πρωτος ο δασκαλος σας το ειπε εδω
το δευτερο που θα καταλαβετε ειναι για τον καρβελα
δεν εχει κορακια πια ...Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 01 Οκτ 2023, 22:34 Πως γίνεται η ομάδα να έχει αναβαθμιστεί ποιοτικά σε ΟΛΕΣ τις θέσεις και να έχει και βάθος πάγκου, και παρ' όλα αυτά να πηγαίνει πολύ χειρότερα από πέρσι (1 μόλις βαθμός στην έδρα σου με ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΛΗ), αυτό μόνο ο Αλαφούζος θα μπορούσε να το καταφέρει.
εχει αναβαθμιστει?Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 01 Οκτ 2023, 22:34 Πως γίνεται η ομάδα να έχει αναβαθμιστεί ποιοτικά σε ΟΛΕΣ τις θέσεις και να έχει και βάθος πάγκου, και παρ' όλα αυτά να πηγαίνει πολύ χειρότερα από πέρσι (1 μόλις βαθμός στην έδρα σου με ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΛΗ), αυτό μόνο ο Αλαφούζος θα μπορούσε να το καταφέρει.
Πέρυσι είχε χάσει εντός από τον Πάοκ στη ρέγκιουλαρ.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 01 Οκτ 2023, 22:34 Πως γίνεται η ομάδα να έχει αναβαθμιστεί ποιοτικά σε ΟΛΕΣ τις θέσεις και να έχει και βάθος πάγκου, και παρ' όλα αυτά να πηγαίνει πολύ χειρότερα από πέρσι (1 μόλις βαθμός στην έδρα σου με ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΛΗ), αυτό μόνο ο Αλαφούζος θα μπορούσε να το καταφέρει.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Αντε, μου κεντρισες το ενδιαφερον, για πες, τι σημαινει νεοβαζελος;
Αυτος που εκανε πιπες, τι ειπε;Albrecht έγραψε: 02 Οκτ 2023, 17:24 Πάντως εδώ στο Βιετνάμ που είμαι βρέθηκα σε ένα σπορ καφέ και έπεισα τους βιετναμεζους θαμώνες να βάλουν το πόα μπαοκ . Ήταν και μια παρέα Αυστραλων που μόλις είχε παρακολουθήσει έναν αγώνα ράγκμπι. Έξω στο δρόμο ήταν και ένας τυπάς που ρωταγε τους περαστικούς αν γουσταρανε πίπα κλπ. Για να μη φλυαρω όταν τελείωσε το ματς όλοι συμφώνησαν ότι αδικήθηκε ο μπαοκ.![]()
Γκλου-γκλουThor έγραψε: 03 Οκτ 2023, 15:26Αυτος που εκανε πιπες, τι ειπε;Albrecht έγραψε: 02 Οκτ 2023, 17:24 Πάντως εδώ στο Βιετνάμ που είμαι βρέθηκα σε ένα σπορ καφέ και έπεισα τους βιετναμεζους θαμώνες να βάλουν το πόα μπαοκ . Ήταν και μια παρέα Αυστραλων που μόλις είχε παρακολουθήσει έναν αγώνα ράγκμπι. Έξω στο δρόμο ήταν και ένας τυπάς που ρωταγε τους περαστικούς αν γουσταρανε πίπα κλπ. Για να μη φλυαρω όταν τελείωσε το ματς όλοι συμφώνησαν ότι αδικήθηκε ο μπαοκ.![]()
Α, ησουν και συ παρων;jason0 έγραψε: 03 Οκτ 2023, 15:41Γκλου-γκλουThor έγραψε: 03 Οκτ 2023, 15:26Αυτος που εκανε πιπες, τι ειπε;Albrecht έγραψε: 02 Οκτ 2023, 17:24 Πάντως εδώ στο Βιετνάμ που είμαι βρέθηκα σε ένα σπορ καφέ και έπεισα τους βιετναμεζους θαμώνες να βάλουν το πόα μπαοκ . Ήταν και μια παρέα Αυστραλων που μόλις είχε παρακολουθήσει έναν αγώνα ράγκμπι. Έξω στο δρόμο ήταν και ένας τυπάς που ρωταγε τους περαστικούς αν γουσταρανε πίπα κλπ. Για να μη φλυαρω όταν τελείωσε το ματς όλοι συμφώνησαν ότι αδικήθηκε ο μπαοκ.![]()
Ε, τι να κανουμε, η Τουμπα πεφτει κομματακι μακρια.jason0 έγραψε: 04 Οκτ 2023, 09:26 Θα παίξετε τελικά Καραϊσκάκη στην Ευρώπη;
https://youtu.be/2JkDyhIUErM?si=d5bf83fLrXRs7qoj