Απάνθρωποι 2.0
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Panatinaikos-AEK 25/9/23
Re: Panatinaikos-AEK 25/9/23
https://twitter.com/paofc_/status/1706378620652962298#m
Απάνθρωποι 2.0
Απάνθρωποι 2.0
HMAΡΤΟΝ ρε μλκες παρτε το κινητό απ τον αλαφούζ δεν θα μας μείνει πλευρό απ τα γέλια
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Eθνικοκοινωνιστης
Orion22 έγραψε: 26 Σεπ 2023, 14:41 https://twitter.com/paofc_/status/1706378620652962298#m
Απάνθρωποι 2.0![]()
Spoiler
HMAΡΤΟΝ ρε μλκες παρτε το κινητό απ τον αλαφούζ δεν θα μας μείνει πλευρό απ τα γέλια![]()
![]()
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Λέγε λέγε, και με το πιπίλισμα από τα κατευθυνόμενα μέσα, φαίνεται πως έχει περάσει στην νοοτροπία των παικτών (γιατί για τους φιλάθλους δεν το συζητάμε, έχουν απολέσει κάθε ίχνος σοβαρότητας, έχουν γαυροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό) και μπορεί όντως να είχαν απαίτηση υπόδειξης foul σε μια φάση που αν δεν είναι “play on” ελέγχεται μόνο για penalty.
Όρθιος το τρώει ο Brignoli, σαν να έχει κοκαλώσει.
Αλλά και στο 1-2 η αντίδρασή του δεν είναι η καλύτερη, ξεκινάει έξοδο και κάποια στιγμή σταματάει. Έχω την αίσθηση πως αν συνέχιζε θα είχε καλύτερες πιθανότητες να αποσοβήσει το goal.
Βέβαια έχει εξουδετερώσει 2 πολύ δύσκολες φάσεις του Levi Garcia στο 1ο ημίχρονο και κατά γενική ομολογία έχει δώσει βαθμούς στον ΠΑΟ σε αντίθεση με τους δικούς μας που είναι χρυσές μετριότητες. Αποδεκτοί για αναπληρωματικοί αλλά όχι αρκετά καλοί για βασικοί (εξετάζω τη συνολική παρουσία τους, ΟΧΙ το χθεσινό παιχνίδι)
Όρθιος το τρώει ο Brignoli, σαν να έχει κοκαλώσει.
Αλλά και στο 1-2 η αντίδρασή του δεν είναι η καλύτερη, ξεκινάει έξοδο και κάποια στιγμή σταματάει. Έχω την αίσθηση πως αν συνέχιζε θα είχε καλύτερες πιθανότητες να αποσοβήσει το goal.
Βέβαια έχει εξουδετερώσει 2 πολύ δύσκολες φάσεις του Levi Garcia στο 1ο ημίχρονο και κατά γενική ομολογία έχει δώσει βαθμούς στον ΠΑΟ σε αντίθεση με τους δικούς μας που είναι χρυσές μετριότητες. Αποδεκτοί για αναπληρωματικοί αλλά όχι αρκετά καλοί για βασικοί (εξετάζω τη συνολική παρουσία τους, ΟΧΙ το χθεσινό παιχνίδι)
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Αλήθες οτι εχει κάνει πάρα πολύ καλά παιχνίδια ο μπρινιόλι -τετοιο ήταν και το χτεσινό- ειδικά το διώξιμο στην κεφαλιά του λιβάι ήταν παγκοσμιας κλάσης.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
Καλα αρχιδια ηταν χθες ο Μπρινιολι και στα 2 γκολ θεατης και με τη μπαλα στα ποδια εκανε 2-3 λαθη κραυγαλεα.Να σοβαρευτει λεω εγω αν θελει να παιξει στην ΑΕΚ γιατι μπορει να παρουμε καποιον καλυτερο στο τελος.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Eθνικοκοινωνιστης
θα βρει ο κουροπαλατης καλυτερο ελευθερο που να μην ειναι τσιτα τυπου τσιντωτα και ταυτοχρονα να μην ειναι παλαιμαχος?GoBack έγραψε: 26 Σεπ 2023, 16:32 Καλα αρχιδια ηταν χθες ο Μπρινιολι και στα 2 γκολ θεατης και με τη μπαλα στα ποδια εκανε 2-3 λαθη κραυγαλεα.Να σοβαρευτει λεω εγω αν θελει να παιξει στην ΑΕΚ γιατι μπορει να παρουμε καποιον καλυτερο στο τελος.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ποιος κουροπαλατης ο Αλμειδα θα φερει κανεναν αν ειναι απο το Μεξικο η το mls.Αχαστος στις μεταγραφες.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Σεπ 2023, 17:02θα βρει ο κουροπαλατης καλυτερο ελευθερο που να μην ειναι τσιτα τυπου τσιντωτα και ταυτοχρονα να μην ειναι παλαιμαχος?GoBack έγραψε: 26 Σεπ 2023, 16:32 Καλα αρχιδια ηταν χθες ο Μπρινιολι και στα 2 γκολ θεατης και με τη μπαλα στα ποδια εκανε 2-3 λαθη κραυγαλεα.Να σοβαρευτει λεω εγω αν θελει να παιξει στην ΑΕΚ γιατι μπορει να παρουμε καποιον καλυτερο στο τελος.![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Παλαιοελλαδίτης
