!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Sos
-
Νετο Γκουερινο
Re: Sos
Από αρχές δεκαετίας 80 υπήρχαν αυτά τα κλισέ
Οι κρητικοκυπριες δίνουν μόνο κώλο
Οι Ιταλίδες στα νησιά γαμιουνται πολύ δύσκολα
Οι Σουηδέζες όταν θέλουν να γαμηθουν αφήνουν τον αναπτήρα όρθιο στο τραπέζι
Πόηντ τέηκεν, από την αρχή κιόλα όμως ήταν πολύ δυνατή και η περιγραφή που έκανε τ@ φος.Νετο Γκουερινο έγραψε: 26 Σεπ 2023, 20:28Μπορεί καί περισσότεροsys3x έγραψε: 26 Σεπ 2023, 20:27Οκ, όχι τόσο πολύ.Νετο Γκουερινο έγραψε: 26 Σεπ 2023, 20:21
Γάμησε τα
Μαλακα αυτό για τις Κύπριες ότι τάχα γαμιουνται μόνο από τον κώλο είχα να το ακούσω σαράντα χρόνια
Τότε που είχε βγει το από μπροστά παρθένα και από πίσω μπαίνουν τρένα
![]()
Απλά εγώ τότε το ακουσα
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Θα μείνεις έγκυος. Ό,τι και να λες κάποια στιγμή θα σε γκαστρώσει, θυμήσου αυτό το ποστCasp έγραψε: 26 Σεπ 2023, 19:29Σταματα να μου χαλας τον ρομαντισμο ρε![]()
Ε αφου βλακειες μου ελεγε. Πιστευει στον εαυτο του, ο,τι κι αν γινει θα ψαχνει, θα ρωταει, θα ειναι διπλα στο παιδι του κτλ. Ολα ειναι απροβλεπτα, δεν τα ελεγχεις ολα, να του λεω, οτι εγω απο το αγχος μου θα αρρωστησω και θα δυστυχησει και το παιδι, τιποτα αυτος. Ε ναι βλακειες μου ελεγε.
Ο άνθρωπος έχει εμμονή, θα το κάνει.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Και κάπου εδώ να πούμε πως η Καλάνδρα ήταν το τρίτο μεγαλύτερο χωριό τον 17ο αιώνα (μετά τη Βάλτα και την Αγία Παρασκευή)Isildur έγραψε: 26 Σεπ 2023, 15:11Εσύ πού το ξες μαρή; Πήγες;Gherschaagk έγραψε: 26 Σεπ 2023, 14:03Τα λύματα από τον Πηνειό φτάνουν μέχρι την Καλάνδρα. Σύντομα και σε όλο τον Θερμαϊκό.Sid Vicious έγραψε: 26 Σεπ 2023, 13:20 Έστω Μαλδίβες ή Σευχέλλες (αν και σαν την Χαλκιδική δεν έχει όπως έχει πει και ο Μανώλης ο Καντ)
Βασικά... πού ξες την Καλάνδρα ας ρωτήσω καλύτερα. Ο περισσότερος κόσμος με ρωτάει "πού είναι αυτό;" και καταλαβαίνουν μόνο όταν τους πω "το Ποσείδι το ξες;" ή "μετά την Φούρκα".
Ο τέμπορα ο μόρες, έγινε η Φούρκα γνωστότερη απ' την Καλάνδρα. Αν το 'λεγες αυτό δεκαετία '70 ή και αρχές '80 σε κανέναν στην περιοχή, ακόμα θα γελούσε.
Επίσης, πως η Φούρκα ιδρύθηκε από ξενομεριτες Βλάχους της Πίνδου στην τουρκοκρατία, ενώ τα μέρη του Καλανδρεου αναφέρονται ήδη το 1318- ανήκοντα στον Προνοιαριο Στρατιώτη Καλανδρέα.
