Για αλλη μια χρονια ο αργεντινος γιαννικης κατεβαζει το καλυτερο συνολο του πρωταθληματος.Δεν μπορεις να του πεις τιποτα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Panatinaikos-AEK 25/9/23
Re: Panatinaikos-AEK 25/9/23
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αν έπαιζε με 10 θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα οπότε μιλάμε για αλλοίωση
τραγική η διαιτησία έπαιξε ΑΕΚ απροκάλυπτα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Eθνικοκοινωνιστης
ο ρομβος ειναι αηττητος στο γιολαντα μαθητα μου,πρωτος το ακουσες απο τον δασκαλο εδωGoBack έγραψε: 25 Σεπ 2023, 23:04Για αλλη μια χρονια ο αργεντινος γιαννικης κατεβαζει το καλυτερο συνολο του πρωταθληματος.Δεν μπορεις να του πεις τιποταEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Σεπ 2023, 23:03μπεσαGoBack έγραψε: 25 Σεπ 2023, 23:01
Αυτο το σουτ θα πιαστει για 0.1 xgoal ξερωγω ενω ολοι ξερουμε οτι ειναι 0.
ξεροχυσες?
![]()
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Prince Imrahil
Ανώτερη η ΑΕΚ, ο ΠΑΟ κάκιστος ειδικά ανασταλτικά. Έλειψε ο Μάγκνουσον.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Αυτό με τον βάζελο που οποτε τρώει γκολ ένα μπακ του ξαπλώνει 
Δασκαλε δεν εχεις παρει χαμπαρι τα προπονητικα οργια του αργεντινου γιαννικη,τι ρομβος κ τ αρχιδια μου κουνιουνται,σε μια φαση ο Μητογλου μαρκαρε το Μπερναρ κοντα στη αντιπαλη περιοχη,σε μια αλλη ο Πινεδα ειχε γινει δεξι μπακ και ο Ροτα ειχε περασει εξτρεμ για να ανοιξει χωρος για τον Τσουμπερ στο κεντρο.Μπαινουν μεσα τα "δευτερα" και δεν καταλαβαινεις διαφοραEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Σεπ 2023, 23:05ο ρομβος ειναι αηττητος στο γιολαντα μαθητα μου,πρωτος το ακουσες απο τον δασκαλο εδωGoBack έγραψε: 25 Σεπ 2023, 23:04Για αλλη μια χρονια ο αργεντινος γιαννικης κατεβαζει το καλυτερο συνολο του πρωταθληματος.Δεν μπορεις να του πεις τιποτα![]()
![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Eθνικοκοινωνιστης
αυτη ειναι η δυναμη του ρομβου μαθητα μου και σε ευχαριστω που την εξηγησες οποτε γλιτωσες την επιστροφη στο νηπιαγωγειοGoBack έγραψε: 26 Σεπ 2023, 00:24Δασκαλε δεν εχεις παρει χαμπαρι τα προπονητικα οργια του αργεντινου γιαννικη,τι ρομβος κ τ αρχιδια μου κουνιουνται,σε μια φαση ο Μητογλου μαρκαρε το Μπερναρ κοντα στη αντιπαλη περιοχη,σε μια αλλη ο Πινεδα ειχε γινει δεξι μπακ και ο Ροτα ειχε περασει εξτρεμ για να ανοιξει χωρος για τον Τσουμπερ στο κεντρο.Μπαινουν μεσα τα "δευτερα" και δεν καταλαβαινεις διαφοραEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Σεπ 2023, 23:05ο ρομβος ειναι αηττητος στο γιολαντα μαθητα μου,πρωτος το ακουσες απο τον δασκαλο εδωGoBack έγραψε: 25 Σεπ 2023, 23:04
Για αλλη μια χρονια ο αργεντινος γιαννικης κατεβαζει το καλυτερο συνολο του πρωταθληματος.Δεν μπορεις να του πεις τιποτα![]()
![]()
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Για να σε βοηθησω λιγο παραπανω σταματα να σκεφτεσαι γεωμετρικα σχηματα οταν μιλαμε για τον αργεντινο γιαννικη γιατι με τα μαν του μαν και τις εναλλαγες που γινονται μπερδευεις τους υπολοιπους μαθητεςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Σεπ 2023, 00:36αυτη ειναι η δυναμη του ρομβου μαθητα μου και σε ευχαριστω που την εξηγησες οποτε γλιτωσες την επιστροφη στο νηπιαγωγειοGoBack έγραψε: 26 Σεπ 2023, 00:24Δασκαλε δεν εχεις παρει χαμπαρι τα προπονητικα οργια του αργεντινου γιαννικη,τι ρομβος κ τ αρχιδια μου κουνιουνται,σε μια φαση ο Μητογλου μαρκαρε το Μπερναρ κοντα στη αντιπαλη περιοχη,σε μια αλλη ο Πινεδα ειχε γινει δεξι μπακ και ο Ροτα ειχε περασει εξτρεμ για να ανοιξει χωρος για τον Τσουμπερ στο κεντρο.Μπαινουν μεσα τα "δευτερα" και δεν καταλαβαινεις διαφοραEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Σεπ 2023, 23:05
ο ρομβος ειναι αηττητος στο γιολαντα μαθητα μου,πρωτος το ακουσες απο τον δασκαλο εδω![]()
![]()
![]()
Εντελώς λάθος ανάγνωση του ματς από τον Γιοβάνοβιτς, σε σημείο να απορεί κανείς.
