Τι προτείνεις;Υδράργυρος έγραψε: 26 Σεπ 2023, 18:48 Δεν ειναι η πρωτη φορα που υπαρχουν αντιξοες συνθηκες που επηρρεαζουν την παραγωγη. Αλλα ειναι η πρωτη φορα που διπλασιαζονται οι τιμες.
Η κυβερνηση γιατι δεν κανει κατι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παρατηρητήριο λαδιού
Re: Παρατηρητήριο λαδιού
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- hellegennes
Oil pass. Έχουν και εμπειρία.Ερμής έγραψε: 26 Σεπ 2023, 22:32Τι προτείνεις;Υδράργυρος έγραψε: 26 Σεπ 2023, 18:48 Δεν ειναι η πρωτη φορα που υπαρχουν αντιξοες συνθηκες που επηρρεαζουν την παραγωγη. Αλλα ειναι η πρωτη φορα που διπλασιαζονται οι τιμες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Ουαου...taliban έγραψε: 26 Σεπ 2023, 17:49Κανονικά και με το νόμο ( της γιαγιάςksk έγραψε: 26 Σεπ 2023, 16:01Ανοίγεις φύλλο;taliban έγραψε: 26 Σεπ 2023, 14:54
Εγώ παίρνω λάδι από Κορινθία.
Φέτος νομίζω θα φτάσει 15.
Αλλά όταν έρθει η ώρα θα κάνω ένα τηλ να δω.
Γενικά χρησιμοποιώ λάδι γιατί φτιάχνω πίτες με το κλασσικό άνοιγμα φύλλου.
Οπότε όσο και να πάει θα αγοράσω δεν γίνεται αλλιώς![]()
![]()
![]()
) Έμαθα τα basic skills απο τη γιαγιά καθώς είχα έρθει από Αθήνα το 2013 μόνιμα Τρίκαλα.
Σπανακόπιτα. Τυρόπιτα. Κολοκυθόπιτα.
Ψωμί ζυμωτό σε σκαφίδι.
Αναγκαία skills για την επιβίωση και εξοικονόμηση χρημάτων στην επαρχία.
![]()
Παρατηρητής...
Tιποτα δεν κανει, μια χαρα θα είναι το λαδι για 2 χρονια. Εννοειται οτι μιλαμε για νορμαλ οξεα ετσι;Saturn έγραψε: 26 Σεπ 2023, 22:11 Και εαν δεν υπάρχει υπόγειο, δεν υπάρχει συνεχής κλιματισμός, δεν υπάρχουν ίνοξ δοχεία τί κάνει η τετραμελής με περσινό λάδι που δεν ξέρει και την αρχική του οξύτητα;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
να συζητήσω πλαφόν στην τιμή του ελαιολάδου αφού πρώτα έχει υπάρξει πλαφόν στην τιμή των καυσίμων, φυτοφαρμακων και σχετικών εξόδων. Επίσης μπορώ να συζητήσω ένα πλαφόν στις εξαγωγές. Είμαστε άνθρωποι της αγοράς χέλι, μας νοιάζει να έχουμε σταθερή δουλειά και να κινείται η αγορά, δε κοιτάμε να πιούμε το αίμα του κόσμου όπως άλλοι.hellegennes έγραψε: 26 Σεπ 2023, 22:33Oil pass. Έχουν και εμπειρία.Ερμής έγραψε: 26 Σεπ 2023, 22:32Τι προτείνεις;Υδράργυρος έγραψε: 26 Σεπ 2023, 18:48 Δεν ειναι η πρωτη φορα που υπαρχουν αντιξοες συνθηκες που επηρρεαζουν την παραγωγη. Αλλα ειναι η πρωτη φορα που διπλασιαζονται οι τιμες.
να δουνε ποση ειναι η εγχωρια καταναλωση και να επιτρεψουν εξαγωγη μονο για τις εξτρα ποσοτητες ... οτι ισχυει στα φαρμακα ... ο Τουρκος το εκανε αλλα εδω κοιταμε να τα οικονομησουνε μερικοι χονδρεμποροι ...Ερμής έγραψε: 26 Σεπ 2023, 22:32Τι προτείνεις;Υδράργυρος έγραψε: 26 Σεπ 2023, 18:48 Δεν ειναι η πρωτη φορα που υπαρχουν αντιξοες συνθηκες που επηρρεαζουν την παραγωγη. Αλλα ειναι η πρωτη φορα που διπλασιαζονται οι τιμες.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- hellegennes
Αν με ρωτάς στα σοβαρά, δεν υπάρχει κάτι που θεωρώ ότι πρέπει να κάνει η κυβέρνηση. Οτιδήποτε σ' αυτήν την περίπτωση θα είναι είτε εξαιρετικά κοστοβόρο είτε ανύπαρκτα λίγο και άρα ανούσιο. Βέβαια το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα "pass" της κυβέρνησης, εκεί βασίζεται το αστείο μου.Ερμής έγραψε: 26 Σεπ 2023, 22:40να συζητήσω πλαφόν στην τιμή του ελαιολάδου αφού πρώτα έχει υπάρξει πλαφόν στην τιμή των καυσίμων, φυτοφαρμακων και σχετικών εξόδων. Επίσης μπορώ να συζητήσω ένα πλαφόν στις εξαγωγές. Είμαστε άνθρωποι της αγοράς χέλι, μας νοιάζει να έχουμε σταθερή δουλειά και να κινείται η αγορά, δε κοιτάμε να πιούμε το αίμα του κόσμου όπως άλλοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αυτό είπα παραπάνω, πρέπει όμως να υπάρξουν και άλλες παράμετροι. Και όπως είναι γνωστό αυτά που είπα είναι κατά της κονόμας του ίδιου μου του κλάδου. Οι σοβαροί επαγγελματίες της αγοράς νοιάζονται περισσότερο για το να κινηθεί η αγορά πάρα να αρπάξουμε σήμερα και να τα φουντάρουμε αύριο.nostromos έγραψε: 26 Σεπ 2023, 22:41να δουνε ποση ειναι η εγχωρια καταναλωση και να επιτρεψουν εξαγωγη μονο για τις εξτρα ποσοτητες ... οτι ισχυει στα φαρμακα ... ο Τουρκος το εκανε αλλα εδω κοιταμε να τα οικονομησουνε μερικοι χονδρεμποροι ...Ερμής έγραψε: 26 Σεπ 2023, 22:32Τι προτείνεις;Υδράργυρος έγραψε: 26 Σεπ 2023, 18:48 Δεν ειναι η πρωτη φορα που υπαρχουν αντιξοες συνθηκες που επηρρεαζουν την παραγωγη. Αλλα ειναι η πρωτη φορα που διπλασιαζονται οι τιμες.
