Λοιπόν αυτό μου δίνει κουράγιο. Αν βρήκες γυναίκα εσύ, μπορούμε όλοιgeorgebi έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:44Ε ναι.... τι;
Για την τωρινή μιλάω
όχι για την προηγούμενη
![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαγισσα: Το ελληνικό games of thrones
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
Re: Μαγισσα: Το ελληνικό games of thrones
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Εγώ θα επιμείνω ότι δεν γίνεται να βγάλεις καλή σειρά με καθημερινά επεισόδια. Πρέπει να είναι εβδομαδιαία, αλλιώς είναι σαπουνόπερα.
Αυτό το Πανθέοι πρέπει να το βλέπουν μόνο πενηντάρες γεροντοκόρες φιλόλογοι με πρεσβυωπία που το αγαπημένο τους βιβλίο είναι το νησί και αυνανίζονται διαβάζοντας στα κρυφά Εμπειρίκο. Και μόνο φωτογραφίες να δεις, σου θυμίζει την 2η ώρα λογοτεχνία Πέμπτη το πρωί τον Νοέμβρη στο Γυμνάσιο. Μακριά
Θα βγάζουν λέει 3 τη βδομάδα. Αλλά δεν ξέρω για πόσο καιρό, μήπως δηλαδή ολοκληρωθεί γρήγορα.Green Dragon έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:50 Εγώ θα επιμείνω ότι δεν γίνεται να βγάλεις καλή σειρά με καθημερινά επεισόδια. Πρέπει να είναι εβδομαδιαία, αλλιώς είναι σαπουνόπερα.
Στο ΑΝΤΕΝΑ+ πάντως έχουν ήδη ανέβει μπόλικα, 7... 8 κάτι τέτοιο είδα χθες.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Πριν κανα-δυο δεκαετίες μπορεί και να συμφωνούσα μαζί σου. Τώρα που είμαι στα 50 πλας, το 50 που λες μού φαίνεται λίγο για την περιγραφή που κάνεις.Σενέκας έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:50 Αυτό το Πανθέοι πρέπει να το βλέπουν μόνο πενηντάρες γεροντοκόρες φιλόλογοι με πρεσβυωπία που το αγαπημένο τους βιβλίο είναι το νησί και αυνανίζονται διαβάζοντας στα κρυφά Εμπειρίκο. Και μόνο φωτογραφίες να δεις, σου θυμίζει την 2η ώρα λογοτεχνία Πέμπτη το πρωί τον Νοέμβρη στο Γυμνάσιο. Μακριά
Σενέκας έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:50 Αυτό το Πανθέοι πρέπει να το βλέπουν μόνο πενηντάρες γεροντοκόρες φιλόλογοι με πρεσβυωπία που το αγαπημένο τους βιβλίο είναι το νησί και αυνανίζονται διαβάζοντας στα κρυφά Εμπειρίκο. Και μόνο φωτογραφίες να δεις, σου θυμίζει την 2η ώρα λογοτεχνία Πέμπτη το πρωί τον Νοέμβρη στο Γυμνάσιο. Μακριά
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
πραγματικά, βλέπω τα τρέιλερ και μου φαίνεται ότι αν δω ένα ολόκληρο επεισόδιο θα αρχίσω να ακούω Ελένη Τσαλιγόπουλου και Σωκράτη Μάλαμα, να διαβάζω Κώστα Ταχτσή και να βγάζω τα βράδια βλέποντας σε επανάληψη Σεραφείμ Φυντανίδη.Bazoomba έγραψε: 03 Οκτ 2023, 16:22Σενέκας έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:50 Αυτό το Πανθέοι πρέπει να το βλέπουν μόνο πενηντάρες γεροντοκόρες φιλόλογοι με πρεσβυωπία που το αγαπημένο τους βιβλίο είναι το νησί και αυνανίζονται διαβάζοντας στα κρυφά Εμπειρίκο. Και μόνο φωτογραφίες να δεις, σου θυμίζει την 2η ώρα λογοτεχνία Πέμπτη το πρωί τον Νοέμβρη στο Γυμνάσιο. Μακριά![]()
https://www.google.com/amp/s/youfly.com ... o-esr/amp/
Καταγγελία στο ΕΣΡ για την σειρά. Για την βία και τις βωμολοχίες και τις ερωτικές σκηνες
Καταγγελία στο ΕΣΡ για την σειρά. Για την βία και τις βωμολοχίες και τις ερωτικές σκηνες
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Συμπέρασμα, και για να είμαστε στο κλίμα της σειράς: τους κλάσανε τομπούτσο (προς το παρόν).zteo έγραψε: 03 Οκτ 2023, 17:59 https://www.google.com/amp/s/youfly.com ... o-esr/amp/
Το λογοπαίγνιο με το μουνί της Χάιδως πάντως ήταν πετυχημένο.
Υπαρχουν και χειροτερα. Εχουν φτιαξει στην ερτ μια κονσεπτ σειρα με τον Καφετζοπουλο, που απλως δειχνει αυτον και μια αταλαντη ηθοποιο να μουρμουριζουν μεσα απο τα δοντια τους κατι ασυναρτησιες παντα στο ιδιο κρεβατι, παντα στο ιδιο δωματιο, παντα στον 3ο οροφο. Δεν πρεπει να εχω παρακολουθησει πιο μιζερη σειρα απο δαυτη.Σενέκας έγραψε: 03 Οκτ 2023, 16:39πραγματικά, βλέπω τα τρέιλερ και μου φαίνεται ότι αν δω ένα ολόκληρο επεισόδιο θα αρχίσω να ακούω Ελένη Τσαλιγόπουλου και Σωκράτη Μάλαμα, να διαβάζω Κώστα Ταχτσή και να βγάζω τα βράδια βλέποντας σε επανάληψη Σεραφείμ Φυντανίδη.Bazoomba έγραψε: 03 Οκτ 2023, 16:22Σενέκας έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:50 Αυτό το Πανθέοι πρέπει να το βλέπουν μόνο πενηντάρες γεροντοκόρες φιλόλογοι με πρεσβυωπία που το αγαπημένο τους βιβλίο είναι το νησί και αυνανίζονται διαβάζοντας στα κρυφά Εμπειρίκο. Και μόνο φωτογραφίες να δεις, σου θυμίζει την 2η ώρα λογοτεχνία Πέμπτη το πρωί τον Νοέμβρη στο Γυμνάσιο. Μακριά![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Συγκλονισμένη η σύζυγος με το Ναυαγιο
Της έφερε αναμνήσεις απ όταν ήταν έφηβη και άκουγε στο ράδιο για το ναυάγιο της Φαλκονερας
Εγω τότε σπούδαζα και δεν είχα πάρει μυρωδιά
Τώρα μου ζητάει να της βρω και τα υπόλοιπα επεισόδια, όπως της βρήκα και τις Ψυχοκορες
Τι να κάνω ο καψερός, που αυτά δεν υπάρχουν ακόμα
Της έφερε αναμνήσεις απ όταν ήταν έφηβη και άκουγε στο ράδιο για το ναυάγιο της Φαλκονερας
Εγω τότε σπούδαζα και δεν είχα πάρει μυρωδιά
Τώρα μου ζητάει να της βρω και τα υπόλοιπα επεισόδια, όπως της βρήκα και τις Ψυχοκορες
Τι να κάνω ο καψερός, που αυτά δεν υπάρχουν ακόμα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ρε παππού; Όταν εγώ έπαιρνα σειρά να γεννηθώ, εσύ σπούδαζες;georgebi έγραψε: 04 Οκτ 2023, 15:11 Συγκλονισμένη η σύζυγος με το Ναυαγιο
Εγω τότε σπούδαζα και δεν είχα πάρει μυρωδιά![]()
Τι να κάνω ο καψερός, που αυτά δεν υπάρχουν ακόμα![]()
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
Bazoomba έγραψε: 04 Οκτ 2023, 15:01Υπαρχουν και χειροτερα. Εχουν φτιαξει στην ερτ μια κονσεπτ σειρα με τον Καφετζοπουλο, που απλως δειχνει αυτον και μια αταλαντη ηθοποιο να μουρμουριζουν μεσα απο τα δοντια τους κατι ασυναρτησιες παντα στο ιδιο κρεβατι, παντα στο ιδιο δωματιο, παντα στον 3ο οροφο. Δεν πρεπει να εχω παρακολουθησει πιο μιζερη σειρα απο δαυτη.
Πηγουλα?
3ος οροφος λεγεται, στην ερτ140τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 04 Οκτ 2023, 15:24Bazoomba έγραψε: 04 Οκτ 2023, 15:01Υπαρχουν και χειροτερα. Εχουν φτιαξει στην ερτ μια κονσεπτ σειρα με τον Καφετζοπουλο, που απλως δειχνει αυτον και μια αταλαντη ηθοποιο να μουρμουριζουν μεσα απο τα δοντια τους κατι ασυναρτησιες παντα στο ιδιο κρεβατι, παντα στο ιδιο δωματιο, παντα στον 3ο οροφο. Δεν πρεπει να εχω παρακολουθησει πιο μιζερη σειρα απο δαυτη.Σενέκας έγραψε: 03 Οκτ 2023, 16:39
πραγματικά, βλέπω τα τρέιλερ και μου φαίνεται ότι αν δω ένα ολόκληρο επεισόδιο θα αρχίσω να ακούω Ελένη Τσαλιγόπουλου και Σωκράτη Μάλαμα, να διαβάζω Κώστα Ταχτσή και να βγάζω τα βράδια βλέποντας σε επανάληψη Σεραφείμ Φυντανίδη.
Πηγουλα?
Aχ νιάτα.... τι ομορφόπαιδο ήμουν

και πως κατάντησα

Σοβαρά τώρα.... επειδή έχω χάσει τα παλιά μου κονε με το MEGA
ξέρεις που μπορούμε να βρούμε τα υπόλοιπα επεισόδια του Ναυαγιου
ΣΗΜΕΡΑ
Γιατι αν δεν τα βρω ..... με περιμένει

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 70 Απαντήσεις
- 1487 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 2 Απαντήσεις