Δεν γίνεται να παίζεις με αντίπαλο την Άεκ που έχει πολύ ποιοτικούς, αλλά και ταχυδυναμικούς παίκτες μεσοεπιθετικά και εσύ να πηγαίνεις με σχήμα στα χαφ εντελώς soft Ρούμπεν/Βιλένα/Μπερνάρ/Τζούρισιτς, έλεοc.
Και να βλέπεις επί 25' ότι μετά το 15' το γήπεδο έχει γύρει και εσύ να περιμένεις παθητικά το μοιραίο. Εκεί κάνεις αμέσως παρέμβαση. Επίσης, ουδείς αντιλαμβάνεται γιατί ο Αράο δεν ξεκινάει και γιατί πρέπει να πάει στο 70' για να τον περάσει αλλαγή. Στο συγκεκριμένο ματς, έπρεπε οπωσδήποτε να παίξει ένας εκ των Τσέριν/Αράο (εγώ θα ξεκινούσα και τους δυο), με τον Ρούμπεν και τον Βιλένα να μπαίνουν αυτοί αλλαγή μετά το 65-70' ανάλογα την εξέλιξη του ματς. Ειδικά ο Ρούμπεν όπως έχω ξαναγράψει είναι υπερβολικά αργός, καθυστερεί την ανάπτυξη ακόμα και με τους Παναιτωλικούς, αν του βάλεις δίπλα του τον Βιλένα με ταχυδυναμικούς αντιπάλους αντίο ζωή, ακριβώς το ίδιο έγινε και με τη Μπράγκα εκτός και μέχρι να αντιδράσει έφαγε 2 γκολ και θα μπορούσε να φάει και άλλο.
Δεν γίνεται να παίζεις με αντίπαλο την Άεκ που έχει πολύ ποιοτικούς, αλλά και ταχυδυναμικούς παίκτες μεσοεπιθετικά και εσύ να πηγαίνεις με σχήμα στα χαφ εντελώς soft Ρούμπεν/Βιλένα/Μπερνάρ/Τζούρισιτς, έλεοc.
Και να βλέπεις επί 25' ότι μετά το 15' το γήπεδο έχει γύρει και εσύ να περιμένεις παθητικά το μοιραίο. Εκεί κάνεις αμέσως παρέμβαση. Επίσης, ουδείς αντιλαμβάνεται γιατί ο Αράο δεν ξεκινάει και γιατί πρέπει να πάει στο 70' για να τον περάσει αλλαγή. Στο συγκεκριμένο ματς, έπρεπε οπωσδήποτε να παίξει ένας εκ των Τσέριν/Αράο (εγώ θα ξεκινούσα και τους δυο), με τον Ρούμπεν και τον Βιλένα να μπαίνουν αυτοί αλλαγή μετά το 65-70' ανάλογα την εξέλιξη του ματς. Ειδικά ο Ρούμπεν όπως έχω ξαναγράψει είναι υπερβολικά αργός, καθυστερεί την ανάπτυξη ακόμα και με τους Παναιτωλικούς, αν του βάλεις δίπλα του τον Βιλένα με ταχυδυναμικούς αντιπάλους αντίο ζωή, ακριβώς το ίδιο έγινε και με τη Μπράγκα εκτός και μέχρι να αντιδράσει έφαγε 2 γκολ και θα μπορούσε να φάει και άλλο.