Αυτά για να μαθαίνετε οι έποικοι της χερσονήσου.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Α εγω τις ειδα με τα ματια μου που ηρθαν να σιδερωσουν και να καθαρισουν. Τοτε καταλαβα ποσο πισω ειναι σαν κοινωνια.Νετο Γκουερινο έγραψε: 26 Σεπ 2023, 20:14Πω ρε πουστη όλα τριγύρω αλλαζουνε κι όλο τα ίδια μένουνfoscilis έγραψε: 26 Σεπ 2023, 19:58Το εχω αναλυσει, σαν Κυπριος τη δεκατια του 00 αρκει να εγραφες ενα δεκατρια κι εμπαινες ΕΜΠ. Αυτοι (και αυτες) ειχαν μπει ΤΕΙ Κοζανης και μαλιστα παραρτημα Καστοριας. Λογικα η θεση τους στην κοινωνια της Κυπρου ηταν ενα σκαλι πιο κατω απο γυφτο και ενα πιο πανω απο φυλακοβιο, adjusted για την κοινωνια της Κυπρου που ετσι κι αλλιως δεν τη λες και Μανχαταν.Gherschaagk έγραψε: 26 Σεπ 2023, 19:48
Υπάρχουν φορές που δεν ξέρω αν θέλω να σε πλακώσω ή να σκάσω στα γέλια.
Δε βαριέσαι, πριν από λίγο βγήκα από το κομμωτήριο με μαλλί γμάτο. Θα γελάσω.
Τις παπαριές που ακούγαμε για κρητικοπουλες και Κύπριες πριν 40 χρόνια υπάρχουν κάποιοι που τις αναπαράγουν ακόμα
Τωρα για τα γαμησια και τους αρραβωνες σορρι τα παραπονα σου στους Κυπριους που τα λεγανε.
Τα κλισε δε βγαινουν απο το τιποτα.Νετο Γκουερινο έγραψε: 26 Σεπ 2023, 20:32 Από αρχές δεκαετίας 80 υπήρχαν αυτά τα κλισέ
Εμείς είμαστε οι "έποικοι"; Καλό...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Σεπ 2023, 20:49Και κάπου εδώ να πούμε πως η Καλάνδρα ήταν το τρίτο μεγαλύτερο χωριό τον 17ο αιώνα (μετά τη Βάλτα και την Αγία Παρασκευή)Isildur έγραψε: 26 Σεπ 2023, 15:11Εσύ πού το ξες μαρή; Πήγες;Gherschaagk έγραψε: 26 Σεπ 2023, 14:03
Τα λύματα από τον Πηνειό φτάνουν μέχρι την Καλάνδρα. Σύντομα και σε όλο τον Θερμαϊκό.
Βασικά... πού ξες την Καλάνδρα ας ρωτήσω καλύτερα. Ο περισσότερος κόσμος με ρωτάει "πού είναι αυτό;" και καταλαβαίνουν μόνο όταν τους πω "το Ποσείδι το ξες;" ή "μετά την Φούρκα".
Ο τέμπορα ο μόρες, έγινε η Φούρκα γνωστότερη απ' την Καλάνδρα. Αν το 'λεγες αυτό δεκαετία '70 ή και αρχές '80 σε κανέναν στην περιοχή, ακόμα θα γελούσε.
Επίσης, πως η Φούρκα ιδρύθηκε από ξενομεριτες Βλάχους της Πίνδου στην τουρκοκρατία, ενώ τα μέρη του Καλανδρεου αναφέρονται ήδη το 1318- ανήκοντα στον Προνοιαριο Στρατιώτη Καλανδρέα.
Αυτά για να μαθαίνετε οι έποικοι της χερσονήσου.
Αφού σ' αρέσει η ιστορία λοιπόν, πάνε και πιο πίσω και δες και την σχέση της με τη Μένδη και το πόσο σημαντική ήταν στην αρχαιότητα (που εναλλάσσονταν με την Ποτείδαια στα πρωτεία της περιοχής).
