!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βούτσης: "Πολιτική πράξη η παρουσία μου στη Δίκη της ΧΑ"

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Βούτσης: "Πολιτική πράξη η παρουσία μου στη Δίκη της ΧΑ"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

μίστερ μαξ έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 20:19
Kauldron έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 19:51
μίστερ μαξ έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 19:07 *Μιλα ενας βουλευτης αρνητικα για την ΧΑ ----->παρέμβαση στην δικαιοσύνη, εμφυλιοπολεμικο κλίμα κτλ
*Μιλά ενας απλος πολιτης αρνητικα για την ΧΑ ----->ειναι νομιμο πολιτικο κομμα, οφείλεις να σεβεσαι τους θεσμους κτλ.
H παρουσία σε δίκη ενός πολιτικού που κυβερνά, δεν είναι "μιλάω αρνητικά". Είναι καθαρή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη. Ο μπαμπάς του τρομοκράτη Βούτση, δεν είναι ο οποιοσδήποτε πολίτης, και ούτε έχει κάποια δουλειά εκεί.
Το λετε εσεις για να αυτοκλαφτειτε. Κανενας δεν πιστευει τις μλκιες που λετε
Το λέει ο ίδιος ο Βούτσης, και θα το καταλάβαινες κι εσύ αν έμπαινες στον κόπο να δείς τον τίτλο:

Bούτσης: "Πολιτική πράξη η παρουσία μου στη Δίκη της ΧΑ"

Πολιτική Πράξη.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

Kauldron έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 21:12
μίστερ μαξ έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 20:19
Kauldron έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 19:51

H παρουσία σε δίκη ενός πολιτικού που κυβερνά, δεν είναι "μιλάω αρνητικά". Είναι καθαρή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη. Ο μπαμπάς του τρομοκράτη Βούτση, δεν είναι ο οποιοσδήποτε πολίτης, και ούτε έχει κάποια δουλειά εκεί.
Το λετε εσεις για να αυτοκλαφτειτε. Κανενας δεν πιστευει τις μλκιες που λετε
Το λέει ο ίδιος ο Βούτσης, και θα το καταλάβαινες κι εσύ αν έμπαινες στον κόπο να δείς τον τίτλο:

Bούτσης: "Πολιτική πράξη η παρουσία μου στη Δίκη της ΧΑ"

Πολιτική Πράξη.

Παρερνηνεύεις κατα το δοκούν. Ειναι πολιτική πράξη, δλδ εκφράζει το ενδιαφέρον της Ελλάδας, του πληθυσμου ή των ψηφοφόρων του, για την δίκη της ΧΑ. Δεν υπάρχει καμια παρέμβαση στην δικαιοσύνη. Ο Σύριζα ανάβει κεράκι καθε βράδυ να είναι καλά η ΧΑ να κόβει ψήφους απο την ΝΔ.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Βγάζεις τελείως αυθαίρετα συμπεράσματα. Η παρουσία Βούτση (και άλλων, όπως η κυρά-Τασία) στη δίκη είναι ξεκάθαρο μήνυμα στη Δικαιοσύνη (ο Θεός να την κάνει), οτι πρέπει να βγάλει το αποτέλεσμα που θέλουν οι κυβερνώντες (αλλά και οι νουδούκοι, γιατί ποιά η διαφορά τους?) αλλιώς θα υπάρξουν "συνέπειες". Παρόμοια παρέμβαση είχαμε άλλωστε και στο θέμα της περιβόητης "Ηριάννας", που τελικά το DNA αφέθηκε να καταστραφή (τί τραγική "παράλειψη"). Ο ελληνικός λαός τα βλέπει όμως αυτά, και θα έρθει η ώρα που τα τσιράκια του Σόρος, και τα ροζουλί, και τα μπλέ με τα σπασμένα τζάμια, θα πληρώσουν.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

μίστερ μαξ έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 19:19
Απο τον πρώτο ως τον τελευταιο εχει το δικαιωμα του λόγου, οπως το έχετε και εσεις που βρίζετε τους μετανάστες. Ετσι κανουν και οι αλλοι για σας.
Ένα στέλεχος της εκτελεστικής (η οποία έχει υπο τη διοίκησή της τη δικαιοσύνη) ή ανώτατης θεσμικής εξουσίας, δεν έχει κανένα δικαίωμα να κάνει δηλώσεις (και κατόπιν αυτών ή μαζί με αυτές να παρίσταται σε δίκη, σαν ένα είδος απόπειρας επιρροής των δικαστών) για μια δίκη.
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Ενα πολιτικο στελεχος εχει υποχρεωση να εκφραζει τους ψηφοφορους του. Αν δεν σας αρεσει εχει ξιδι. Δεν επιρρεασε την δικαιοσυνη, η δικαιοσυνη ηταν και παραμενει ανεξαρτητος θεσμος ή παντως δεν τεκμηριωνεται παρεμβαση με αυτο τον τροπο.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

