ΔΙΚΑΖΕEKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Σεπ 2023, 18:38![]()
Ο άλλος πάει να αγοράσει αμάξι με θυρεο κ κοιτάζει τι "κλακ" κανει όταν κλείνει την ποτηροθηκη. Άστο Αγγελικούλα μου, πάρε εκεί πέρα ένα bmw x1 να κάνεις τη δουλειά σου![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Για τον Αλfισμό αγωνιζόμαστε
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Για τον Αλfισμό αγωνιζόμαστε
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
talaipwros
Οντως η Χ1 ειναι καλυτερο αυτοκίνητο, αλλα εχω suvΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Σεπ 2023, 14:31ΔΙΚΑΖΕEKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Σεπ 2023, 18:38![]()
Ο άλλος πάει να αγοράσει αμάξι με θυρεο κ κοιτάζει τι "κλακ" κανει όταν κλείνει την ποτηροθηκη. Άστο Αγγελικούλα μου, πάρε εκεί πέρα ένα bmw x1 να κάνεις τη δουλειά σου![]()
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
stergiosbik έγραψε: 27 Σεπ 2023, 08:53 Μαλακιες του γιατρου.
Ο γιατρος πηγε,ειδε κι .....................εχυσε!
Τωρα για να μην αναιρεσει τον εαυτο του για τις μπουρδες που ελεγε,στην αρχη ειπε οτι οι πορτες δεν κοπανανε σωστα και το καπο δεν κλεινει μαλακα.
Μετα αρχιζει η υποχωρηση αλλα σταδιακα.
Η veloce σα να ειναι καπως καλη,το τιμονι μια χαρα,τες πα θα δουμε κλπ κλπ.
Το παει λαου λαου δηλαδη για να μην ντροπιαστει!
Αντε,καλοριζικη και καλοταξιδη η Αlfa Ταλ!!!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Και το χιουντάι ο άξεντ επίσης. Με τη σχάρα όμως για την αεροδυναμική του πράγματος.talaipwros έγραψε: 27 Σεπ 2023, 14:32Οντως η Χ1 ειναι καλυτερο αυτοκίνητο, αλλα εχω suvΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Σεπ 2023, 14:31ΔΙΚΑΖΕEKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Σεπ 2023, 18:38
![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
talaipwros
Lols οι αγοραστες χιουνται και αλφα ειναι σχεδον ομοκεντροι κυκλοι.Ερμής έγραψε: 27 Σεπ 2023, 14:48Και το χιουντάι ο άξεντ επίσης. Με τη σχάρα όμως για την αεροδυναμική του πράγματος.
μοιάζουν σε ένα πράγμα, στο οτι ο ένας ειναι το ακριβώς αντίθετο του αλλου.talaipwros έγραψε: 27 Σεπ 2023, 14:51Lols οι αγοραστες χιουνται και αλφα ειναι σχεδον ομοκεντροι κυκλοι.Ερμής έγραψε: 27 Σεπ 2023, 14:48Και το χιουντάι ο άξεντ επίσης. Με τη σχάρα όμως για την αεροδυναμική του πράγματος.
