!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ερμής έγραψε: 26 Σεπ 2023, 11:29
Αγις έγραψε: 26 Σεπ 2023, 11:28
Ερμής έγραψε: 26 Σεπ 2023, 11:22
Όποιοι παντρεύονται με μόνο κριτήριο την κάβλα αυτά παθαίνουν. Καλά να πάθουν.
Δεν εχει σημασια - ειναι γενετικα προγραμματισμενες κ κοινωνικα εκπαιδευμενες για χρηματοβορες βδελλες
Συνήθως αυτές ειναι που χρησιμοποιούν άλλα μέσα για να για να έχουν το πάνω χέρι, γιαυτο λέω, βγάλε απο το κάδρο την κάβλα και αποφάσισε μετά.
τπτ δεν εχει σημασια
Ολα τα θεωρουν δικα τους - το σπιτι σου - τα υπαρχοντα σου - τα χρηματα σου κ αναλαμβανουν την διαχειριση συμφωνα με τις καυλες τους
Τα δικα τους - δικα τους κ τα δικα σου στην διαθεση τους
Τα 4/5 του εισοδηματος σου να τους διαθετεις τρελλαινονται που δεν βαζουν χερι στο 1/5 :003:
Φυσικα σπαταλες τυπου - αγορασα διαρκειας για την ομαδαρα - θεωρουνται ασυγχωρητες - πεταμενα λεφτα- ενω θα μπορουσαν να χρησιμοποιηθουν σωστα για νεες κουρτινες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

Αν ο λατρειας (σιγα!) ηταν τσιγγουνης και εκμεταλευτης δεν θα την εκανε απ το σπιτι, θα εκανε οτι χειραγωγηση μπορουσε να κανει ετσι ωστε να μην χασει τα κεκτημενα.

Οχι οτι παει καλα αυτος, αλλα νομιζω πως ολα αυτα θα του φαινονται περιεργα και δεν καταλαβαινει χριστο. Το οτι ονειρευεται να κανουν και παιδι σε μια τετοια κατασταση, ειναι χαρακτηριστικο της μαλακιας που τον δερνει. Ισως πιστευει οτι με ενα παιδι θα φτιαξουν τα πραγματα :lol:

Σε καθε περιπτωση αν δεν τελειωσει τωρα θα τελειωσει καπου εδω κοντα. Δεν μου φαινεται οτι τα "παιδια" αυτα ειναι σε θεση να κανουν σχεση με οποιονδηποτε, ποσο μαλλον μεταξυ τους.

Ουτε με ψυχολογο σωζεται πλεον, αυτα τα πραγματα θελουν πολυ χρονο και ηδη η φθορα ειναι μεγαλη.

Τουλαχιστον δεν εμειναν παρθενοι, ειναι μια προοδος :102:
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Blackdog έγραψε: 26 Σεπ 2023, 11:44 Αν ο λατρειας (σιγα!) ηταν τσιγγουνης και εκμεταλευτης δεν θα την εκανε απ το σπιτι, θα εκανε οτι χειραγωγηση μπορουσε να κανει ετσι ωστε να μην χασει τα κεκτημενα.

Οχι οτι παει καλα αυτος, αλλα νομιζω πως ολα αυτα θα του φαινονται περιεργα και δεν καταλαβαινει χριστο. Το οτι ονειρευεται να κανουν και παιδι σε μια τετοια κατασταση, ειναι χαρακτηριστικο της μαλακιας που τον δερνει. Ισως πιστευει οτι με ενα παιδι θα φτιαξουν τα πραγματα :lol:

Σε καθε περιπτωση αν δεν τελειωσει τωρα θα τελειωσει καπου εδω κοντα. Δεν μου φαινεται οτι τα "παιδια" αυτα ειναι σε θεση να κανουν σχεση με οποιονδηποτε, ποσο μαλλον μεταξυ τους.

