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;
σέσιλυ, όχι, και βέβαια δεν συμφωνώ
με τα υπόλοιπα, αλλά τα αγνοώ κιόλας,
δεν ήμουν ον λάιν οπότε δε ξέρω τί έγινε
ανέφερα με σαφήνεια τί με ενόχλησε
και υπερασπίζομαι αποκλειστικά αυτό
- Cecily Anne
Κι εγώ υπερασπίζομαι το δικαίωμά μου να λέω τη γνώμη μου.νύχτα έγραψε: 22 Απρ 2018, 01:20 σέσιλυ, όχι, και βέβαια δεν συμφωνώ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Φινγκόλφιν
- Μέλη που αποχώρησαν
Το γνώμη ή προσωπική επίθεση είναι ψευδοδίλημμα, κάτι μπορεί να 'ναι πολύ εύκολα και τα δύο.Cecily Anne έγραψε: 22 Απρ 2018, 01:16Εγώ προσωπική επίθεση δεν έκανα.
Δεν έβρισα κανένα.
Η προσωπική μου γνώμη είναι αυτή.
Αν δεν σ'αρέσει, μην με διαβάζεις.
Επίσης, αν το θεωρείς επίθεση, μπορείς να με καταγγείλεις.
Εγώ δεν το θεωρώ επίθεση είναι η γνώμη μου και θα τη λέω.
Τα συντονιστικά σχόλια δεν έχουν να κάνουν με θέματα αρεσκείας, δεν είναι σχόλια που τα προσπερνάς αν δεν θες να τα διαβάσεις.
- Cecily Anne
Καλό μου ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΕΔΩ, χρήστης είμαι.Φινγκόλφιν έγραψε: 22 Απρ 2018, 01:21
Το γνώμη ή προσωπική επίθεση είναι ψευδοδίλημμα, κάτι μπορεί να 'ναι πολύ εύκολα και τα δύο.
Τα συντονιστικά σχόλια δεν έχουν να κάνουν με θέματα αρεσκίας, δεν είναι σχόλια που τα προσπερνάς αν δεν θες να τα διαβάσεις.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Κερνάς μεσουλιντ τις γκόμενες και γίνονται θαύματα;
Θα βγάλω την υπόλοιπη μπύρα, ποιος θέλει κέρασμα;
- Dwarven Blacksmith
Δεν είναι συντονίστρια εδώ, αν υπήρχε συντονισμός σιγά μην καθόταν να γράφει σχόλια.Φινγκόλφιν έγραψε: 22 Απρ 2018, 01:21Το γνώμη ή προσωπική επίθεση είναι ψευδοδίλημμα, κάτι μπορεί να 'ναι πολύ εύκολα και τα δύο.Cecily Anne έγραψε: 22 Απρ 2018, 01:16Εγώ προσωπική επίθεση δεν έκανα.
Δεν έβρισα κανένα.
Η προσωπική μου γνώμη είναι αυτή.
Αν δεν σ'αρέσει, μην με διαβάζεις.
Επίσης, αν το θεωρείς επίθεση, μπορείς να με καταγγείλεις.
Εγώ δεν το θεωρώ επίθεση είναι η γνώμη μου και θα τη λέω.
Τα συντονιστικά σχόλια δεν έχουν να κάνουν με θέματα αρεσκείας, δεν είναι σχόλια που τα προσπερνάς αν δεν θες να τα διαβάσεις.
- Φινγκόλφιν
- Μέλη που αποχώρησαν
Αν είναι έτσι, τότε λάθος μου. Είδα που έγραφες κάτω από αυτόν και θεώρησα πως ήσουν.
- Cecily Anne
Φινγκόλφιν έγραψε: 22 Απρ 2018, 01:26Αν είναι έτσι, τότε λάθος μου. Είδα που έγραφες κάτω από αυτόν και θεώρησα πως ήσουν.
Μα αυτόν σχολιάζω, που να γράψω;
- Φινγκόλφιν
- Μέλη που αποχώρησαν
Βιάστηκα να υποθέσω πως το έκανες με την ιδιότητα της συντονίστριας, δεν μπήκα στον κόπο να δω ενότητες.
Τις κερναω μεσουλιντ την επομενη μερα,για τον πονοκεφαλο που φερνει το ροχυπνολdon't speak έγραψε: 22 Απρ 2018, 01:23Κερνάς μεσουλιντ τις γκόμενες και γίνονται θαύματα;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
νύχτα
κι εγώ λόγω αυτού θεώρησα πως μιλάς
ως συντονίστρια
ως συντονίστρια
Cecily Anne έγραψε: 22 Απρ 2018, 01:00 Σε παρακαλώ να σταματήσεις να παρενοχλείς τις γυναίκες του φόρουμ και τους χρήστες, παίρνοντας ΝΙΚ και φωτογραφίες, εφόσον θέλεις να είσαι μέλος.
- hellegennes
Πρώτον γιατί είναι ξεκάθαρα κακόβουλη πράξη. Οποιοσδήποτε ψωνίζει ή καταναλώνει κάπου έχοντας μεγάλο χαρτονόμισμα, είναι εύλογο ότι θα ενημερώσει εκ των προτέρων το κατάστημα, αλλιώς υπάρχει σκοπιμότητα. Ως εκ τούτου, ο καταστηματάρχης έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την υπηρεσία, εφόσον συντρέχει εύλογη αιτία (το μαγαζί δεν έχει αρκετό ταμείο για να χαλάσει το χαρτονόμισμα και ταυτόχρονα να κινηθεί). Από την στιγμή που η υπηρεσία έχει εκτελεστεί ήδη και δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσής της, θεωρείται κακόπιστη πράξη εκ μέρους του καταναλωτή.Μηχανικός έγραψε: 22 Απρ 2018, 00:39Γιατί τι παράνομο υπήρχε;hellegennes έγραψε: 22 Απρ 2018, 00:24Και τα μαγαζιά δεν έπαιρναν τηλέφωνο στην αστυνομία;Μηχανικός έγραψε: 22 Απρ 2018, 00:08 Σας έχω πει για το κόλπο ενός τύπου, που πήγαινε και έτρωγε σε απομακρυσμένες ταβέρνες, σε ημέρες που δεν είχαν πελάτες και έβγαζε να πληρώσει με πεντακοσάευρω.![]()
Δεύτερον, το κατάστημα έχει κάθε δικαίωμα να καλέσει την αστυνομία εάν πιστεύει ότι ένα χαρτονόμισμα μπορεί να μην είναι έγκυρο, ακόμη κι αν διαθέτει μηχάνημα και εμφανίζεται ως έγκυρο. Κατόπιν το κατάστημα μπορεί να ζητήσει να συνοδεύσει η αστυνομία το άτομο να χαλάσει το χαρτονόμισμα, αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα, ή να κρατήσει το κατάστημα τα στοιχεία του πελάτη ώστε να μπορούν να υποβάλουν μήνυση σε περίπτωση που δεν αποστείλει το αντίτιμο της υπηρεσίας εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Cecily Anne
Φυσικά και έκανα παράκληση.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Για να το παίξεις καλός;GoBack έγραψε: 22 Απρ 2018, 01:29Τις κερναω μεσουλιντ την επομενη μερα,για τον πονοκεφαλο που φερνει το ροχυπνολdon't speak έγραψε: 22 Απρ 2018, 01:23Κερνάς μεσουλιντ τις γκόμενες και γίνονται θαύματα;
-
νύχτα
το "εφόσον θέλεις να είσαι μέλος" όταν το
λέει άτομο του συντονισμού περισσότερο
με απειλή μοιάζει, ηρέμησε κι εσύ κεφάλα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση