Μέχρι τον ουρανό όχι, δεν είμαι και κανένας μινιοδουλος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
βάψιμο με μίνιο
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
Re: βάψιμο με μίνιο
δεν αξιζει μεχρι τον ουρανο δηλαδη, ουτε καν να συμφωνήσεις σε ενα ποστ; Αυτο εννοεις θελω;
Ούτε τώρα κατάλαβα, το ξέρω πως είμαι βλάκας. Αλλά δείξε λίγο τακτ πληζ, μη φωτίζοντας τη βλακεία μου.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 01 Οκτ 2023, 13:15Μέχρι τον ουρανό όχι, δεν είμαι και κανένας μινιοδουλος
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
πάπσε να τσιγκλάς βρε συ!enaon έγραψε: 01 Οκτ 2023, 13:17 δεν αξιζει μεχρι τον ουρανο δηλαδη, ουτε καν να συμφωνήσεις σε ενα ποστ; Αυτο εννοεις θελω;
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
ασέβαστε, σορυ για το οφτοπικ παιδια, το μινι ο ειναι ο κοκκινοσ μολυβδος, Minium, δεν ειναι απλα το ονομα. Στο εμποριο εχουμε αρκετα που λεμε μινιο πανω, αλλα δεν εχουν, εχουν μπογια να μοιαζουν κοκκινοπα, θα στα πει και ο ισιλδοθυρ λογικα.
-
Σπασαρχιδηηηηης....
επιτηδες το κανω, συγνωμηaLiCat έγραψε: 01 Οκτ 2023, 13:19 Ούτε τώρα κατάλαβα, το ξέρω πως είμαι βλάκας. Αλλά δείξε λίγο τακτ πληζ, μη φωτίζοντας τη βλακεία μου.![]()
ελα συγνωμη, πες μου, ποσο θες, πολυ πολυ;
-
καλα δεν επιμενω, με το ζορι;
-
Όχι στον ασεβαστο πήγαινε, πες εσύ παιδί μου
α ωραια, που ήμασταν;
θελεις πολυ; Πες ποσο πολυ, σαν να θες να με πείσεις, να μην μπορώ να πω οχι
θελεις πολυ; Πες ποσο πολυ, σαν να θες να με πείσεις, να μην μπορώ να πω οχι
Ήθελα κι εγώ να προσθέσω δυό δράμια γνώσης στο νήμα αλλά το γαμήσατε και ψόφησε.
Καημό το έχω (και το`χω ξαναγράψει άλλωστε):όλο το phorum είναι ένα τεράστιο off topic τρολαρχείο.
Ας αφήσουμε αυτό το ρημάδι το "τεχνικό-χομπίστικο" κομμάτι εκτός,δεν χρειάζεται κι εδώ να το ρημαδιάσουμε.
Καημό το έχω (και το`χω ξαναγράψει άλλωστε):όλο το phorum είναι ένα τεράστιο off topic τρολαρχείο.
Ας αφήσουμε αυτό το ρημάδι το "τεχνικό-χομπίστικο" κομμάτι εκτός,δεν χρειάζεται κι εδώ να το ρημαδιάσουμε.
-
Μην το βλέπεις ετσι, κατά βάθος ο εναον πασχίζει να μας ενημερώσει επί αγνώστων για το ευρύ κοινό τεχνικών θεμάτων. Αλλά η αγκαλιά που στερήθηκε τον έχει κάνει κάπως... ιδιαίτεροwaldorf έγραψε: 01 Οκτ 2023, 13:32 Ήθελα κι εγώ να προσθέσω δυό δράμια γνώσης στο νήμα αλλά το γαμήσατε και ψόφησε.
Υγ
Τελικά υπάρχει ακόμα εκείνη η θέση;