Για το βιντεο που καταβρεχει τον αλλον, εχεις να πεις κατι? Εφοσον καθε τι φερνει και κατι αλλο, θα ειχε δικαιωμα να τον αρχισει στις φαπες ο αλλος?Otto Weininger έγραψε: 01 Οκτ 2023, 10:07ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 01 Οκτ 2023, 00:38Δηλαδη εγω που αν θελω τον ξαπλωνω με δυο κινησεις, μπορω να τον βριζω τον μαφιοζο?Otto Weininger έγραψε: 30 Σεπ 2023, 23:45
Προφανώς προτιμάς κάποιον με την στάση του Τζημερου πχ, που τον έβριζαν, του πέταγαν καφέδες, τον χτυπούσαν, τον πέταγαν σηκωτό έξω κλπ στο περιφερειακό και αυτός ήταν με το "σεις και με το σας".
Ε, όπως είπα και στον Beria, κάθε τι που κάνεις έχει και το ανάλογο ρίσκο.
Θυμάσαι πχ αυτό; Το είχαν κάνει μόδα (μέσω της αλητείας ΣΥΡΙΖΑ) και όπου έβλεπαν δημοσιογράφο και ειδικά του ΣΚΑΙ, άρχιζαν να βρίζουν. Μέχρι που έπεσαν σε αυτόν και τότε έφυγε η μαγκιά :
https://youtube.com/shorts/lL6046NNvOI? ... TQa89cgbZa![]()
![]()
Εν πάσει περιπτώσει, ο κανόνας λέει ότι δεν βρίζουμε. Αν το κάνουμε, απλά έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι μπορεί να υπάρξει αντίδραση. Που μπορεί να είναι από τίποτα, μέχρι να φας καμία μπουνιά/μαχαιριά/σφαίρα.
Γι'αυτό, τις μάχες ή "μάχες" μας, τις επιλέγουμε.
By the way, προχτές για την ιστορία, έφαγα ένα χαστούκι από ένα μαλάκα επειδή πάρκαρα μπροστά στο σπίτι του και δεν σεβάστηκα την λεκάνη που είχε αφήσει μπροστά. Γύρω στα 40-45. Βγήκε η μάνα του και τον τράβαγε μέσα στο σπίτι όσο με έβριζε ακόμα.
Δεν έκανα απολύτως τίποτα, παρότι μου πέρασαν διαφορά από το μυαλό, όπως να του σπάσω κάτι στα γρήγορα. Όμως για ένα χαστούκι, ειδικά αν ο άλλος είναι προβληματικός, δεν αξίζουν φυλακές και τρεχάματα. Ειδικά σε αυτή την φάση της ζωής μου πλέον.
Τι εννοώ με αυτό; Ότι κάθε τι φέρνει και κάτι άλλο.
Εσείς κλαίτε με το "κάτι αλλο" αλλά στα αρχιδια σας το "κάθε τι".
ΥΓ : σταμάτα να τον λες μαφιόζο. Αν όντως πιστεύεις ότι είναι μαφιόζος όχι απλά δεν θΑ σήκωνες χέρι αλλά ούτε θα του αντιμιλουσες.
Και επισης, γιατι να μη λεμε τον μαφιοζο, μαφιοζο?