Ουτε με ψυχολογο σωζεται πλεον, αυτα τα πραγματα θελουν πολυ χρονο και ηδη η φθορα ειναι μεγαλη.

Την σκέφτομαι να σε διαβάζει και να το βάζει πείσμα να κάνει οικογένεια μαζί του και να ζήσουν ευτυχισμένοι μέχρι τα βαθιά γεράματα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Blackdog

Gherschaagk έγραψε: 26 Σεπ 2023, 11:48
Blackdog έγραψε: 26 Σεπ 2023, 11:44 Αν ο λατρειας (σιγα!) ηταν τσιγγουνης και εκμεταλευτης δεν θα την εκανε απ το σπιτι, θα εκανε οτι χειραγωγηση μπορουσε να κανει ετσι ωστε να μην χασει τα κεκτημενα.

Την σκέφτομαι να σε διαβάζει και να το βάζει πείσμα να κάνει οικογένεια μαζί του και να ζήσουν ευτυχισμένοι μέχρι τα βαθιά γεράματα.
Οσο και να το θελει, δεν μπορει να το κανει. :003:

Αληθεια ομως, δεν γινεται σε αυτη την φαση. Μοιαζει να εχει μεγαλο φοβο, τον οποιο δεν εχει καταλαβει ακομα. Αν δεν αρχισει να αμφιβαλλει για αυτα που σκεφτεται, δεν θα παει πουθενα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

ποιος απ' όλους;
Blackdog

Η δικια μας.

Αν σκασει μυτη και ο αλλος, το βλεπουμε.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

foscilis έγραψε: 26 Σεπ 2023, 11:43
Ερμής έγραψε: 26 Σεπ 2023, 10:51
Gherschaagk έγραψε: 26 Σεπ 2023, 08:19

Όπως και να το δεις, όταν μένεις σ' ένα σπίτι κάπως πρέπει να συνεισφέρεις κι εσύ. Συνήθως στα σπίτια οι τρόποι είναι δύο. Καθαριότητα και ψώνια. Διαλέγεις και παίρνεις. Ακόμη και τα παλάτια, κάποιος πρέπει να τα καθαρίσει.
Αν εχει βρει το θύμα μια χαρα κάθεται, μένει και τρώει στο τζάμπα και του μένουν και λεφτά για να κάνει γουστα, κυαλια, τηλεσκοπια και τέτοιες πουτσες.
Τι πρόβλημα έχεις με τα τηλεσκόπια ρε;
Εικόνα
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Το δρομάκι που βγάζει στο ΚΤΕΟ Πυλαίας είναι τόσο χάλια που και εντάξει να είσαι πάλι χρειάζεσαι έλεγχο ΚΤΕΟ μετά :011:
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

foscilis έγραψε: 26 Σεπ 2023, 11:43
Ερμής έγραψε: 26 Σεπ 2023, 10:51
Gherschaagk έγραψε: 26 Σεπ 2023, 08:19

Όπως και να το δεις, όταν μένεις σ' ένα σπίτι κάπως πρέπει να συνεισφέρεις κι εσύ. Συνήθως στα σπίτια οι τρόποι είναι δύο. Καθαριότητα και ψώνια. Διαλέγεις και παίρνεις. Ακόμη και τα παλάτια, κάποιος πρέπει να τα καθαρίσει.
Αν εχει βρει το θύμα μια χαρα κάθεται, μένει και τρώει στο τζάμπα και του μένουν και λεφτά για να κάνει γουστα, κυαλια, τηλεσκοπια και τέτοιες πουτσες.
Τι πρόβλημα έχεις με τα τηλεσκόπια ρε;
δεν ειμαι μονο του οπτικου :003:
Αγις έγραψε: 26 Σεπ 2023, 11:43
Ερμής έγραψε: 26 Σεπ 2023, 11:29
Αγις έγραψε: 26 Σεπ 2023, 11:28

