Το ξέρω, ναι. Αλλά ποιον αφορά εδώ, την κυβέρνηση που (επιτέλους) βρέθηκε κάτι στο οποίο να μην φταίει, ή εσένα που (επιτέλους) βρέθηκε φορά που το παραδέχτηκες;hellegennes έγραψε: 26 Σεπ 2023, 19:45Το ξέρεις αυτό με τα χαλασμένα ρολόγια, φαντάζομαι. Δυο φορές την μέρα δείχνουν την σωστή ώρα.
Η κυβέρνηση δεν φταίει για την αύξηση στο ελαιόλαδο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παρατηρητήριο λαδιού
Re: Παρατηρητήριο λαδιού
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Ναι ναι, ψεκάθαρα, εγώ φταίω.Isildur έγραψε: 26 Σεπ 2023, 20:26Έχεις δίκιο, άλλο πράγμα λες. Λειτούργησα αντανακλαστικά στο σχόλιό σου, επειδή παρασύρθηκα από την (συνήθως) δική σου αντανακλαστική αντίδραση σε παραπλήσια θέματα.sys3x έγραψε: 26 Σεπ 2023, 15:17Ναι, αυτό είπες ΕΣΥ ότι λέω εγώ, όχι εγώ, εγώ λέω κάτι πάρα πολύ διαφορετικό. Δεν με πειράζει που δεν καταλαβαίνεις, απλά μίλα για τον εαυτό σου, αν θέλεις, αν δεν θέλεις γίνεται κι ετς αλλά, αν δεν σε πειράζει κιόλα, θα σε βάζω στην θέση σου σε χρόνο dt χωρίς φόβο και πάθος, όπως, ξες, πρέπει.Isildur έγραψε: 26 Σεπ 2023, 15:05
Φταίει ο Καραμανλής δηλαδή για την καταστροφή της παραγωγής σε Ισπανία, Ιταλία κλπ, ε; ΟΚ...![]()
![]()
![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ή σε εσένα που παραδέχθηκες μόλις, έστω και εμμέσως, ότι ο Χέλλης είναι σούπερ αντικειμενικός, σχεδόν σάρομποτ, και του δε πόηντ;Isildur έγραψε: 26 Σεπ 2023, 20:28Το ξέρω, ναι. Αλλά ποιον αφορά εδώ, την κυβέρνηση που (επιτέλους) βρέθηκε κάτι στο οποίο να μην φταίει, ή εσένα που (επιτέλους) βρέθηκε φορά που το παραδέχτηκες;hellegennes έγραψε: 26 Σεπ 2023, 19:45Το ξέρεις αυτό με τα χαλασμένα ρολόγια, φαντάζομαι. Δυο φορές την μέρα δείχνουν την σωστή ώρα.Isildur έγραψε: 26 Σεπ 2023, 14:58
Μαλάκα μου, σε φαντάζομαι να βλέπεις τρακάρισμα άλλων σε φανάρι, να περνάς από την άλλη μεριά του δρόμου και να ουρλιάζεις "Φταίει ο Καραμανλής και οι Σερραίοιιιιιιιι!!!!"...![]()
.
.
Αγαμησουρεπαπάρα...sys3x έγραψε: 26 Σεπ 2023, 20:28Ναι ναι, ψεκάθαρα, εγώ φταίω.Isildur έγραψε: 26 Σεπ 2023, 20:26Έχεις δίκιο, άλλο πράγμα λες. Λειτούργησα αντανακλαστικά στο σχόλιό σου, επειδή παρασύρθηκα από την (συνήθως) δική σου αντανακλαστική αντίδραση σε παραπλήσια θέματα.sys3x έγραψε: 26 Σεπ 2023, 15:17
Ναι, αυτό είπες ΕΣΥ ότι λέω εγώ, όχι εγώ, εγώ λέω κάτι πάρα πολύ διαφορετικό. Δεν με πειράζει που δεν καταλαβαίνεις, απλά μίλα για τον εαυτό σου, αν θέλεις, αν δεν θέλεις γίνεται κι ετς αλλά, αν δεν σε πειράζει κιόλα, θα σε βάζω στην θέση σου σε χρόνο dt χωρίς φόβο και πάθος, όπως, ξες, πρέπει.
