Και τα δυο. Συνηθως πινω τρεις καφεδες, ενα τσαι ή μεντα, και ενα χαμομηλι, τη μερα.
Πρασινο τσαι με τιποτα. Ουτε ντεκαφ γιατι λεει, για να φυγει η καφεινη τον ξεπλενουν με χημικα. Η coffee island και αλλη μια, νομιζω, κανουν μια επεξεργασια με νερο. Ισως και παραπανω εταιριες, απλως εγω για δυο εχω ακουσει.
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
mec_ έγραψε: 11 Απρ 2018, 15:41
Τι προτιμάτε περισσότερο;
Εγώ προσπαθώ να απεξαρτηθώ από τον καφέ, γιατί πίνω πολλούς και με βαράνε στο νευρικό. Εδώ και είκοσι μέρες πίνω πράσινο τσάι, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι καλό υποκατάστατο. Δεν σκέφτομαι τον ντεκαφεινέ. Αν πίνω κάτι θέλω να είναι γνήσιο.
Μια χαρά είναι το τσάι. Στη δουλειά μου φτιάχνω μια καφετιέρα με αυτό και δεν το αλλάζω με τίποτα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
θα πεταχτω σε λίγη ώρα. Να τον δοκιμασω. Τον πρώτο
ριξε κριτικη αμα πας να ξερουμε
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Πίνω και καφέδες και τσάγια και τις 12 το βράδυ κι ό,τι ώρα μου καπνίσει. Φραπέ οπωσδήποτε-πολλες φορές αχτύπητο, φρεντοεσπρέσσο, ελληνικό. Από τσάγια earl grey tea Twinings με μέλι και γάλα είναι το αγαπημένο μου, τσάγι του βουνού με μέλι και λεμόνι επίσης. Πίνω και διάφορα άλλα βοτάνια.
user έγραψε: 03 Οκτ 2023, 17:13
Πίνω και καφέδες και τσάγια και τις 12 το βράδυ κι ό,τι ώρα μου καπνίσει. Φραπέ οπωσδήποτε-πολλες φορές αχτύπητο, φρεντοεσπρέσσο, ελληνικό. Από τσάγια earl grey tea Twinings με μέλι και γάλα είναι το αγαπημένο μου, τσάγι του βουνού με μέλι και λεμόνι επίσης. Πίνω και διάφορα άλλα βοτάνια.
Τα πίνεις όλα δηλαδή
Από αυτά που ανέφερες μόνο το γάλα στο τσάι με χαλάει, κατά τα άλλα εγκρίνω.
user έγραψε: 03 Οκτ 2023, 17:13
Τα πίνεις όλα δηλαδή
Από αυτά που ανέφερες μόνο το γάλα στο τσάι με χαλάει, κατά τα άλλα εγκρίνω.
Χάνεις! Το είχα δοκιμάσει και καθιερώσει αυτό το τσάι με γάλα στην καραντίνα...όταν στην περιοχή μου είχε απαγόρευση κυκλοφορίας στις 6 το απόγευμα για... μήνες...πήγαινα για περπάτημα μια ώρα και γυρνούσα κι έπινα το τσάγι αυτό. Αυτή είναι η ανάμνηση..
O ελληνικος καφες δεν βαραει στα νευρα, πινω ενα διπλο καθημερινα και παρα την ηλικια μου ειμαι οκ και σε νευρα και σε πιεση (ενω ο φρεντο με πειραζε).
Αν θελω επιπλεον τοτε πινω τσαι, το καλοκαιρι παγωμενο, απο φθινοπωρο ζεστο τσαι, ειτε μηλο-κανελα, ειτε earl grey.
Το λοιπόν.
Πρέπει να ειναι ο τεταρτος πέμπτος φραπες που εχω πιει στη ζωή μου.
απο τον παλιό δεν ειχα δοκιμάσει αλλά τουτος εδώ ΓΑΜΑΕΙ!
γλυκος με γάλα(για αυτο άλλωστε είναι φημισμένος).
Αν τον αντιμετωπίσεις σα καφέ τότε οχι δεν.
Αν τον αντιμετωπίσεις ως ένα πόσιμο επιδόρπιο στυλ Σταρμπακς, τότε σκίζει πάτους
Ο πρώτος απο τους δύο που πόσταρες. Εχει φωτο του μπαρμπαΧρηστου μέσα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Το λοιπόν.
Πρέπει να ειναι ο τεταρτος πέμπτος φραπες που εχω πιει στη ζωή μου.
απο τον παλιό δεν ειχα δοκιμάσει αλλά τουτος εδώ ΓΑΜΑΕΙ!
γλυκος με γάλα(για αυτο άλλωστε είναι φημισμένος).
Αν τον αντιμετωπίσεις σα καφέ τότε οχι δεν.
Αν τον αντιμετωπίσεις ως ένα πόσιμο επιδόρπιο στυλ Σταρμπακς, τότε σκίζει πάτους
Ο πρώτος απο τους δύο που πόσταρες. Εχει φωτο του μπαρμπαΧρηστου μέσα.
ωραια θα ελεγχθει παρασκευη πρωι