Bazoomba έγραψε: 26 Σεπ 2023, 14:56
Kappa έγραψε: 26 Σεπ 2023, 14:52
Bazoomba έγραψε: 26 Σεπ 2023, 14:47
Θα σου προτεινα να σταματησεις το body shaming.
Δεν κάνω κάποιο shaming.Είπα ότι είναι κακό που έχει γυναικομαστία και ντύνεται σαν λέτσος; Δικαίωμά του.
Το λες υποτιμητικα ομως. Πως θα ενιωθες εαν μαθαινες οτι το θυμα στοκινγκ σου, σε θαβει για την υπερμεγεθη λεκανη και τον γυναικειο πωπο σου (που το κανει, μην εχεις καμια αμφιβολια) στον ταλαντουχο κριτικο βιβλιων με τον οποιο εχει νταραβερια αυτη την περιοδο;
Ακόμα και να ίσχυε η βλακώδης παρατήρηση για τον κώλο μου (λες και μπορείς να καταλάβεις από μια φωτο που έβγαλα στην αντανάκλαση της πόρτας του ανσανσερ, ουτε καν σε καθρέφτη, με ένα μπλουζάκι που και μόνος μου είπα ότι δεν μου έρχεται καλά) , τα υπόλοιπα είναι βλακότητες που δεν θα σχολιάσω καν. Αν μη τι άλλο, τουλάχιστον εγώ έχω δημοσιευσεις σε βιβλιοφιλικά σάιτς κριτικών και όχι σε αριστερά μπλογκς που δεν διαβάζει κανείς. Άρα το ταλαντούχος κριτικός ειναι κάτι που βγάζεις από την κούτρα σου.
Πέρα από αυτό όμως, ποιος είπε οτι ο δικός του κώλος είναι καλύτερος; Έμεινα στην γυναικομαστία γιατί είναι το πιο προφανές.
Σε όλες τις περιπτώσεις, μπορώ να λέω ό,τι θέλω υποτιμητικά, δεν θα σου ζητήσω την άδεια, ακόμα κι αν είμαι ο Κουασιμόδο, κατά τη δική σου ταπεινή γνώμη που την γράφω εκεί που γράφω όλες τις γνώμες ατόμων που δεν ξέρω προσωπικά και ελάχιστα με αγγίζουν γιατί δεν έχουν σχέση με τη δική μου πραγματικότητα.
Καλό κι αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Kappa την 26 Σεπ 2023, 15:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.