Θα μπορουσε να παρκαρει το πουλμαν η γρια αλλα μετα θα του ζαλιζατε τον πουτσο οτι ειναι φοβικος.Με Πινεδα Γιουσεφ και Λιβαι σε καλη κατασταση δεν χτυπιεται στα ισια η ΑΕΚ.
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν υπαρχει ο καρβελας ως προπονητης,οτι κανει η πρεσβειαGoBack έγραψε: 26 Σεπ 2023, 01:22 Θα μπορουσε να παρκαρει το πουλμαν η γρια αλλα μετα θα του ζαλιζατε τον πουτσο οτι ειναι φοβικος.Με Πινεδα Γιουσεφ και Λιβαι σε καλη κατασταση δεν χτυπιεται στα ισια η ΑΕΚ.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν εχει να δωσει περισσοτερα το ροστερ του βαζελου,σε ντερμπι τουλαχιστον.Φετος που προσθεσε ποιοτητα θα καθαριζει πιο ευκολα μικρομεσαιους,παλι μεχρι το τελος θα παειEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Σεπ 2023, 01:32δεν υπαρχει ο καρβελας ως προπονητης,οτι κανει η πρεσβειαGoBack έγραψε: 26 Σεπ 2023, 01:22 Θα μπορουσε να παρκαρει το πουλμαν η γρια αλλα μετα θα του ζαλιζατε τον πουτσο οτι ειναι φοβικος.Με Πινεδα Γιουσεφ και Λιβαι σε καλη κατασταση δεν χτυπιεται στα ισια η ΑΕΚ.![]()
Δεν πάει έτσι, ο Γιοβάνοβιτς παίζει πάντα και σε βαθμό υπερβολής με δεύτερο ανασταλτικό χαφ δίπλα στον Ρούμπεν για να καλύψει ότι είναι αργός. Χθες είδε το όνειρο να παίξει με φουλ επιθετικό σχήμα βάζοντας μέσα για 70' όχι μόνο μαζί τους Μπερνάρ και το Σέρβο, αλλά και τον επίσης αργό Βιλένα δίπλα στον Ρούμπεν. Αυτοκτονικό, δεν την ξέρει την Άεκ; Σε αυτό ειδικά το ματς θα πας πιο συντηρητικά και θα τη χτυπήσεις στο τρανζίσιον και στην κόντρα επειδή πίσω δεν είναι τόσο καλή. Με βάση την εικόνα των προηγούμενων παιχνιδιών έπρεπε να ξεκινήσει Αράο και Τσέριν με πιο aggressive παρουσία στο κέντρο και να έκοβαν το ρυθμό του αντιπάλου. Επίσης, από τη στιγμή που ο Ιταλός (ο οποίος έδωσε φουλ τα σπόρια στην Άεκ παρεμπιπτόντως) άφησε 2-3 δυνατά μαρακαρίσματα των παικτών της Άεκ χωρίς κίτρινη στα πρώτα 30', δεν μπορείς εσύ να κάθεσαι παθητικά και να μην το παίρνεις χαμπάρι ότι πρέπει να βγάλεις δύναμη και σκληράδα στην αντίστοιχη δύναμη και σκληράδα. Ποιος θα σου το κάνει αυτό, ο Βιλένα και ο Ρούμπεν; Έχοντας μάλιστα δίπλα τους τον Μπερνάρ;
- Eθνικοκοινωνιστης
οπου πηγε τον εδιωξαν το πολυ την δευτερη χρονια με τις κλωτσιες γιατι εφτιαχνε ομαδες φοβικες γεματες βαλκανιους και μεγαλους σε ηλικια παικτες
ο αλαφουζιακος αμα θελει να παρει πρωταθλημα πρεπει να παει σε προπονητη που να παιζει ρομβο στο γιολαντα με τους αντιστοιχους παικτες
ο αλαφουζιακος αμα θελει να παρει πρωταθλημα πρεπει να παει σε προπονητη που να παιζει ρομβο στο γιολαντα με τους αντιστοιχους παικτες
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα