Εμένα δε με χάλασε
Leatherface
για κάποιο λογο εγινε αυτοvantono έγραψε: 04 Οκτ 2023, 14:20
Στους καρκινοϊχθείς έχει απο τους πιο σκληροκάριολους κιλλερς, βλέπω.
Μού θύμισες λίγο εκείνο το μαργαριτάρι από το "Είτε παίδες Ελλήνων", που έλεγε (στο περίπου):vantono έγραψε: 04 Οκτ 2023, 14:20 Νυχού με διδακτορικό σε ανάγνωση αστρολογικού χάρτη δεν είμαι πύτοι μου, αλλά ιχθείς, καρκίνοι και παρθένοι, δεν ειναι τα πιο φλωρικα ζωδια, υποτίθεται?
Και εδω στους καρκινοϊχθείς έχει απο τους πιο σκληροκάριολους κιλλερς, βλέπω. Μόνο τον παρθένο πέτυχε απο θεμα φλωριάς.
Ο ζυγός πρεπει να ειναι ο λίμπρα, οχι τοξοτης. Ο τζίγκσος ναι, ειναι ο σκληροκαριολότερος απ'όλους, υπο την εννοια ότι δεν κανει αυτός τους φόνους αλλά εξαναγκάζει άλλους να σκοτώσουν (είτε άλλους είτε τον εαυτό τους) για λογαριασμό του.Ερμής έγραψε: 04 Οκτ 2023, 19:00 Ο Αιγόκερος ποιος είναι;
Για εμένα ο πιο σκληρός καριόλης από όλους είναι ο τοξότης δλδ ο τζιγκσο
Isildur έγραψε: 04 Οκτ 2023, 14:25Μού θύμισες λίγο εκείνο το μαργαριτάρι από το "Είτε παίδες Ελλήνων", που έλεγε (στο περίπου):vantono έγραψε: 04 Οκτ 2023, 14:20 Νυχού με διδακτορικό σε ανάγνωση αστρολογικού χάρτη δεν είμαι πύτοι μου, αλλά ιχθείς, καρκίνοι και παρθένοι, δεν ειναι τα πιο φλωρικα ζωδια, υποτίθεται?
Και εδω στους καρκινοϊχθείς έχει απο τους πιο σκληροκάριολους κιλλερς, βλέπω. Μόνο τον παρθένο πέτυχε απο θεμα φλωριάς.
Τον μεσαίωνα υπήρχαν πολλοί δεισιδαίμονες και αγράμματοι ναυτικοί, που πίστευαν στα θαλάσσια τέρατα και στις γοργόνες. Όσοι δεν πίστευαν, τους έτρωγε η γοργόνα.