!!! DEVELOPMENT MODE !!!
αποβληθηκαν μαθητες γιατι τραγουδησαν την μακεδονια ξακουστη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: αποβληθηκαν μαθητες γιατι τραγουδησαν την μακεδονια ξακουστη
ΝΕΑ ΤΑΞΙΣ, ΙΣΧΥΡΗ!!!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Ζαίοι καθηγητές.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
να δουμε τι λενε και οι καθηγητες
αν ηταν μονο για το μακεδονια ξακουστη δεν πιστευω πως θα τρωγαν αποβολη
αν ηταν μονο για το μακεδονια ξακουστη δεν πιστευω πως θα τρωγαν αποβολη
ΠΑΣΟΚΝΔ διορισμένοι καθηγητες
ειναι δυο τα ζητηματα για να ξεκαθαριζουμε.
1. το οτι πηγαν κοντρα σε εκπεφρασμενη και ξεκαθαρισμενη απαγορευση των καθηγητωνε και ειπανε κατι στην παρελαση
2. το τι ειπανε στην παρελαση
το 1. μονο του αρκει για αποβολη, νομιζω; δλδ ασχετως του τι ειπανε τιθεται θεμα ηθικης ταξης και αν ειμαστε για κατι εμεις οι εθνοπροδο του πχωρουμ ειναι η ταξης και η ηθικη! Ολα κι ολα
το 2. συμφωνω οτι για το ΜΞ δεν ειναι λογος. Αν ειπανε τωρα τπτ για δερματα κλπ (ξερετε σεις) αλλο καπελο
1. το οτι πηγαν κοντρα σε εκπεφρασμενη και ξεκαθαρισμενη απαγορευση των καθηγητωνε και ειπανε κατι στην παρελαση
2. το τι ειπανε στην παρελαση
το 1. μονο του αρκει για αποβολη, νομιζω; δλδ ασχετως του τι ειπανε τιθεται θεμα ηθικης ταξης και αν ειμαστε για κατι εμεις οι εθνοπροδο του πχωρουμ ειναι η ταξης και η ηθικη! Ολα κι ολα
το 2. συμφωνω οτι για το ΜΞ δεν ειναι λογος. Αν ειπανε τωρα τπτ για δερματα κλπ (ξερετε σεις) αλλο καπελο
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Nero
Εδώ και κάποια χρόνια η παρέλαση έχει γίνει το αγαπημένο μέρος κάθε edgy εφήβου που θέλει να δείξει πόσο woke και γαμάτος είναι,από τότε που εκείνος ο πατριώτης μούντζωνε τους επισήμους. Καλό είναι να εφαρμόζεται μια κάποια πειθαρχεία και αν οι πατριώτες όντως νοιάζονταν πραγματικά για την ευπρέπεια,την τάξη κλπ θα ήταν οι πρώτοι την υποστήριζαν. Εμένα που κάθε άλλο παρα δεξιός ή υπερ των μαθητικών παρελάσεων είμαι μου τη δίνει ο μαθητής που πάει στην παρέλαση με τζιν,παρόλα αυτά γράφει στα παπάρια του τους καθηγητές που του λένε μην κάνεις το "χ" για να θαμπωθούν οι συμμαθήτριές του με την επαναστατική κίνηση 
+1, ιδιαίτερα τα υπογραμμισμένα!!Nero έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 13:47 Εδώ και κάποια χρόνια η παρέλαση έχει γίνει το αγαπημένο μέρος κάθε edgy εφήβου που θέλει να δείξει πόσο woke και γαμάτος είναι,από τότε που εκείνος ο πατριώτης μούντζωνε τους επισήμους. Καλό είναι να εφαρμόζεται μια κάποια πειθαρχεία και αν οι πατριώτες όντως νοιάζονταν πραγματικά για την ευπρέπεια,την τάξη κλπ θα ήταν οι πρώτοι την υποστήριζαν. Εμένα που κάθε άλλο παρα δεξιός ή υπερ των μαθητικών παρελάσεων είμαι μου τη δίνει ο μαθητής που πάει στην παρέλαση με τζιν,παρόλα αυτά γράφει στα παπάρια του τους καθηγητές που του λένε μην κάνεις το "χ" για να θαμπωθούν οι συμμαθήτριές του με την επαναστατική κίνηση![]()
- Otto Weininger
Το ότι είχε αθωωθεί πλήρως για αυτό, το ξέρεις;μίστερ μαξ έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 19:27μάλλον δεν εχεις ακουσει για το επιχειρηματικο δαιμόνιο του κωνσταντινου κότσυφα.
Ή απλά είσαι λινατσα και πετάς μαλακιες ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Γιατί είμαι σίγουρος ότι το έκαναν για υγρανθουν τα μουνακια των συμμαθήτριων τους
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Ορθώς τιμωρήθηκαν, και λάθος η σταση του Άδωνι να υποστηριξει τους μαθητές. Όπως είπαν και οι καθηγητές, δεν τους ριξαν καμπάνα για το περιεχόμενο του συνθήματος, αλλά για απειθαρχία. Η παρέλαση γίνεται για να τιμηθούν οι ήρωες, και αυτό γίνεται με την επίδειξη απόλυτης πειθαρχίας για 2-3 λεπτά, όχι με το να κάνει τη φιγούρα του ο κάθε μαθητής (γιατί αυτός ήταν ο σκοπός τους κατά βάθος, και ακόμα και "ζήτω το ΟΧΙ" να φώναζαν, θα έπρεπε να τιμωρηθούν).
Και πριν με κράξετε ως αριστερό οι υπερπατριώτες: ξερετε όλοι ποια είναι η γνώμη μου για την κυβέρνηση που έχουμε. Την έχω αναφέρει άπειρες φορές.
Και πριν με κράξετε ως αριστερό οι υπερπατριώτες: ξερετε όλοι ποια είναι η γνώμη μου για την κυβέρνηση που έχουμε. Την έχω αναφέρει άπειρες φορές.
-_-
Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 14:01 Ορθώς τιμωρήθηκαν, και λάθος η σταση του Άδωνι να υποστηριξει τους μαθητές. Όπως είπαν και οι καθηγητές, δεν τους ριξαν καμπάνα για το περιεχόμενο του συνθήματος, αλλά για απειθαρχία.
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Επίσης, το τελευταίο μου επιχείρημα, δεν μπορούν να το επικαλούνται οπαδοί του εσμού που ενθάρρυνε τις μούτζες στους επισήμους όταν ήταν στην αντιπολίτευση.
-_-
-
stergiosbik
Aν το εκαναν αυτο σε παιδι μου,χαλαρα θα επεφταν πολλα κλωτσιδια στους "καθηγητες".
Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 14:04 Επίσης, το τελευταίο μου επιχείρημα, δεν μπορούν να το επικαλούνται οπαδοί του εσμού που ενθάρρυνε τις μούτζες στους επισήμους όταν ήταν στην αντιπολίτευση.
αν συνεχίσεις ετσι θα χρειαστεί να βρούμε δωμάτιο!!
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Δεν προβλέπετε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 53 Απαντήσεις
- 1395 Προβολές