- kongrosian
λαδέμποραc και ειδικόc περί ελαιολάδου;Bazoomba έγραψε: 26 Σεπ 2023, 22:38Tιποτα δεν κανει, μια χαρα θα είναι το λαδι για 2 χρονια. Εννοειται οτι μιλαμε για νορμαλ οξεα ετσι;Saturn έγραψε: 26 Σεπ 2023, 22:11 Και εαν δεν υπάρχει υπόγειο, δεν υπάρχει συνεχής κλιματισμός, δεν υπάρχουν ίνοξ δοχεία τί κάνει η τετραμελής με περσινό λάδι που δεν ξέρει και την αρχική του οξύτητα;
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Το αφήνει στις συσκευασίες που το πήρε και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Τενεκές 17 κιλών.
Εάν θέλετε να έχετε καλό λάδι σε καλή τιμή ακολουθήστε τα επόμενα.
Βρίσκετε έναν άνθρωπο που καλλιεργεί ελιές. Του ζητάτε τη μέρα που θα πάει τις ελιές του στο ελαιοτριβείο να σας ειδοποιήσει από την προηγούμενη.
Πάτε στο χώρο και γεμίζετε τους 17κιλους από το λάδι που βγαίνει από τον ελαιοδιαχωριστήρα, όχι από τη δεξαμενή του ελαιοτριβείου, που καταλήγει όποιο λάδι βγει από οποιονδήποτε. Πληρώνετε τον παραγωγό και καλοφάγωτο.
Όλα τα ανωτέρω είναι εφικτά. Όλοι γνωρίζετε κάποιον που βγάζει λάδι.
Τενεκές 17 κιλών.
Βρίσκετε έναν άνθρωπο που καλλιεργεί ελιές. Του ζητάτε τη μέρα που θα πάει τις ελιές του στο ελαιοτριβείο να σας ειδοποιήσει από την προηγούμενη.
Πάτε στο χώρο και γεμίζετε τους 17κιλους από το λάδι που βγαίνει από τον ελαιοδιαχωριστήρα, όχι από τη δεξαμενή του ελαιοτριβείου, που καταλήγει όποιο λάδι βγει από οποιονδήποτε. Πληρώνετε τον παραγωγό και καλοφάγωτο.
Και πόσο νομίζεις πως θα το πάρεις; ειδικά το αγουρολαδο.ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 26 Σεπ 2023, 22:50 Το αφήνει στις συσκευασίες που το πήρε και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Τενεκές 17 κιλών.
Πες μου πως νομίζεις ότι θα στον δώσει με 3 - 5 ευρώ να δω κάτι
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Με τρέχουσες τιμές στο ελαιοτριβείο, 7εως 8€
- hellegennes
Η αύξηση στην τιμή του ελαιολάδου πάντως μέχρι στιγμής είναι ακριβώς αυτό, γιατί ακόμα έχουμε παραγωγή του 2022, η οποία ξεκίνησε στην μισή τιμή απ' ό,τι είναι τώρα.Ερμής έγραψε: 26 Σεπ 2023, 22:48 Οι σοβαροί επαγγελματίες της αγοράς νοιάζονται περισσότερο για το να κινηθεί η αγορά πάρα να αρπάξουμε σήμερα και να τα φουντάρουμε αύριο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δηλαδή να φύγεις από Αθήνα να πας κάπου που θα το πάρεις γύρω στα δύο με τρία ευρώ φτηνότερο. Σε συμφέρει όταν μιλάμε για οικιακή χρήση; τα πήγαινε έλα, διόδια, φθορά αυτοκινήτου, φόβος να σε τσιμπήσει κανένας στο δρόμο, τα έβαλες στην εξίσωση;
- hellegennes
Τι εννοείς μ' αυτό;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 548 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
-
- 44 Απαντήσεις