!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Σημασία δεν έχει προς το παρόν αν ο Κασσελάκης είναι φυτευτός (που μπορεί και να είναι). Σημασία έχει αν η πλειοψηφία των ζαίων τον θεωρεί φυτευτό ή όχι. Γιατί αυτοί ψηφίζουν άλλωστε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Τοξοβόλος_UK
Πάντως το πόστ τώρα του Κασσελάκη είναι ένδειξη οτι φοβάται. Ίσως τελικά την έχει κάνει την ανατροπή η Έφη. Εγώ έτσι το διαβάζω.
Πω πω... τελικά έχει ο καιρός γυρίσματα...Δημοκράτης έγραψε: 24 Σεπ 2023, 18:01είπαμε, ο μέσος ζαίος δεν θα παρει πρέφαnrg έγραψε: 24 Σεπ 2023, 17:52Μας ψεκάζουν... δεν εξηγείται αλλιώς...Δημοκράτης έγραψε: 24 Σεπ 2023, 17:27
Ε ναι ,αν χάσει κασελακης θα είναι γιατί οι ομοφοβικοι ζαιοι δεν θα επιλέξουν έναν πουστη
Για το ότι είναι ξεκάθαρα οικονομικός δολοφόνος που πάει να τον φυτέψει η ηπα δεν τρέχει τίποτα ή τέλος πάντων σιγά μη το έχει πάρει πρέφα ο μέσος ζαιος
είστε τόσο χάπατα που 9 χρόνια στηρίζετε ένα κόμμα για να βγάλετε αρχηγό έναν ουρανοκατέβατο που είναι κόντρα σε ότι υποτίθεται ευαγγελίζετε το κόμμα που ψηφίζετε
τόσο βλήματα είστε![]()
Αυτός πρέπει να ήταν κοντά στα μπεκ όταν άνοιξαν τις κάνουλες.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
-
Δημοκράτης
το ότι έχει ο καιρός γυρίσματα το βλέπουμε, οι αντιμνημονιακοί τώρα ψηφίζετε golden gays της goldman sacksnrg έγραψε: 24 Σεπ 2023, 18:10Πω πω... τελικά έχει ο καιρός γυρίσματα...Δημοκράτης έγραψε: 24 Σεπ 2023, 18:01είπαμε, ο μέσος ζαίος δεν θα παρει πρέφα
είστε τόσο χάπατα που 9 χρόνια στηρίζετε ένα κόμμα για να βγάλετε αρχηγό έναν ουρανοκατέβατο που είναι κόντρα σε ότι υποτίθεται ευαγγελίζετε το κόμμα που ψηφίζετε
τόσο βλήματα είστε![]()
δεν σας χάλασε λουζεράκια
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 24 Σεπ 2023, 18:08 Πάντως το πόστ τώρα του Κασσελάκη είναι ένδειξη οτι φοβάται. Ίσως τελικά την έχει κάνει την ανατροπή η Έφη. Εγώ έτσι το διαβάζω.
Εκατοντάδες καταγγελίες;
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Τραγικό το "ί"* μα πιο τραγικά τα υπόλοιπα. δε νομίζεις;Beria έγραψε: 24 Σεπ 2023, 12:59O I έγραψε: 23 Σεπ 2023, 22:21 Φαντάζομαι το Κασσελάκη με γόβα και κόκκινο ταγιεράκι στη βουλή των Ελλήνων. να υπερασπίζεται την παιδία και τα εθνικά ΜΑΣ θέματα. επίσης τον φαντάζομαι σε συνάντηση με Ερντο...![]()
παγκόσμιο περίγελο
εθνική κατάντια![]()
.,![]()
*Θα με βαθμολογήσεις;
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Ψηφίζουμε τον καλύτερο δυνατό για να διώξουμε τις γαλάζιες ακρίδες.Δημοκράτης έγραψε: 24 Σεπ 2023, 18:11το ότι έχει ο καιρός γυρίσματα το βλέπουμε, οι αντιμνημονιακοί τώρα ψηφίζετε golden gays της goldman sacksnrg έγραψε: 24 Σεπ 2023, 18:10Πω πω... τελικά έχει ο καιρός γυρίσματα...Δημοκράτης έγραψε: 24 Σεπ 2023, 18:01
είπαμε, ο μέσος ζαίος δεν θα παρει πρέφα
τόσο βλήματα είστε![]()
δεν σας χάλασε λουζεράκια
Αλλά εσύ γιατί χαλιέσαι με τις ΗΠΑ;
Σύμμαχοι, φίλοι, ΝΑΤΟ και τα σχετικά...