![]()
![]()
![]()
Αφού σου είπα, δικό μου το λάθος. Απλά (με) δικαιολόγησα γιατί το έκανα, δεν είπα ότι φταις.
Κι αυτό μπορεί, γιατί όχι; Μπορεί λέω, ε;...sys3x έγραψε: 26 Σεπ 2023, 20:31Ή σε εσένα που παραδέχθηκες μόλις, έστω και εμμέσως, ότι ο Χέλλης είναι σούπερ αντικειμενικός, σχεδόν σάρομποτ, και του δε πόηντ;Isildur έγραψε: 26 Σεπ 2023, 20:28Το ξέρω, ναι. Αλλά ποιον αφορά εδώ, την κυβέρνηση που (επιτέλους) βρέθηκε κάτι στο οποίο να μην φταίει, ή εσένα που (επιτέλους) βρέθηκε φορά που το παραδέχτηκες;hellegennes έγραψε: 26 Σεπ 2023, 19:45
Το ξέρεις αυτό με τα χαλασμένα ρολόγια, φαντάζομαι. Δυο φορές την μέρα δείχνουν την σωστή ώρα.
![]()
Μια φορά, από σένα δεν παίρνω. Πούλα την σαβούρα σου στην χωματερή των Αθηνών.ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 26 Σεπ 2023, 20:06Σε κραταει καποιος;vagabondo έγραψε: 26 Σεπ 2023, 19:51 Τιμές λαδιών στη Κύπρο:
https://www.supermarketcy.com.cy/ladia- ... igh&page=3
Το πιο φθηνό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 6,45 ευρώ
Έχει και το Xenia με 9,99 ευρώ
Κορόιδα!![]()
Έχει και ελιά στην τουρμπίνα.
https://www.cyprusairways.com/
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Πότε απαξιώθηκε το ελαιόδεντρο κι έγινε καυσόξυλο; Πότε ή πού; Ή πότε και πού;Σέλευκας έγραψε: 26 Σεπ 2023, 17:19ναι σωστά , μετά απο χιλιάδες χρόνια ξέχασαν οι λαοί της Μεσογείου και το λάδι απαξιώθηκε στα 4 ευρώ το λίτρο και οι ελιες σε καυσοξυλο, και ξαφνικά έπαθαν ντεζαβού και θυμήθηκαν.Nandros έγραψε: 26 Σεπ 2023, 16:03Οι λαοί της Μεσογείου, από αμνημονεύτων ετών, επιβίωσαν τρώγοντας ψωμί και λάδι. Αυτοί δεν ξέρουν και ξέρεις εσύ!Σέλευκας έγραψε: 26 Σεπ 2023, 14:30 . . .
Μιλάμε για ένα προϊόν το λάδι που το δέντρο του πουλιωταν για καυσόξυλα αφού δεν είχε καμία αξία, ως εκ τούτου έγινε μια τεράστια προπαγάνδα να απορροφηθεί από τους Έλληνες με συνεχόμενη πλύση εγκεφάλου για τις ωφέλειες και την μαγειρική του αξία.
. . .![]()
Όπως και να χει ο Χέλλης είναι υπερβολικά αντικειμενικός για άνθρωπος.Isildur έγραψε: 26 Σεπ 2023, 20:33Κι αυτό μπορεί, γιατί όχι; Μπορεί λέω, ε;...sys3x έγραψε: 26 Σεπ 2023, 20:31Ή σε εσένα που παραδέχθηκες μόλις, έστω και εμμέσως, ότι ο Χέλλης είναι σούπερ αντικειμενικός, σχεδόν σάρομποτ, και του δε πόηντ;Isildur έγραψε: 26 Σεπ 2023, 20:28
Το ξέρω, ναι. Αλλά ποιον αφορά εδώ, την κυβέρνηση που (επιτέλους) βρέθηκε κάτι στο οποίο να μην φταίει, ή εσένα που (επιτέλους) βρέθηκε φορά που το παραδέχτηκες;
![]()
.