ίδιες μαλακιες λενε και με τα μονοκυκλα, μου εχει κανει τρομερη εντυπωση. Ειναι μια μάρκα που πραγματικά ειναι τρελα σκετη, ενωσεις με σιλοτειπ, πλαστικα πιασμένα με ξυλόβιδες, μπαταρίες που δεν γίνεται να μην πάρουν φωτιά κάποια στιγμή, οταν φτανει στο οριο απλα κλεινει και σε φυτευει με την μούρη, αλλα δεν έχουν σημασία αυτά, έχει λένε φοβερή οδηγική εμπειρία. Δεν μπορώ να τους κοροϊδέψω και άνετα γιατί είχα πάθει και εγώ κάποτε, προτιμουσα το καβασακι από το χοντα και ας έπαιρνα το βαλιτσάκι με τα εργαλεία μαζί αντί για πετσέτα όταν πήγαινα για μπάνιο. Είμαστε βλαμμένοι αλήθεια, τι να φταιει;
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Μπα, έχουνε βάλει στο αμάξι πέντε χρόνια εγγύηση για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Είναι οκ, τίποτα ιδιαίτερο σαν ποιότητα, αλλά πάντως οκ. Έχουνε οδηγική εμπειρία τα μονόροδα;enaon έγραψε: 27 Σεπ 2023, 14:54 ίδιες μαλακιες λενε και με τα μονοκυκλα, μου εχει κανει τρομερη εντυπωση. Ειναι μια μάρκα που πραγματικά ειναι τρελα σκετη, ενωσεις με σιλοτειπ, πλαστικα πιασμένα με ξυλόβιδες, μπαταρίες που δεν γίνεται να μην πάρουν φωτιά κάποια στιγμή, οταν φτανει στο οριο απλα κλεινει και σε φυτευει με την μούρη, αλλα δεν έχουν σημασία αυτά, έχει λένε φοβερή οδηγική εμπειρία. Δεν μπορώ να τους κοροϊδέψω και άνετα γιατί είχα πάθει και εγώ κάποτε, προτιμουσα το καβασακι από το χοντα και ας έπαιρνα το βαλιτσάκι με τα εργαλεία μαζί αντί για πετσέτα όταν πήγαινα για μπάνιο. Είμαστε βλαμμένοι αλήθεια, τι να φταιει;
Πάντως έχεις δίκιο, σε όλα τα πράματα έχει μια μάρκα που είναι βασικά ένα πανάκριβο αυτομαστίγωμα χωρίς λόγο, στις κάμερες είναι η Λάϊκα, στις μηχανές η Χάρλεϊ, στα εργαλεία η Festool και πάει λέγοντας. Και αν τολμήσεις να πεις τίποτα βγαίνει ένα φανατικό τσούρμο απ'τα βάθη του ίντερνετ και σε κυνηγάει μέχρι να πεις ήμαρτον.
Αλλά στα αυτοκίνητα δεν είναι η Άλφα, δεν είναι αρκετά ακριβή για τέτοιο τίτλο.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
πως δεν εχει, τσουρεκια μας τα εχουν κανει με το φεελινγκ. Δεν λέω για κόστος παντως , και τα δενταλεω στα μονοκυκλα δεν είναι τα ακριβά, λες ρε φιλε, αν βρέξει θα πάθεις βραχυκύκλωμα, δεν καταλαβαίνεις σου λέει, είναι το φεελινγκ. Δεν είχα κάνει την συσχετηση, αλλα η νέα υόρκη ειναι γεματη νέους αλφιστες τελικα, σαν να διαβάζω τον Ερμη ειναι.Chilloutbuddy έγραψε: 27 Σεπ 2023, 15:27 Έχουνε οδηγική εμπειρία τα μονόροδα;![]()
Πάντως έχεις δίκιο, σε όλα τα πράματα έχει μια μάρκα που είναι βασικά ένα πανάκριβο αυτομαστίγωμα χωρίς λόγο, στις κάμερες είναι η Λάϊκα, στις μηχανές η Χάρλεϊ, στα εργαλεία η Festool και πάει λέγοντας. Και αν τολμήσεις να πεις τίποτα βγαίνει ένα φανατικό τσούρμο απ'τα βάθη του ίντερνετ και σε κυνηγάει μέχρι να πεις ήμαρτον.
Αλλά στα αυτοκίνητα δεν είναι η Άλφα, δεν είναι αρκετά ακριβή για τέτοιο τίτλο.
Μαλιστα ...