Μήπως το γύρισες με τους Ρως, τώρα που χάνεις την κουτάλα;
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
- Τοξοβόλος_UK
Ναι μου έκανε και εμένα εντύπωση. Σα να στρώνει το δρόμο για μη νομιμοποίηση των αποτελεσμάτων το βράδυ. Για να δούμε τι έχει παιχτεί.Libre arbitre έγραψε: 24 Σεπ 2023, 18:13Τοξοβόλος_UK έγραψε: 24 Σεπ 2023, 18:08 Πάντως το πόστ τώρα του Κασσελάκη είναι ένδειξη οτι φοβάται. Ίσως τελικά την έχει κάνει την ανατροπή η Έφη. Εγώ έτσι το διαβάζω.
Εκατοντάδες καταγγελίες;
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Αν υπάρξει τόσο μεγάλη ανατροπή, μιλάμε για τρομερά ομοφοβική βάση του Σύριζα που κινητοποιήθηκε την δεύτερη Κυριακή.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Highlander
Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει θέμα με την καταγραφή των μελών μάλλον αυτών που είχαν γραφτεί το 2022. Κανονικά ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να έχει γύρω στα 210-220 χιλιάδες μέλη αλλά κυκλοφορεί ότι δικαίωμα ψήφου έχουν 188 χιλιάδες άτομα δεν ξέρω τι ισχύει.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 24 Σεπ 2023, 18:21Ναι μου έκανε και εμένα εντύπωση. Σα να στρώνει το δρόμο για μη νομιμοποίηση των αποτελεσμάτων το βράδυ. Για να δούμε τι έχει παιχτεί.Libre arbitre έγραψε: 24 Σεπ 2023, 18:13Τοξοβόλος_UK έγραψε: 24 Σεπ 2023, 18:08 Πάντως το πόστ τώρα του Κασσελάκη είναι ένδειξη οτι φοβάται. Ίσως τελικά την έχει κάνει την ανατροπή η Έφη. Εγώ έτσι το διαβάζω.
Εκατοντάδες καταγγελίες;
-
talaipwros
Highlander έγραψε: 24 Σεπ 2023, 18:25Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει θέμα με την καταγραφή των μελών μάλλον αυτών που είχαν γραφτεί το 2022. Κανονικά ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να έχει γύρω στα 210-220 χιλιάδες μέλη αλλά κυκλοφορεί ότι δικαίωμα ψήφου έχουν 188 χιλιάδες άτομα δεν ξέρω τι ισχύει.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 24 Σεπ 2023, 18:21Ναι μου έκανε και εμένα εντύπωση. Σα να στρώνει το δρόμο για μη νομιμοποίηση των αποτελεσμάτων το βράδυ. Για να δούμε τι έχει παιχτεί.
gassim έγραψε: 24 Σεπ 2023, 15:16Ρήτορας.nrg έγραψε: 24 Σεπ 2023, 15:09 Η Έφη προσκολλημένη στον ξύλινο λόγο...![]()
Ο Στέφανος από την άλλη μικρή ανακοίνωση, μετρημένη, καθημερινή θα έλεγα.
Και το κερασάκι ... θα μου επιτρέψετε να πάω να παραλάβω την μητέρα μου από το αεροδρόμιο...
Τέτοια επικοινωνιακή τακτική δεν είναι καθόλου τυχαία.
Εύγε!
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- Τοξοβόλος_UK
Πάντως κάτι συμβαίνει. Σήμερα 3 sms έστειλε το επιτελείο Κασσελάκη να πάμε να ψηφίσουμε. Εμένα αυτό μου δείχνει μαζί με το πόστ του οτι φοβάται για κάποιους λόγους.
- Τοξοβόλος_UK
Δεν έχει καμία σχέση με την ομοφοβία. Τους παίρνει το μαγαζάκι λέμε.Libre arbitre έγραψε: 24 Σεπ 2023, 18:24 Αν υπάρξει τόσο μεγάλη ανατροπή, μιλάμε για τρομερά ομοφοβική βάση του Σύριζα που κινητοποιήθηκε την δεύτερη Κυριακή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τοξοβόλος_UK την 24 Σεπ 2023, 18:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Highlander
Καλά αυτό λογικό δεδομένου ότι κάποιοι που είχαν πάει την προηγούμενη Κυριακή μπορεί να μην πανε τώρα αλλά να πάνε άλλοι. Δεν μπορεί να επαναπαυτει επειδή βγήκε πρώτος στον 1ο γύροΤοξοβόλος_UK έγραψε: 24 Σεπ 2023, 18:29 Πάντως κάτι συμβαίνει. Σήμερα 3 sms έστειλε το επιτελείο Κασσελάκη να πάμε να ψηφίσουμε. Εμένα αυτό μου δείχνει μαζί με το πόστ του οτι φοβάται για κάποιους λόγους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση