Ερμής έγραψε: 25 Σεπ 2023, 19:37
Δεν είναι τσιγκούνης. Αν ήταν τσιγκούνης, θα έκοβε και στα δικά του. Απλά έχει βρει το θύμα.
Και μην ακούς μλκιες για ψυχολόγους
Τελευταια εκοψε και για τον εαυτο του αλλα παλια τα ξοδευε ΜΟΝΟ για τον εαυτο του
Τι εννοεις παντως; Θεωρεις οτι δεν τον χρειαζομαι;
Άρα δεν είναι τσιγκούνης. Τώρα έκοψε για τον εαυτό του για να μη τον κράζεις.
Όχι δε τον χρειάζεσαι, απλά ξεκοψε από το βλακα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Σε λιγο θα ερθει εδω και φοβαμαι, δεν ξερω πού θα καταληξει αυτη η συζητηση αλλα εγω κουραστηκα, θελω μονο να τον αγκαλιασω.
Εχτες μπηκε μεσα καταιδρωμενος (ιδρωνει ευκολα) επειδη με περιμενε στο ρουφ της πολυκατοικιας γιατι εβγαινα απο το μπανιο εκεινη την ωρα και με το που του ανοιξα τον αγκαλιασα και τον φιλησα. Ητανε το πιο γλυκο φιλι που ενιωσα εδω και 10 μηνες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 25 Σεπ 2023, 20:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Ερμής έγραψε: 25 Σεπ 2023, 19:37
Δεν είναι τσιγκούνης. Αν ήταν τσιγκούνης, θα έκοβε και στα δικά του. Απλά έχει βρει το θύμα.
Και μην ακούς μλκιες για ψυχολόγους
Τελευταια εκοψε και για τον εαυτο του αλλα παλια τα ξοδευε ΜΟΝΟ για τον εαυτο του
Τι εννοεις παντως; Θεωρεις οτι δεν τον χρειαζομαι;
Τον θελω, ειναι σαν να μου βαζεις μαχαιρι στην καρδια με αυτο που λες.
Γιατι ειναι βλακας;
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Casp έγραψε: 25 Σεπ 2023, 19:28
Θα παμε ψυχολογο και ολα θα διορθωθουν λεει, επειδη πιστευει πως ο κυριος λογος που δεν θελω να κανω παιδια ειναι τα ψυχολογικα μου, επειδη αγαπω τα παιδια και ειμαι καλη μαζι τους. Κι αυτος ειναι ο μονος λογος που θα ερθει απο εδω.
Ψυχολόγο θα πας μόνη σου. Ψάξε έναν που ειδικεύεται στις διαταραχές προσωπικότητας
διότι άμα πας σε ό,τι να 'ναι κατά 90% θα χάσεις τον χρόνο σου.
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Θα παμε ψυχολογο και ολα θα διορθωθουν λεει, επειδη πιστευει πως ο κυριος λογος που δεν θελω να κανω παιδια ειναι τα ψυχολογικα μου, επειδη αγαπω τα παιδια και ειμαι καλη μαζι τους. Κι αυτος ειναι ο μονος λογος που θα ερθει απο εδω.
Ψυχολόγο θα πας μόνη σου. Ψάξε έναν που ειδικεύεται στις διαταραχές προσωπικότητας
Μονη μου θα παω εννοειται. Ετσι το εγραψα επειδη συνηθιζουμε να μιλαμε στο «εμεις». Κακως βεβαια αφου εγω θα τον πληρωσω του ειπα να παρει συστασεις και να μου βρει καλο
Κατσε να δουμε τι θα βγει αποψε βεβαια…
Τον θελω, ειναι σαν να μου βαζεις μαχαιρι στην καρδια με αυτο που λες.
Γιατι ειναι βλακας;
Γιατί αν δεν ήταν θα φρόντιζε να έχει δίπλα του και να μη γεμίζει αμφιβολίες μια κοπέλα που τον υπεραγαπα
Δεν φταιει αυτος που ειμαι εγω βλαμμενη.
Φταιει ως ενα σημειο, πολυ μικρο.
Δεν τραβηξε λιγα.
Casp έγραψε: 25 Σεπ 2023, 19:33
Και να με συγχωρει για οοολα τα υπολοιπα και να καταληγουμε να χωριζουμε επειδη εγω δεν θελω παιδια. Δεν το χωραει ουτε το δικο του μυαλο μαλλον
Λογικό να μην το χωράει, κυρίως λόγω του ότι είναι αισχρή δικαιολογία του - αλλαγή θέματος - ψέμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα την 25 Σεπ 2023, 22:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να χαρείτε τον έρωτα σας για όσο κρατήσει χωρίς δεσμεύσεις ,χωρίς οικονομικές συμφωνίες και μπερδέματα και χωρίς συμβίωση.. Δεν καταλαβαίνω γιατι μπλέξατε τόσο πολύ τα μπούτια σας ,ούτε παντρεμένοι να είσαστε .. Δεν χρειάζεται να χωρίσετε αφού δεν είσαι έτοιμη και δυνατή για κάτι τέτοιο αλλά ας πάει να μείνει στη γιαγιά του η όπου θέλει κι αν με τον καιρό καταλήξετε τι θέλετε απο τη ζωή σας ,προχωρήστε ..