εχω
ειναι κ κλασσικη κακομαθημενη καρακοταρα κ τρολλαρει
Ε, πες του να πάει να γαμηθεί. Το πατρικό σας είναι δικό του ή της μάνας σου;Casp έγραψε: 29 Σεπ 2023, 17:49 ^Οι γονεις της μητερας μου που πεθαναν, πριν 3 μηνες η γιαγια μου και πριν 2 χρονια ο παππους μου. Ζουσα για χρονια σπιτι τους και γενικα μου ειχαν αδυναμια.
ΣύνελθεCasp έγραψε: 29 Σεπ 2023, 17:49 Αρχισα να του λεω για τους γονεις μου οτι θελω να τους πεταξω τα κλειδια για να το ενοικιαζουν αυτο εδω
https://www.youtube.com/shorts/CZ0_MDQGpFYCasp έγραψε: 29 Σεπ 2023, 17:49 Νομιζω ξερεις… μην μου αρχισεις παλι please…» και του απαντησα απλα πως δεν το ειχα σκοπο και αλλαξαμε μετα συζητηση.
Εγώ πάντως δεν σε καταλαβαίνω με τίποτα πως σκέφτεσαι. Θες το κλασσικό που λένε, δεν θες απλά να το κάνει ο άλλος, θες να το κάνει από ένστικτο. Θες και να στέλνει όσα του αναλογούν, αλλά θες και να μη το σκέφτεται καθόλου.Casp έγραψε: 30 Σεπ 2023, 16:38Δεν ηθελα να σου μιλησω για να αλλαξεις, ποσο μαλλον για να μην παρεξηγω εγω. Ηθελα να μιλησουμε για να καταλαβω πως σκεφτεσαι και για να δεις και εσυ τι βλεπω και τι θεωρω δικαιο και αδικο.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Σεπ 2023, 16:47Εγώ πάντως δεν σε καταλαβαίνω με τίποτα πως σκέφτεσαι. Θες το κλασσικό που λένε, δεν θες απλά να το κάνει ο άλλος, θες να το κάνει από ένστικτο. Θες και να στέλνει όσα του αναλογούν, αλλά θες και να μη το σκέφτεται καθόλου.Casp έγραψε: 30 Σεπ 2023, 16:38Δεν ηθελα να σου μιλησω για να αλλαξεις, ποσο μαλλον για να μην παρεξηγω εγω. Ηθελα να μιλησουμε για να καταλαβω πως σκεφτεσαι και για να δεις και εσυ τι βλεπω και τι θεωρω δικαιο και αδικο.
Δεν γίνεται, δεν είστε ίδιοι, δέξου ότι δεν του έρχεται με φυσικό τρόπο και χωρίστε τους λογαριασμούς ρομποτικά να τελειώνει. Σου στέλνει τα γαμημένα μισά, πες του ευχαριστώ ή πες του ότι τα θες όλα γιατί δεν πληρώνει το νοίκι.
Αλλά όρισε ποιοί είναι οι "καλοί λογαριασμοί" που θα σας κάνουν καλό ζευγάρι, αλλιώς είσαι σα να το κάνεις επίτηδες για να τσακώνεστε να μη βαριέσαι.
Δηλαδή το πρόβλημα σου είναι πως δεν είναι κάποιος άλλος.Casp έγραψε: 30 Σεπ 2023, 16:51 Το προβλημα μου μαζι του ειναι πως ο,τι κανει, το κανει επιτηδες. Αλλαζει για λιγο επειδη το συζηταμε και οχι επειδη το νιωθει. Ξερω πως μετα θα κανει παλι τα ιδια.
Γι αυτο του ειπα πως πλεον θα μιλαω και θα του τα λεω.
Βαρεθηκα να τσακωνομαστε βασικαΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Σεπ 2023, 16:51Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Σεπ 2023, 16:47Εγώ πάντως δεν σε καταλαβαίνω με τίποτα πως σκέφτεσαι. Θες το κλασσικό που λένε, δεν θες απλά να το κάνει ο άλλος, θες να το κάνει από ένστικτο. Θες και να στέλνει όσα του αναλογούν, αλλά θες και να μη το σκέφτεται καθόλου.Casp έγραψε: 30 Σεπ 2023, 16:38Δεν ηθελα να σου μιλησω για να αλλαξεις, ποσο μαλλον για να μην παρεξηγω εγω. Ηθελα να μιλησουμε για να καταλαβω πως σκεφτεσαι και για να δεις και εσυ τι βλεπω και τι θεωρω δικαιο και αδικο.
Δεν γίνεται, δεν είστε ίδιοι, δέξου ότι δεν του έρχεται με φυσικό τρόπο και χωρίστε τους λογαριασμούς ρομποτικά να τελειώνει. Σου στέλνει τα γαμημένα μισά, πες του ευχαριστώ ή πες του ότι τα θες όλα γιατί δεν πληρώνει το νοίκι.
Αλλά όρισε ποιοί είναι οι "καλοί λογαριασμοί" που θα σας κάνουν καλό ζευγάρι, αλλιώς είσαι σα να το κάνεις επίτηδες για να τσακώνεστε να μη βαριέσαι.
Αποκλείεται!
Εγω αυτον θελω αλλα ειναι αυτο που ειπε ο Dwa, πρεπει να δεχτω οτι δεν του βγαινει με φυσικο τροπο, και γενικα, πρεπει να μαθω να δεχομαι τους ανθρωπους οπως ειναι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Σεπ 2023, 16:52Δηλαδή το πρόβλημα σου είναι πως δεν είναι κάποιος άλλος.Casp έγραψε: 30 Σεπ 2023, 16:51 Το προβλημα μου μαζι του ειναι πως ο,τι κανει, το κανει επιτηδες. Αλλαζει για λιγο επειδη το συζηταμε και οχι επειδη το νιωθει. Ξερω πως μετα θα κανει παλι τα ιδια.
Γι αυτο του ειπα πως πλεον θα μιλαω και θα του τα λεω.