Έπαιρνα έναν Οσβάλντο Κάμπο νομίζω στο μάνατζερ, handing 18, positioning 20 και τέτοιαGoBack έγραψε: 26 Σεπ 2023, 17:21Ποιος κουροπαλατης ο Αλμειδα θα φερει κανεναν αν ειναι απο το Μεξικο η το mls.Αχαστος στις μεταγραφες.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Σεπ 2023, 17:02θα βρει ο κουροπαλατης καλυτερο ελευθερο που να μην ειναι τσιτα τυπου τσιντωτα και ταυτοχρονα να μην ειναι παλαιμαχος?GoBack έγραψε: 26 Σεπ 2023, 16:32 Καλα αρχιδια ηταν χθες ο Μπρινιολι και στα 2 γκολ θεατης και με τη μπαλα στα ποδια εκανε 2-3 λαθη κραυγαλεα.Να σοβαρευτει λεω εγω αν θελει να παιξει στην ΑΕΚ γιατι μπορει να παρουμε καποιον καλυτερο στο τελος.![]()
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Ο Άκης Γεωργίου μπορεί φυσιογνωμικά να φέρνει λίγο σε μπουγελόφατσα, εδώ όμως είναι σποτ ον.
Μεταξύ μας, δεν λέει τίποτα συνταρακτικό, το general consensus όλων των ουδέτερων από πέρσι είναι.
Ο ΙβανΓιοβανοβιτσισμός έχει ποτίσει το πράσινο
DNA
όπως οι υπεύθυνοι του «Απόστολος Νικολαΐδης» το τερέν.
Γιατί όλες -ή σχεδόν όλες- οι ομάδες καταβρέχουν το χορτάρι πριν την έναρξη των αναμετρήσεων, καμία όμως σε βαθμό που να δημιουργούνται λίμνες! Γιατί άραγε;
Λέτε στο μέλλον να δούμε διοικητικό να μπουκάρει και να κλοτσάει μπάλες; Γιατί εκεί πηγαίνει το πράγμα...
Ομάδα των «αστών» σου λέει μετά.
Καλά, σας έχω
ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΙ
σήμερα!
Τι ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ σας βάζω, τι Μίμη Χατζηχρήστο να χαμογελά με νόημα δείχνοντας το «Δωματιάκι» (στο οποίο παρεμπιπτόντως έχω στήσει ολμοβόλο που σκοπεύει ένα κτίριο που βρίσκεται διαγωνίως απέναντι. Αν με εννοείτε...)
Σε λίγο θα φωνάζουμε «Γαμήστε τον πούστη τον Ο-λυ-μπι-α-κό» και θα πετάγεται σαν ελατήριο ο Νικολογιάννης επειδή τον θίξαμε.
ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Μεταξύ μας, δεν λέει τίποτα συνταρακτικό, το general consensus όλων των ουδέτερων από πέρσι είναι.
Ο ΙβανΓιοβανοβιτσισμός έχει ποτίσει το πράσινο
Γιατί όλες -ή σχεδόν όλες- οι ομάδες καταβρέχουν το χορτάρι πριν την έναρξη των αναμετρήσεων, καμία όμως σε βαθμό που να δημιουργούνται λίμνες! Γιατί άραγε;
Λέτε στο μέλλον να δούμε διοικητικό να μπουκάρει και να κλοτσάει μπάλες; Γιατί εκεί πηγαίνει το πράγμα...
Ομάδα των «αστών» σου λέει μετά.
Καλά, σας έχω
Τι ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ σας βάζω, τι Μίμη Χατζηχρήστο να χαμογελά με νόημα δείχνοντας το «Δωματιάκι» (στο οποίο παρεμπιπτόντως έχω στήσει ολμοβόλο που σκοπεύει ένα κτίριο που βρίσκεται διαγωνίως απέναντι. Αν με εννοείτε...)
Σε λίγο θα φωνάζουμε «Γαμήστε τον πούστη τον Ο-λυ-μπι-α-κό» και θα πετάγεται σαν ελατήριο ο Νικολογιάννης επειδή τον θίξαμε.
ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...

Δεν είδα το ματς, μόνο στιγμιότυπα και το τάκλιν είναι σίγουρα 2η κίτρινη και αποβολη αλλά μου είπαν ότι η πρώτη κίτρινη δεν είναι καν φάουλ
Και δεν μου τα είπε ο γατουλης-21
Και δεν μου τα είπε ο γατουλης-21
Στην κλιμακα αυτοανοσου δεν ηταν ουτε φαουλ
- Eθνικοκοινωνιστης
καλος ο καλενς?
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Καλος φανηκε οσο επαιξε,εχει και μικρη οψιον,τον βλεπω να μενει αν δεν τραυματιστει.