.
μα δεν σε ρώτησα να μου πεις τα στοιχεία του πελάτηΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 26 Σεπ 2023, 20:24Αυτό αφορά τον πελάτη.Saturn έγραψε: 26 Σεπ 2023, 20:16 170 για περσινο;
πόσους ντενεκέδες και πόση οξύτητα ή πόσο έξτρα παρθένο;
ήθελα να δω κάτι σε σχέση με καταναλωτική κίνηση
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Έγραψα κάτι... το 'σβησα. Ξανάγραψα κάτι άλλο, το ξανάσβησα. Θυμήθηκα ότι το πιστεύεις αυτό που λες, γι' αυτό τα 'σβησα...sys3x έγραψε: 26 Σεπ 2023, 20:36Όπως και να χει ο Χέλλης είναι υπερβολικά αντικειμενικός για άνθρωπος.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
κερδοσκοπια στην Ελλάδα του λαδεμπορα του Κουλη
Λέει τίποτα το λάδι Κύπρου; Από λάδι τους δεν ξέρω, από πατάτες που έχω δοκιμάσει είναι χάλι μαύρο...vagabondo έγραψε: 26 Σεπ 2023, 20:34Μια φορά, από σένα δεν παίρνω. Πούλα την σαβούρα σου στην χωματερή των Αθηνών.ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 26 Σεπ 2023, 20:06Σε κραταει καποιος;vagabondo έγραψε: 26 Σεπ 2023, 19:51 Τιμές λαδιών στη Κύπρο:
https://www.supermarketcy.com.cy/ladia- ... igh&page=3
Το πιο φθηνό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 6,45 ευρώ
Έχει και το Xenia με 9,99 ευρώ
Κορόιδα!![]()
Πού να ξέρω; Ρώτα την Casp.Isildur έγραψε: 26 Σεπ 2023, 20:40Λέει τίποτα το λάδι Κύπρου; Από λάδι τους δεν ξέρω, από πατάτες που έχω δοκιμάσει είναι χάλι μαύρο...vagabondo έγραψε: 26 Σεπ 2023, 20:34Μια φορά, από σένα δεν παίρνω. Πούλα την σαβούρα σου στην χωματερή των Αθηνών.ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 26 Σεπ 2023, 20:06
Σε κραταει καποιος;
Αλλά και το ελληνικό που εξάγεται εκεί (Xenia, Gaea) είναι πιo φθηνά απ' ότι σε μας.
Occasio facit furem
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
οι πατάτες Κύπρου είναι διάσημες σε όλη την Κοινοπολιτεια. Στην Ιρλανδία όταν άκουγαν στο Μπέλφαστ ότι ήρθε καράβι με πατάτες από την Κύπρο έτρεχαν στο λιμάνι
Για να συνεχίσω την σκέψη μου πιο πάνω, με 170 (!) τον τενεκέ περσινό λάδι
πόσους τενεκέδες με πόση οξυτητα λαδιού θα έπρεπε να πάρει κάποιος για να μην καταλήξει έστω να τρώει φύκι;
Για να μην υπάρξει παρεξήγηση, εγώ τα κουμάντα μου τα έχω κάνει, δεν ρωτώ για εμένα
πόσους τενεκέδες με πόση οξυτητα λαδιού θα έπρεπε να πάρει κάποιος για να μην καταλήξει έστω να τρώει φύκι;
Για να μην υπάρξει παρεξήγηση, εγώ τα κουμάντα μου τα έχω κάνει, δεν ρωτώ για εμένα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 548 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
-
- 44 Απαντήσεις