ο ΚΚ Γερμανοφιλος
Ακομα θυμαμαι κατι μαλακιες του τυπου
'' φαινεται στεναχωρη κ αβολη αλλα οι σχεδιαστες της Αλφα πιστοι στα πατρον της φυλης των Ρωμαιων - με τα κοντα ποδια κ χερια την εστησαν για να οδηγειται με τεντωμενα χερια αλα Ταζιο Νουβολαρι ''
η Αλφα ειναι το τετρατροχο αντιστοιχο της διτροχης μαουνας
ο ΚΚ Γερμανοφιλος
Ακομα θυμαμαι κατι μαλακιες του τυπου
'' φαινεται στεναχωρη κ αβολη αλλα οι σχεδιαστες της Αλφα πιστοι στα πατρον της φυλης των Ρωμαιων - με τα κοντα ποδια κ χερια την εστησαν για να οδηγειται με τεντωμενα χερια αλα Ταζιο Νουβολαρι ''
η Αλφα ειναι το τετρατροχο αντιστοιχο της διτροχης μαουνας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
talaipwros
Ο ΚΚ ηταν ο quintessential ιταλοφιλος, και ειδικά αλφιστι.
Μεχρι και εκεινη την Αλφα 33 με τα 1186 κυβικα δικαιολογουσε λεγοντας οτι ναι μεν δεν ειναι η πιο γρηγορη στην κατηγορια αλλα εχει κρατηματα και αλλα τετοια απιθανα.
Ποσα κοροιδα την αγορασαν και τους περνουσαν οι ποδηλατες στην ευθεια
Μεχρι και εκεινη την Αλφα 33 με τα 1186 κυβικα δικαιολογουσε λεγοντας οτι ναι μεν δεν ειναι η πιο γρηγορη στην κατηγορια αλλα εχει κρατηματα και αλλα τετοια απιθανα.
- EKPLIKTIKOS
Εσείς οι από πάνω έχετε φάει πολύ καρπαζα σε στροφιλικια από Ιταλό ε; Πούλησα κ το δικό μου αλλιώς σας πήγαινα μια λιμανάκια 
Spoiler
ολο ζημιες εβγαζε
Τι να πρωτοθυμηθω ..talaipwros έγραψε: 27 Σεπ 2023, 17:06 Ο ΚΚ ηταν ο quintessential ιταλοφιλος, και ειδικά αλφιστι.
Εγραφε ( για ρομαντικους μαζοχιστες ) που γουσταρουν να μενουν απο ηλεκτρικα ''κατα γνησιο Ιταλικο τροπο ''
Να μενεις στο πουθενα αλλα να το καταφχαριστιεσαι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εμένα γιατι όλα αυτά του ΚΚ μου φαίνονται καθαρά ειρωνικά;
Btw ασχοληθείτε με τις ντατσουνες και τα τουοτα και αφήστε τις αλφες. Τι να κάνουμε το ένστικτο του βαριά ηττημένου και του πεινασμένου, λένε πως κάνει να φύγει 14 γενιες.
Και προσέξτε, αυτό σας το λέει κάποιος φουλ γερμανοφιλος και γιαπωνέζοφιλος (έρωτα με μπουμουβου και χοντα λόγω m3 και σ2000 αντίστοιχα) μέχρι που ευλογηθηκα να αγγίξω μαμά και κόρη. Μετά καταλαβαίνεις τι ταιριαζει και σε ποιον
Btw ασχοληθείτε με τις ντατσουνες και τα τουοτα και αφήστε τις αλφες. Τι να κάνουμε το ένστικτο του βαριά ηττημένου και του πεινασμένου, λένε πως κάνει να φύγει 14 γενιες.
Και προσέξτε, αυτό σας το λέει κάποιος φουλ γερμανοφιλος και γιαπωνέζοφιλος (έρωτα με μπουμουβου και χοντα λόγω m3 και σ2000 αντίστοιχα) μέχρι που ευλογηθηκα να αγγίξω μαμά και κόρη. Μετά καταλαβαίνεις τι ταιριαζει και σε ποιον