Δεν εχει σημασια - ειναι γενετικα προγραμματισμενες κ κοινωνικα εκπαιδευμενες για χρηματοβορες βδελλες
Συνήθως αυτές ειναι που χρησιμοποιούν άλλα μέσα για να για να έχουν το πάνω χέρι, γιαυτο λέω, βγάλε απο το κάδρο την κάβλα και αποφάσισε μετά.
τπτ δεν εχει σημασια
Ολα τα θεωρουν δικα τους - το σπιτι σου - τα υπαρχοντα σου - τα χρηματα σου κ αναλαμβανουν την διαχειριση συμφωνα με τις καυλες τους
Τα δικα τους - δικα τους κ τα δικα σου στην διαθεση τους
Τα 4/5 του εισοδηματος σου να τους διαθετεις τρελλαινονται που δεν βαζουν χερι στο 1/5 :003:
Φυσικα σπαταλες τυπου - αγορασα διαρκειας για την ομαδαρα - θεωρουνται ασυγχωρητες - πεταμενα λεφτα- ενω θα μπορουσαν να χρησιμοποιηθουν σωστα για νεες κουρτινες
Αυτα λύνονται απο πριν. Αυτος που κάνει κουμάντο αυτός είναι ο απόλυτος διαχειριστής των οικονομικών.-
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Χθες δεν βγήκα γιατί είχα τόσα να κάνω από το πρωί. Έκατσα λοιπόν σπίτι και είπα να ακούσω λίγη μουσική αλλά τελικά ξεχάστηκα να ακούω μέχρι τις 5. Λίγος ύπνος λοιπόν, πήγα έβαλα καινούργια ζάντα, πήρα και 100 κιλά κάρβουνα,τώρα στο Κτεο και μετά έχω 55 κιλά κρέατα να φτιάξω. Είναι ζωή αυτή που μου άξιζε; Εμένα με άξιζε να βρίσκομαι σε μια αιώρα στηνΧαβάη και τριγύρω μου αιθέριες υπάρξεις να με αγαπούν. Ατιμη κοινωνία.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Sid Vicious έγραψε: 26 Σεπ 2023, 12:35 Χθες δεν βγήκα γιατί είχα τόσα να κάνω από το πρωί. Έκατσα λοιπόν σπίτι και είπα να ακούσω λίγη μουσική αλλά τελικά ξεχάστηκα να ακούω μέχρι τις 5. Λίγος ύπνος λοιπόν, πήγα έβαλα καινούργια ζάντα, πήρα και 100 κιλά κάρβουνα,τώρα στο Κτεο και μετά έχω 55 κιλά κρέατα να φτιάξω. Είναι ζωή αυτή που μου άξιζε; Εμένα με άξιζε να βρίσκομαι σε μια αιώρα στηνΧαβάη και τριγύρω μου αιθέριες υπάρξεις να με αγαπούν. Ατιμη κοινωνία.
Ρε κουρασμένε, δουλεύεις 2 τετράωρα τη βδομάδα -σε λίγο θα καταλήξω να τρώω γύρο απ' τον Πρασά.
Φτυχως εχομε σουντζουκακι θράκας....
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μια διόρθωση, ανάκλιντρο καλύτερα αντί για αιώρα, έχω και την μέση μου και πολύ φοβούμαι πως το λίκνισμα πέρα δώθε σε ασταθή επιφάνεια δεν θα με κάνει καλό.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

θές και χαβάι, συνειρμός απο τα κάρβουνα που αγόρασες;
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Sid είσαι σπίτι; Γιατί σε παίρνω και μιλάει.
Αν τελικά θα πάμε στη Χαβάη
:opa: :opa: :opa:
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

σιδ εισαι σπιτι; Ασε τα κάρβουνα στο πλάι.

θα πάρουμε φρέσκα από την Χαβάη.

διάλεξε ένα άλλο μέρος ρε παιδι μου, τόσα υπαρχουν
Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”