Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Naida έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 13:13
Ερμή μιλάμε για μάνατζερ σε μεγάλη εταιρία πολυεθνική Αιγύπτιο, μουσουλμάνο τι εισοδηματικά κριτήρια και πιατάς μου λες; Η κοπέλα είναι σε καλή θέση σε μεγάλη εταιρία.
Αυτό δεν λέει τίποτα. Ακόμη και αν είναι υψηλόβαθμα στελέχη, επιστήμονες ή επιχειρηματίες οι μουσουλμάνοι που κάνουν σχέση ή παντρεύονται δυτικές, συνεχίζουν να έχουν χοντρά κολλήματα.
Εμένα τα λες μάτια μου; σε αυτούς εδώ πες τα που θεωρούν πως τους Αιγύπτιους, Σύριους μουσουλμάνους ή όχι στο εξωτερικό τους έχουν του πεταματού για τα μπάζα. Και φυσικά είναι πολλοί που δεν αλλάζουν ιδιαίτερα νοοτροπία μες στο σπίτι τους και προσαρμόζονται οι δυτικές στο δικό τους τρόπο.
Εγώ το ξέρω. Στην τελική, το να προσαρμοσθεί μια δυτική στην "ιδιαίτερη" νοοτροπία του συζύγου της, είναι δική της επιλογή.
Το αστείο είναι ότι όταν προσαρμόζονται οι δυτικές και δυτικοί στον τρόπο των μουσουλμάνων είναι όλα οκ. Όλα βαίνουν ορθώς.
Όταν πρέπει να γίνει το αντίθετο, αρχίζουν τα παρατράγουδα.
Εγώ το ξέρω. Στην τελική, το να προσαρμοσθεί μια δυτική στην "ιδιαίτερη" νοοτροπία του συζύγου της, είναι δική της επιλογή.
Το αστείο είναι ότι όταν προσαρμόζονται οι δυτικές και δυτικοί στον τρόπο των μουσουλμάνων είναι όλα οκ. Όλα βαίνουν ορθώς. Όταν πρέπει να γίνει το αντίθετο, αρχίζουν τα παρατράγουδα.
Εάν δεν έχουν ήδη προσαρμοστεί λίγο και είναι φανατικοί κτλ δε μπαίνουν σε σχέση με δυτική εκτός κι αν εκείνη ασπαστεί τη θρησκεία τους. Κάπως έτσι νομίζω είναι.
blackpaint έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 13:59
απο ενα ρειβ στην Παλαιστινη. Συνεχιστε..
Εβραίοι έποικοι: the new aleph males
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Το αστείο είναι ότι όταν προσαρμόζονται οι δυτικές και δυτικοί στον τρόπο των μουσουλμάνων είναι όλα οκ. Όλα βαίνουν ορθώς. Όταν πρέπει να γίνει το αντίθετο, αρχίζουν τα παρατράγουδα.
Εάν δεν έχουν ήδη προσαρμοστεί λίγο και είναι φανατικοί κτλ δε μπαίνουν σε σχέση με δυτική εκτός κι αν εκείνη ασπαστεί τη θρησκεία τους. Κάπως έτσι νομίζω είναι.
Ναι, έτσι είναι.
Αλλά γιατί να προσαρμοσθούν λίγο ρε Νάιδα;
Γιατί οι λαλίστατες κατά τα άλλα φεμινίστριες και τα καταδιωγμένα λοατκι κινήματα δεν υποβάλλουν τα ίδια πύρινα αιτήματα στους μουσουλμανικούς συλλόγους;
Γιατί η δύση γενικότερα φέρεται σαν η γκομενίτσα του κάθε μουσουλμάνου;
Αλλά γιατί να προσαρμοσθούν λίγο ρε Νάιδα; Γιατί οι λαλίστατες κατά τα άλλα φεμινίστριες και τα καταδιωγμένα λοατκι κινήματα δεν υποβάλλουν τα ίδια πύρινα αιτήματα στους μουσουλμανικούς συλλόγους;
Γιατί η δύση γενικότερα φέρεται σαν η γκομενίτσα του κάθε μουσουλμάνου;
Το ότι δεν αλλάζουν τα πράγματα δε σημαίνει δεν υπάρχουν διαμαρτυρίες. Μάλλον δεν είσαι καλά ενημερωμένη. Αλλά να ξέρεις πως και οι ίδιες οι μουσουλμάνες αντιδρούν στον φεμινισμό. Δεν είναι εύκολο να ξεμάθεις όσα σε έχουν μάθει θρησκεία και κράτος. Αλλά να μου πεις εδώ κλωτσάνε οι δυτικές με τον φεμινισμό και τον απαξιώνουν που είναι σε πλήρη ελευθερία, θέλουν τον άντρα αρχηγό ( έτσι έμαθαν υπό τι να κάνουμε ), δε θα αντιδράσουν οι μουσουλμάνες;
Επίσης τι εννοείς η δύση να φέρετα σα γκομενίτσα του κάθε μουσουλμάνου; σε ποιο κομμάτι αναφέρεσαι;
Το να βρείς ανύπαντρο μουσουλμάνο σε ηλικία άνω των 30 είναι απίθανο.
Βρε συ Ερμή όπως και οι Χριστιανοί δεν είναι όλοι το ίδιο φανατικοί να είμαστε παρθένες ως το γάμο πχ κτλ έτσι και οι μουσουλμάνοι μπορεί να είναι και πιο ελεύθεροι σε άλλη χώρα. Πίνουν, καπνίζουν, πηδάνε αλλά κρατάνε και κάποια στοιχεία της κουλτούρας τους.
Οτι τσουβαλιάζεις τα πάντα σε όλα τα θέματα είναι κάτι που πρέπει να το αποβάλεις, όπως κανείς μας δεν είναι ίδιος έτσι και η κάθε κουλτούρα-θρησκεία διαφέρουν σε πολλά. Οι περισσότεροι μουσουλμάνοι είναι πολύ πιστοί επειδή το θέλουν οι ίδιοι, όχι για να μη τους κακολογήσει η θεία ή η πεθερά.
Έχεις γνωρίσει ποτέ μουσουλμάνους εν τέλει;
Γιαυτό σε ρώτησα αν ειναι τριτοτέταρτης γενιάς ή γεννημένος σε μουσουλμανική χώρα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ερμής έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 14:45
Οτι τσουβαλιάζεις τα πάντα σε όλα τα θέματα είναι κάτι που πρέπει να το αποβάλεις, όπως κανείς μας δεν είναι ίδιος έτσι και η κάθε κουλτούρα-θρησκεία διαφέρουν σε πολλά. Οι περισσότεροι μουσουλμάνοι είναι πολύ πιστοί επειδή το θέλουν οι ίδιοι, όχι για να μη τους κακολογήσει η θεία ή η πεθερά.
Έχεις γνωρίσει ποτέ μουσουλμάνους εν τέλει;
Eγώ μωρέ τα τσουβαλιάζω ή εσείς που σώνει και καλά να μου βγάλετε τη φίλη άσχημη επειδή επέλεξε να κάνει την όποια εμπειρία της με Εθνικότητα της ανατολής. Έχω συναναστραφεί με μουσουλμάνους συναδελφικά σε δουλειά που ήμουν. Ευγενέστατοι άνθρωποι.