Ναύτης έγραψε: 04 Οκτ 2023, 11:17 Ρε συ ΣΕ κράτα λίγο σάλιο, μην το χαλάς όλο στην κωλοτρυπίδα του (πιο άχρηστου δήμαρχου ever) ΜΠΑΚΟ, περιμένουν στη σειρά κι άλλοι/άλλες στο κωλόσογο για πολιτική καριέρα.
Μπορεί να είναι εστιασμένη η σύμβαση του
Ναύτης έγραψε: 04 Οκτ 2023, 11:17 Ρε συ ΣΕ κράτα λίγο σάλιο, μην το χαλάς όλο στην κωλοτρυπίδα του (πιο άχρηστου δήμαρχου ever) ΜΠΑΚΟ, περιμένουν στη σειρά κι άλλοι/άλλες στο κωλόσογο για πολιτική καριέρα.
Μην πατάς ρε τυπε, έχω σφουγγαρισει. Δεν βλέπεις;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 04 Οκτ 2023, 10:50viewtopic.php?f=33&t=50310Beria έγραψε: 04 Οκτ 2023, 10:48 Μεγάλος περίπατος, Βασ. Όλγας και Στρέφη
Τρία στα τρία οι αποτυχίες του Μπακογιάννη
Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ του έκανε δώρο την επανεκλογή με την επιλογή του ... Ζαχαριάδη
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Beria έγραψε: 04 Οκτ 2023, 10:48 Μεγάλος περίπατος, Βασ. Όλγας και Στρέφη
Με γρίφους μιλάς γερ... εννοώ τυπεBeria έγραψε: 04 Οκτ 2023, 11:36Μην πατάς ρε τυπε, έχω σφουγγαρισει. Δεν βλέπεις;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 04 Οκτ 2023, 10:50viewtopic.php?f=33&t=50310Beria έγραψε: 04 Οκτ 2023, 10:48 Μεγάλος περίπατος, Βασ. Όλγας και Στρέφη
southern έγραψε: 04 Οκτ 2023, 11:55 Εγώ δεν βλέπω κάτι κακό στην εκδίωξη των αναρχικών από το λόφο του Στρέφη
Ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων ψηφίζουν ό,τι τους λένε κάθε πρωί ο Αυτιάς και οι λοιποί πετσωμένοι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Οκτ 2023, 12:00 Εγώ απορώ, κάπου εκεί έξω υπάρχει ένα 40τακατο που τον θεωρεί δημαρχάρα;
Ή μεγάλο μέρος του πληθυσμού το βρίσκει κυριολεκτικά αδύνατο να ψηφίσει κάποιον που δεν είναι γνωστή φάτσα;
Ναύτης έγραψε: 04 Οκτ 2023, 12:08 Να συνυπολογίσουμε στην εξίσωση ότι η αντιπολίτευση είναι ένα μάτσο γρόθοι που προτείνουν ως εναλλακτική κάτι τύπους που κάνουν τον άχρηστο γόνο να φαντάζει σαν γίγας.
Ε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Οκτ 2023, 12:12Ναύτης έγραψε: 04 Οκτ 2023, 12:08 Να συνυπολογίσουμε στην εξίσωση ότι η αντιπολίτευση είναι ένα μάτσο γρόθοι που προτείνουν ως εναλλακτική κάτι τύπους που κάνουν τον άχρηστο γόνο να φαντάζει σαν γίγας.![]()
Σε ποια πόστα τους έχουμε δει δηλαδή;
Eννοω ότι αν ξαναμπείς με τα βρωμοπαπουτσα σε νήμα που είναι σφουγγαρισμενο θα πας για μπάνιο.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 04 Οκτ 2023, 11:57Με γρίφους μιλάς γερ... εννοώ τυπε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Που είναι η ασάφεια; Λέω, εγώ απέδωσα το πρόβλημα στην έλλειψη αναγνωρισιμότητας των άλλων υποψηφίων. Εσύ τους αναγνωρίζεις αλλά λες ότι "κάνουν τον άχρηστο γόνο να φαντάζει σαν γίγας", οπότε ρωτάω από που σχημάτισες τη γνώμη αυτή.Ναύτης έγραψε: 04 Οκτ 2023, 12:14Ε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Οκτ 2023, 12:12Ναύτης έγραψε: 04 Οκτ 2023, 12:08 Να συνυπολογίσουμε στην εξίσωση ότι η αντιπολίτευση είναι ένα μάτσο γρόθοι που προτείνουν ως εναλλακτική κάτι τύπους που κάνουν τον άχρηστο γόνο να φαντάζει σαν γίγας.![]()
Σε ποια πόστα τους έχουμε δει δηλαδή;![]()
Δεν τους κυνηγάω εγώ, ο Ναύτης πρόσβαλε πρώτος ένα άβαταρ μου με κόμμα που κατέβαινε στις εκλογές και ο Χαοτικος έβριζε τον ιδεολογικό μου χώροBeria έγραψε: 04 Οκτ 2023, 12:17Eννοω ότι αν ξαναμπείς με τα βρωμοπαπουτσα σε νήμα που είναι σφουγγαρισμενο θα πας για μπάνιο.
Σου λύθηκε ο γρίφος;
Και σταματά να κυνηγάς χρήστες από πίσω και να γράφεις μαλακίες
Όταν έχεις τον Μπακογιάννη (που έχει πίσω του όλο το μηντιακό/επιχειρηματικό σύστημα και τους μηχανισμούς του σογιού), δεν βάζεις απέναντι τον Ζαχαριάδη (επειδή είναι αρεστός στο κομματικό κονκλάβιο), ούτε τον Χάρη Δούκα (που τον ξέρουν οι φοιτητές του). Βρίσκεις μια προσωπικότητα με πολιτικό εκτόπισμα, ευρεία αναγνωρισιμότητα και αποδοχή και τον κατεβάζεις ως κοινό υποψήφιο απέναντι στον άχρηστο γόνο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Οκτ 2023, 12:18Που είναι η ασάφεια; Λέω, εγώ απέδωσα το πρόβλημα στην έλλειψη αναγνωρισιμότητας των άλλων υποψηφίων. Εσύ τους αναγνωρίζεις αλλά λες ότι "κάνουν τον άχρηστο γόνο να φαντάζει σαν γίγας", οπότε ρωτάω από που σχημάτισες τη γνώμη αυτή.