Εγω μαγειρευω ουτως ή αλλως, καθημερινα. Παιζει playstation και τον διαταζω να μου φερνει πραγματα ή αν μου βρει καμια περιεργη ή δυσκολη συνταγη που εχει πολλυ maltitasking, παλι τον φωναζω για βοηθειαNull έγραψε: 24 Σεπ 2023, 02:01Το σωστό είναι να πληρώνει εκείνος σουπερμαρκετ και ρεύμα, όμως και εσύ οφείλεις να του έχεις κάθε μέρα έτοιμοCasp έγραψε: 24 Σεπ 2023, 01:05 Δεν τρολλαρω. Δεν εχω πει πουθενα ψεματα.
Ολοι μου λενε αυτα που γραφω (οτι με εκμεταλλευεται και το σωστο θα ηταν να τα πληρωνει ολα τα εξοδα αφου ζει εδω μεσα) και πιστεψε με ειναι πολλοι.
μαγειρευτό φαγητό.
Γι αυτο λεω πως αν ζουσα μονη μου θα ηταν ολα αλλιως. Πρώτα απ ολα εγω θα την εβγαζα και μονο με σαλατα (ειδικα αν ειμαι κουρασμενη και δεν εχω διαθεση για μαγειρεμα κτλ) χωρις να εχω θεμα. Αυτος την εχει για συνοδευτικο. Βασικα ουτε καν, απλα την τρωει εξτρα επειδη την συνοδευω εγω (τρωει πολυ πιο ανθυγηινα).
Απλα ξερω ηδη την απαντηση. Θα αρχισει να λεει πως νομιζε οτι δεν εχω θεμα να ζουμε μαζι ή οτι θα μπορουσε να τρωει στην γιαγια του αλλα οτι προτιμαω και εγω να τρωμε μαζι. Και οτι δεν του περασε καν απο το μυαλο και θα επρεπε να το πω νωριτερα. Πριν λιγο καιρο ηρθε και μου ειπε «μου ειπε η μανα μου καμια φορα να σου κανουμε εμεις τα ψωνια του σουπερμαρκετ και της απαντησα πως δεν τα πληρωνεις ολα μονη σου, σου δινω και εγω λεφτα». Και ποιο ειναι το θεμα; Οχι μονο σταματησε να δινει λεφτα, αλλα ο λογος που ξεκινησε να δινει λεφτα για το σουπερμαρκετ ηταν τοτε που μου εκοψαν 250 ευρω για το σικ λιβ του περσινου κοβιντ και ειχα να πληρωσω τον ιδιο μηνα 200 ευρω για το ρευμα και να παω και ταξιδι Ελλαδα που ειχα κλεισμενο μηνες πριν. Και ηξερα πως δεν θα βγω με τιποτα και μετα το ταξιδι παραιτηθηκα κιολας. Τοτε ηταν που ξεκινησε να πληρωνει κι’ αυτος, επειδη αναγκαστηκε και επειδη εκανα σχολια και μου ελεγε και καλα να μην ανησυχω και οτι θα μου δωσει αυτος. Ε ποσο να αντεξει ομως την στιγμη που σκεφτεται το παραμικρο σεντ που θα δωσει; 2 μηνες μαξ αντεξε.