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μου θύμησες τώρα τα αρχαία τείχη της Ποτίδαιας και τις πολιορκίες όταν αντιστεκόταν στον αθηναϊκό στόλο. Ωραίες εποχές.Isildur έγραψε: 26 Σεπ 2023, 21:02Εμείς είμαστε οι "έποικοι"; Καλό...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Σεπ 2023, 20:49Και κάπου εδώ να πούμε πως η Καλάνδρα ήταν το τρίτο μεγαλύτερο χωριό τον 17ο αιώνα (μετά τη Βάλτα και την Αγία Παρασκευή)Isildur έγραψε: 26 Σεπ 2023, 15:11
Εσύ πού το ξες μαρή; Πήγες;
Αυτά για να μαθαίνετε οι έποικοι της χερσονήσου.![]()
Αφού σ' αρέσει η ιστορία λοιπόν, πάνε και πιο πίσω και δες και την σχέση της με τη Μένδη και το πόσο σημαντική ήταν στην αρχαιότητα (που εναλλάσσονταν με την Ποτείδαια στα πρωτεία της περιοχής).
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν τα ξέρω αυτά. Ξέρω μόνο πως επιβίωσες, ξεπέρασέ το πια, άστο να πάει στο καλό.foscilis έγραψε: 26 Σεπ 2023, 19:58Το εχω αναλυσει, σαν Κυπριος τη δεκατια του 00 αρκει να εγραφες ενα δεκατρια κι εμπαινες ΕΜΠ. Αυτοι (και αυτες) ειχαν μπει ΤΕΙ Κοζανης και μαλιστα παραρτημα Καστοριας. Λογικα η θεση τους στην κοινωνια της Κυπρου ηταν ενα σκαλι πιο κατω απο γυφτο και ενα πιο πανω απο φυλακοβιο, adjusted για την κοινωνια της Κυπρου που ετσι κι αλλιως δεν τη λες και Μανχαταν.Gherschaagk έγραψε: 26 Σεπ 2023, 19:48Υπάρχουν φορές που δεν ξέρω αν θέλω να σε πλακώσω ή να σκάσω στα γέλια.foscilis έγραψε: 26 Σεπ 2023, 19:28
Ετσι ειναι οι Κυπριοι, τουλαχιστον τα popular mattresses. Το 02 ειχα παει Καστορια στο φιλο μου που σπουδαζε και οι Κυπριες φοιτητριες καθαριζανε, μαγειρευανε και σιδερωνανε στο σπιτι που εμενε με 3 άλλους Κυπριους. Χωρις να τους ειναι τιποτα (τρωγανε βεβαια καμια πουτσα αλλα ουτε καν σαν πρωτη προτεραιοτητα, η καθεμια ειχε παει με τη μιση Καστορια ωστε να επιστρεψει στον αρραβωνιαστικο της -που ολες ειχαν- χορτατη, απο τον κωλο ομως για να μη μετραει).
Βασικα ηταν αρκετα σοκαριστικη εμπειρια ολο αυτο.
Δε βαριέσαι, πριν από λίγο βγήκα από το κομμωτήριο με μαλλί γμάτο. Θα γελάσω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Τα τείχη που βρίσκονται στην Ποτίδαια δεν είναι της Ποτίδαιας αλλά της Κασσάνδρειας. Βασικά ξαναχτισμενα πάνω τους το 1407.Gherschaagk έγραψε: 26 Σεπ 2023, 21:20Μου θύμησες τώρα τα αρχαία τείχη της Ποτίδαιας και τις πολιορκίες όταν αντιστεκόταν στον αθηναϊκό στόλο. Ωραίες εποχές.Isildur έγραψε: 26 Σεπ 2023, 21:02Εμείς είμαστε οι "έποικοι"; Καλό...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Σεπ 2023, 20:49
Και κάπου εδώ να πούμε πως η Καλάνδρα ήταν το τρίτο μεγαλύτερο χωριό τον 17ο αιώνα (μετά τη Βάλτα και την Αγία Παρασκευή)
Αυτά για να μαθαίνετε οι έποικοι της χερσονήσου.![]()
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα