άρα αντιστοίχως ασούμε, και η ανειλικρίνεια της στιγμής, δεν σημαίνει πως συνιστά και ψέμαaLiCat έγραψε: 27 Σεπ 2023, 07:46 Σωστά.
Η ειλικρίνεια της στιγμής, δεν σημαίνει πως συνιστά και αλήθεια.

άρα αντιστοίχως ασούμε, και η ανειλικρίνεια της στιγμής, δεν σημαίνει πως συνιστά και ψέμαaLiCat έγραψε: 27 Σεπ 2023, 07:46 Σωστά.
Η ειλικρίνεια της στιγμής, δεν σημαίνει πως συνιστά και αλήθεια.

Πράγματι, όποιος είναι ειλικρινής δεν σημαίνει ότι λέει και την αλήθεια
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 27 Σεπ 2023, 08:08άρα αντιστοίχως ασούμε, και η ανειλικρίνεια της στιγμής, δεν σημαίνει πως συνιστά και ψέμαaLiCat έγραψε: 27 Σεπ 2023, 07:46 Σωστά.
Η ειλικρίνεια της στιγμής, δεν σημαίνει πως συνιστά και αλήθεια.![]()
aLiCat έγραψε: 27 Σεπ 2023, 08:1040τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 27 Σεπ 2023, 08:08άρα αντιστοίχως ασούμε, και η ανειλικρίνεια της στιγμής, δεν σημαίνει πως συνιστά και ψέμαaLiCat έγραψε: 27 Σεπ 2023, 07:46 Σωστά.
![]()
Ναι έτσι είναι. Απ' τη μια στιγμή στην άλλη αλλάζουν...Γυφτάκι έγραψε: 27 Σεπ 2023, 11:20 Αλήθεια είναι τη στιγμή που λέμε κάτι .. Μετά μπορεί να αλλάξει ..Τα συναισθήματα είναι φλού,ρευστά..
Κάτι σου κρέμεται εκεί πέρα δεν φοράς ένα βρακί?40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 27 Σεπ 2023, 08:08άρα αντιστοίχως ασούμε, και η ανειλικρίνεια της στιγμής, δεν σημαίνει πως συνιστά και ψέμαaLiCat έγραψε: 27 Σεπ 2023, 07:46 Σωστά.
Αστρολόγος Μηχανικός είμαι όχι μέντιουμuser έγραψε: 26 Σεπ 2023, 16:26Άκου με που σου λέω έχω γίνει κακιά κι άδικη. Και με τον ζυγό πήρα πάλι φωτιά. Θα ξαναεπιστρεψω σύντομα όμως στον καλό εαυτό μου.Sid Vicious έγραψε: 26 Σεπ 2023, 15:33Δεν χρειάζεται να σε συγχωρήσω, αν και η καρδιά μου είναι μεγάλη, δεν έκανες κάτι δεν είσαι κακιάuser έγραψε: 26 Σεπ 2023, 15:28
Μια φορά κι εγώ έβρισα, ΜΙΑ! Και βρέθηκαν να μου την πουν! Εμένα που δεν βρίζω. Σχώρα με Σιντ μου έχω γίνει πολύ κωλοπαιδο τελευταία...έχω γίνει κακιά
Μπορείς με μια μόνο μαντεψιά να βρεις τι είμαι;
Αγαπητέ, μήπως μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στη μάρκα Σκορπιός με ωροσκόπο Σκορπιό;Sid Vicious έγραψε: 27 Σεπ 2023, 13:37Αστρολόγος Μηχανικός είμαι όχι μέντιουμuser έγραψε: 26 Σεπ 2023, 16:26Άκου με που σου λέω έχω γίνει κακιά κι άδικη. Και με τον ζυγό πήρα πάλι φωτιά. Θα ξαναεπιστρεψω σύντομα όμως στον καλό εαυτό μου.Sid Vicious έγραψε: 26 Σεπ 2023, 15:33
Δεν χρειάζεται να σε συγχωρήσω, αν και η καρδιά μου είναι μεγάλη, δεν έκανες κάτι δεν είσαι κακιά
Μπορείς με μια μόνο μαντεψιά να βρεις τι είμαι;
Εσύ είσαι ο ορισμός της καπιταλιστικής εγωπάθειας.Kappa έγραψε: 27 Σεπ 2023, 14:15 Εγώ γιατί δεν έχω ρευστά συναισθήματα όμως; Μηπως γιατί δεν έχω διαφθαρει από τις δυνάμεις του καπιταλισμού και της εγωπάθειας;
Για δώσε μας και τον ορισμό της καπιταλιστικης εγωπαθειας.
Προτείνω κάτι καλύτερο. Να σταματήσεις να ασχολείσαι με την κακόγουστη και να επιχειρήσεις κόντακτ με την Casp. Eίστε το απόλυτο ζεύγος.