!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ισχύει το παρακάτω η είναι τρολια;

«Θυμάμαι την εποχή του πανεπιστημίου να έρχομαι εδώ στην Εύβοια, στο μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ, όπου έχω βαφτιστεί, και να προσεύχομαι να έχει καλά τους δικούς μου και να μην είμαι γκέι»
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

nrg έγραψε: 24 Σεπ 2023, 15:27
gassim έγραψε: 24 Σεπ 2023, 15:16
nrg έγραψε: 24 Σεπ 2023, 15:09 Η Έφη προσκολλημένη στον ξύλινο λόγο... :011:

Ο Στέφανος από την άλλη μικρή ανακοίνωση, μετρημένη, καθημερινή θα έλεγα.
Και το κερασάκι ... θα μου επιτρέψετε να πάω να παραλάβω την μητέρα μου από το αεροδρόμιο...

Τέτοια επικοινωνιακή τακτική δεν είναι καθόλου τυχαία.
Εύγε!
Ρήτορας.
Αν ο Ευάγγελος δεν ήταν λαμόγιο μέχρι το μεδούλι, θα ήταν ισόβιος πρωθυπουργός της χώρας.
Καμιά ελπίδα δεν είχε, αφού ούτε μνημόνια έσκιζε ούτε στα γυμναστήρια σύχναζε.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Ερμής έγραψε: 24 Σεπ 2023, 15:29 Ισχύει το παρακάτω η είναι τρολια;

«Θυμάμαι την εποχή του πανεπιστημίου να έρχομαι εδώ στην Εύβοια, στο μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ, όπου έχω βαφτιστεί, και να προσεύχομαι να έχει καλά τους δικούς μου και να μην είμαι γκέι»
Το τελευταίο τρολιά
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Lugozzi έγραψε: 24 Σεπ 2023, 15:32

Το τελευταίο τρολιά
Σίγουρα; Γιατί το βλέπω και στην "Kαθημερινή"
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

«Θυμάμαι την εποχή του πανεπιστημίου να έρχομαι εδώ στην Εύβοια, στο μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ, όπου έχω βαφτιστεί, και να προσεύχομαι να έχει καλά τους δικούς μου και να μην είμαι γκέι». Ο Στέφανος Κασσελάκης μπορεί να γίνει εξομολογητικός πολύ γρήγορα, ακόμη και με ένα δημοσιογράφο, λίγες μέρες πριν από την κρίσιμη εσωκομματική μάχη. «Μπορείς να το γράψεις αυτό, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Ναι, προσευχόμουν να μην είμαι γκέι». Μετά σταματάει για λίγο και επανέρχεται: «Ναι, δεν έχω καλές αναμνήσεις από την εφηβεία. Σκέφτομαι το πώς ήμουν στα 14 και δεν βλέπω ένα χαρούμενο και ανέμελο παιδί».
https://www.kathimerini.gr/politics/562 ... imai-gkei/
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Mitharadir έγραψε: 24 Σεπ 2023, 15:26 Μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη την ακόλουθη πληροφορία: σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο προσέρχονται στην κάλπη αυξημένος αριθμός ψηφοφόρων (περισσότεροι από όσους είχαν προβλέψει) που είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και δεν είχαν πάει να ψηφίσουν την Α' Κυριακή,μια ομάδα ψηφοφόρων που φαίνεται να βρίσκονται πιο κοντά στη Αχτσιογλου.Μιλαμε για αριθμούς που αν ισχύουν υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η Αχτσιογλου να κάνει απόψε την ανατροπή και να εκλεγεί αυτή τελικά πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.Αναμενουμε για επιβεβαίωση.
Θα πρέπει τα παλιά μέλη που δεν είχαν ψηφίσει την Α' Κυριακή, να είναι πάνω από 30χιλ σε αυτές τις κάλπες (υπολογίζω, αν ψηφίζουν 2 προς 1 εφη)
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

mao mao έγραψε: 24 Σεπ 2023, 15:33
Lugozzi έγραψε: 24 Σεπ 2023, 15:32

Το τελευταίο τρολιά
Σίγουρα; Γιατί το βλέπω και στην "Kαθημερινή"
Πάσο
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Mitharadir

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir »

Lugozzi έγραψε: 24 Σεπ 2023, 15:35
Mitharadir έγραψε: 24 Σεπ 2023, 15:26 Μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη την ακόλουθη πληροφορία: σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο προσέρχονται στην κάλπη αυξημένος αριθμός ψηφοφόρων (περισσότεροι από όσους είχαν προβλέψει) που είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και δεν είχαν πάει να ψηφίσουν την Α' Κυριακή,μια ομάδα ψηφοφόρων που φαίνεται να βρίσκονται πιο κοντά στη Αχτσιογλου.Μιλαμε για αριθμούς που αν ισχύουν υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η Αχτσιογλου να κάνει απόψε την ανατροπή και να εκλεγεί αυτή τελικά πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.Αναμενουμε για επιβεβαίωση.
Θα πρέπει τα παλιά μέλη που δεν είχαν ψηφίσει την Α' Κυριακή, να είναι πάνω από 30χιλ σε αυτές τις κάλπες (υπολογίζω, αν ψηφίζουν 2 προς 1 εφη)
Όπως είπα μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη ότι διαβάζω ότι κυκλοφορεί.Δεν ξέρουμε ακριβώς αριθμούς, ποσοστά κτλ ακόμα.Το βράδυ θα δούμε αν αυτά ισχύουν ή αν είναι fake news (δεν αποκλείεται να είναι).
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Mitharadir έγραψε: 24 Σεπ 2023, 15:38
Lugozzi έγραψε: 24 Σεπ 2023, 15:35
Όπως είπα μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη ότι διαβάζω ότι κυκλοφορεί.Δεν ξέρουμε ακριβώς αριθμούς, ποσοστά κτλ ακόμα.Το βράδυ θα δούμε αν αυτά ισχύουν ή αν είναι fake news (δεν αποκλείεται να είναι).
Απ το πρωί τα λέμε αυτά.

Αναμένουμε
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ :smt038

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Όλο το ΠΑΣΟΚ προσεύχεται για αυτό μήπως και επιζήσει
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

nrg έγραψε: 24 Σεπ 2023, 15:09 Η Έφη προσκολλημένη στον ξύλινο λόγο... :011:

Ο Στέφανος από την άλλη μικρή ανακοίνωση, μετρημένη, καθημερινή θα έλεγα.
Και το κερασάκι ... θα μου επιτρέψετε να πάω να παραλάβω την μητέρα μου από το αεροδρόμιο...

Τέτοια επικοινωνιακή τακτική δεν είναι καθόλου τυχαία.
Εύγε!
Η εφη ειναι κνιτισα
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

mao mao έγραψε: 24 Σεπ 2023, 15:34
«Θυμάμαι την εποχή του πανεπιστημίου να έρχομαι εδώ στην Εύβοια, στο μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ, όπου έχω βαφτιστεί, και να προσεύχομαι να έχει καλά τους δικούς μου και να μην είμαι γκέι». Ο Στέφανος Κασσελάκης μπορεί να γίνει εξομολογητικός πολύ γρήγορα, ακόμη και με ένα δημοσιογράφο, λίγες μέρες πριν από την κρίσιμη εσωκομματική μάχη. «Μπορείς να το γράψεις αυτό, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Ναι, προσευχόμουν να μην είμαι γκέι». Μετά σταματάει για λίγο και επανέρχεται: «Ναι, δεν έχω καλές αναμνήσεις από την εφηβεία. Σκέφτομαι το πώς ήμουν στα 14 και δεν βλέπω ένα χαρούμενο και ανέμελο παιδί».
https://www.kathimerini.gr/politics/562 ... imai-gkei/
Μας τρολαρουνε
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

η Λουκα την είχε πέσει και στον Σημίτη το 1996 στις εσωκομματικες εκλογές και κέρδισε, τυχαίο;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Mitharadir

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir »

Πάνω από 90.000 είχαν ήδη ψηφίσει στις 2 το μεσημέρι.Αν οι εκτιμήσεις επιβεβαιωθούν αναμένεται μέχρι τις 8 το βράδυ που επίσημα κλείνουν οι κάλπες (αν δεν δοθεί ξανά παράταση όπως την προηγούμενη Κυριακή) η συμμετοχή του δεύτερου γύρου να ξεπεράσει τους 160.000 και την συμμετοχή στον πρώτο γύρο πράγμα εξαιρετικά σπάνιο στην πολιτικη για εσωκομματικες εκλογές ανάδειξης προέδρου.Σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ δύσκολο να γίνουν προβλέψεις για τον νικητή.Ολα παίζονται: https://www.protothema.gr/politics/arti ... -to-vradu/ .

Εκτιμώ ότι ο νικητής όποιος κι αν είναι θα κερδίσει τελικά με μικρή διαφορά
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”