μίστερ μαξ έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 13:05 Ενα πολιτικο στελεχος εχει υποχρεωση να εκφραζει τους ψηφοφορους του. Αν δεν σας αρεσει εχει ξιδι. Δεν επιρρεασε την δικαιοσυνη, η δικαιοσυνη ηταν και παραμενει ανεξαρτητος θεσμος ή παντως δεν τεκμηριωνεται παρεμβαση με αυτο τον τροπο.
Είναι ανώτατος θεσμικός παράγων και δεν έχει δικαίωμα να επιδώκει να επιρρεάσει τη δικαιοσύνη. Δεν είπε κανείς ότι την επιρρέασε. Η επιδίωξη όμως, είναι ζήτημα.
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Golden Age έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 13:32
μίστερ μαξ έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 13:05 Ενα πολιτικο στελεχος εχει υποχρεωση να εκφραζει τους ψηφοφορους του. Αν δεν σας αρεσει εχει ξιδι. Δεν επιρρεασε την δικαιοσυνη, η δικαιοσυνη ηταν και παραμενει ανεξαρτητος θεσμος ή παντως δεν τεκμηριωνεται παρεμβαση με αυτο τον τροπο.
Είναι ανώτατος θεσμικός παράγων και δεν έχει δικαίωμα να επιδώκει να επιρρεάσει τη δικαιοσύνη. Δεν είπε κανείς ότι την επιρρέασε. Η επιδίωξη όμως, είναι ζήτημα.
Ουτε ήθελε να επιρρεάσει, ουτε ήθελε κατι αλλο περα απο το να ικανοποιησει το κομματικό του ακροατήριο. Οπως ειπα, η μονη ελπίδα του συριζα ειναι η ΧΑ να κόψει ψήφους απο την ΝΔ. Φυσικά, αν λάβουμε υποψιν οτι ειστε ναζίστο-λάγνοι, είναι αρκετά γελοιο να ακουει κανεις την κριτική σας.

https://en.wikipedia.org/wiki/People%27 ... _(Germany)
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Βρε κουτα ναζιαρικα εγω δεν διαφωνω οτι ειναι οντως πολιτικη παρεμβαση (κρα κανει) αλλα δεν εχετε καταλαβει οτι ειναι υπερ σας. Οι Ζαιοι πανε εκει για να πιεσουν τους δικαστες να μην σας χωσουνε μποουζου πριν τις εκλογες. Νιώστε λίγο.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

μίστερ μαξ έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 13:53
Golden Age έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 13:32
Ουτε ήθελε να επιρρεάσει, ουτε ήθελε κατι αλλο περα απο το να ικανοποιησει το κομματικό του ακροατήριο. Οπως ειπα, η μονη ελπίδα του συριζα ειναι η ΧΑ να κόψει ψήφους απο την ΝΔ.
Θα έλεγες το ίδιο εαν επι κυβερνήσεως ΝΔ πήγαιναν ο Σαμαράς ή ο Αθανασίου ή ο Μεϊμαράκης; Όχι. Το ίδιο ακριβώς ισχύει κι εδώ. Δεν υπάρχει "ικανοποίηση κομματικού ακροατηρίου" (σιγά το κομματικό ακροατήριο που επιθυμεί τέτοια, 5% όσων τους ψήφισαν και πολύ βάζω). Θεμσική παρέμβαση υπάρχει. Έφεραν μέχρι και επικεφαλής της ευρωπαΪκής αριστεράς στην ευρωβουλή. Δεν το 'καναν για το κομματικό ακροατήριο αυτό. Ξέχωρα ότι στηρίζουνένα σκασμό δυνάμεις που συσχετίζοντια με την πολιτική αγωγή.

Όσο για το θέμα ΝΔ, γι' αυτό κάθε τόσο κατασκευάζονται νέα δεκανίκια. Συν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να διασώσει και το Καμμένο (ο οποίος έχει λύσσα με τη ΧΑ).
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Yochanan έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 14:25 Βρε κουτα ναζιαρικα εγω δεν διαφωνω οτι ειναι οντως πολιτικη παρεμβαση (κρα κανει) αλλα δεν εχετε καταλαβει οτι ειναι υπερ σας. Οι Ζαιοι πανε εκει για να πιεσουν τους δικαστες να μην σας χωσουνε μποουζου πριν τις εκλογες. Νιώστε λίγο.
Νεοδημοκρατικές ψεκασμενιές. Κάνουν ένα σκασμό δηλώσεις εναντίον μας, φέρνουν Ευρωπαίους και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο, αλλά όλα αυτά τ ακάνουν για..."αντίθετους λόγους". Φοβούνται το μεγάλο ηγέτη Κούλη. :lol:
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Και μονο το γεγονος οτι ειστε ακομα εκτος φυλακης και γραφετε στα φορα τα λεει ολα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Yochanan έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 14:25 Βρε κουτα ναζιαρικα εγω δεν διαφωνω οτι ειναι οντως πολιτικη παρεμβαση (κρα κανει) αλλα δεν εχετε καταλαβει οτι ειναι υπερ σας. Οι Ζαιοι πανε εκει για να πιεσουν τους δικαστες να μην σας χωσουνε μποουζου πριν τις εκλογες. Νιώστε λίγο.
Πέρα από το γεγονός ότι αυτά που λες είναι τρομερά συκοφαντικά αστήρικτα ψεύδη, πραγματικά πιστεύεις ότι θα διακινδύνευαν συριζαιοι βουλευτές να πάνε στη δίκη της ΧΑ για να πουν σε δικαστές να μην χώσουν τους χατες τώρα στη φυλακή;
Και ούτε ένας δικαστής δε βρέθηκε να αποκαλύψει ένα τέτοιο τρανταχτό σκάνδαλο;
λολ.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Yochanan έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 15:53 Και μονο το γεγονος οτι ειστε ακομα εκτος φυλακης και γραφετε στα φορα τα λεει ολα.
Το μόνο που λέει αυτό είναι τον πόνο σας.

Τί να κάνουμε, δημοκρατία έχουμε (έστω και προσχηματικά). Δεν μπορεί να διωχθεί το φρόνημα, ούτε οι προφυλακίσεις να κρατήσουν περισσότερο απο όσο ορίζει ο νόμος.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”