!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Casp έγραψε: 22 Σεπ 2023, 18:22 Αλλα ποναω ρε γμτ, δεν αντεχω καν να ακουω μουσικη, να βλεπω φωτογραφιες
Γενικα, δεν αντεχω να σκεφτομαι
Μην ανησυχείς, θα έρθει σπιτι σου να παρει την κολόνια που ""ξεχασε"" για να τη μυρίζεις οσο θα λειπει και να τον θυμασαι, ομοίως και το ""ξεχασμένο"" σώβρακο για να σου θυμιζει υποσυνείδητα το σεξ που κανατε, και μαζί με αυτα θα σου ρίξει και ένα "τελευταίο" αξέχαστο και θα σου ζητήσει και λεφτά για τις καπότες που χάλασε.
Γυφτάκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι »

Κασπ ,πες τι βρήκες στα μηνύματα ..
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Γυφτάκι έγραψε: 22 Σεπ 2023, 18:36 Κασπ ,πες τι βρήκες στα μηνύματα ..
Spoiler
Εικόνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Γυφτάκι

Αγις έγραψε: 22 Σεπ 2023, 18:42
Spoiler
Εικόνα
:smt005:
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Spoiler
Εικόνα
Εικόνα

Για να είμαστε και στο πνεύμα των ημερών.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Τα πραγματα ειναι απλα - το ασυγχωρητο λαθος του κονδου ειναι πως δεν διεθετε αποκλειστικα - απολυτα κ ολοκληρωτικα - τον χρονο - το χρημα - την ενεργεια τις σκεψεις του - το τσουτσουνι του - στην Κασπ κ στην λατρεια της θεοτητας της
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Και τι έγινε δηλαδή που τελικά εγινες κατινα, πρωτη εισαι που λέει ότι δεν θα το έκανε ποτε; Δεν είναι λόγος αυτός να σε στείλει ακόμα, μήπως δεν έκανες καλο σεξ;. Ξέχασε τα τώρα, δώσε σημασία σε εσένα, πρέπει να αντέξεις, να πατήσεις στα ποδια σου για να βρεις το κουράγιο να ζητήσεις συγνώμη από την μαμά. Το εσώρουχο μην το δώσεις πάντως, μπορεί να θες να αλλάξεις διαρρύθμιση σε κάποιο δωμάτιο, ο καππα το μετάνιωσε.
Γυφτάκι

Να δείτε που τα ξαναβρήκανε με τον λατρεία και κάνουν γλύκες τώρα..
Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

Μολις εφυγε απο εδω…
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Casp

enaon έγραψε: 23 Σεπ 2023, 00:28 Και τι έγινε δηλαδή που τελικά εγινες κατινα, πρωτη εισαι που λέει ότι δεν θα το έκανε ποτε; Δεν είναι λόγος αυτός να σε στείλει ακόμα, μήπως δεν έκανες καλο σεξ;. Ξέχασε τα τώρα, δώσε σημασία σε εσένα, πρέπει να αντέξεις, να πατήσεις στα ποδια σου για να βρεις το κουράγιο να ζητήσεις συγνώμη από την μαμά. Το εσώρουχο μην το δώσεις πάντως, μπορεί να θες να αλλάξεις διαρρύθμιση σε κάποιο δωμάτιο, ο καππα το μετάνιωσε.
Δεν θα γυρνουσα ΠΟΤΕ πισω στους γονεις μου. Η λατρεια δεν ειναι ο λογος που απομακρυνθηκα, και το ξερουν και οι ιδιοι οσο κι αν δεν θελουν να το πιστεψουν
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
enaon

δεν εννοούσα να γυρίσεις, απλα πιο μετά που θα ηρεμήσεις, θα ήταν καλό να τους πεις ένα μεγάλο συγνώμη, να βγάλεις το βάρος από μέσα σου. Ο άνθρωπος σε ανάγκασε να κοιτάς τα κινητά σαν να μην πω τι, ποιος θα το πίστευε;
Casp

Λοιπον πηγα εξω με την φιλη της μανας μου (και δικη μου φιλη, πιο κοντα στην ηλικια μου ειναι), αυτη που μου ελεγε πως ειναι πεπεισμενη οτι ειναι γκευ (μην με κραξετε, ενδιαφερεται οντως για μενα απλα της ετυχαν διαφορα ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ περιστατικα και φοβαται υπερβολικα και αρρωστημενα για μενα) και τον πρωην συναδελφο. Ηπιαμε κρασακι, τα ειπαμε, ολα καλα. Μετα αποφασισαμε να ερθουν σπιτι μου να συνεχισουμε με κρασι. Ηρθαν και εφυγαν κατα τις 11 παρα επειδη η φιλη της μανας μου δουλευει εκει που δουλευα (αεροδρομιο, εγω την πηρα εκει) και επρεπε να ειναι δουλεια στις 4 το πρωι. Εγω οταν ειμαι με κοσμο ειμαι αγνωριστη, γελια και χαρες, ολα ωραια. Μεθυσα κιολας, ζαλιζομουν, ελεγα μαλακιες, γελουσα. Εφυγαν και εριξα το κλαμα που δεν εριξα ποτε. Σκεφτομουν πως δεν θα αντεξω και οτι δεν θελω την ζωη μου και οτι ετσι θα ειμαι, θα ειμαι με αλλους, θα ειναι ολα καλα και οταν μενω μονη μου δεν θα αντεχω γιατι θα σκεφτομαι.

Ημουν εξω και οσο ημουν εξω μου ειπε με το που σχολασε οτι ξεχασε καποια πραγματα και να περασει ΑΥΡΙΟ το βραδυ να τα παρει μετα το σχολασμα, αν ειμαι σπιτι. Εγω ειχα κλειστο το ιντερνετ οσο ειμαι εξω και δεν ελεγχα κινητο επιτηδες γιατι ηξερα πως ΑΝ μου στειλει (δεν περιμενα να μου στειλει) θα χαλαστω. Το ειδα μετα απο μισαωρο αλλα μου ειχε κι αλλο μηνυμα αν θελω να περασει εκεινη την ωρα (πριν παει σπιτι του). Του εστειλα οτι το εχω ηδη υποψη και οτι θα τα παω αυριο στη δουλεια του να τα δωσω σε συναδελφο πριν τις 11 (στις 11 εχω ραντεβου με την κολλητη μου) και του ειπα 11 παρα επειδη ηξερα με βαση το παλιο του προγραμμα οτι πηγαινε δουλεια στις 12. Μαλλον του το αλλαξαν και μου λεει θα ειμαι εκει anyway. Του λεω δεν σου ειπα κατι επειδη ηξερα πως θα θελεις να ερθεις να τα παρεις, καλυτερα να ερθω εγω. Και απανταει « I dont really have anything or anyone to call home anymore» και απλα απανταω «ok, stop now».

Και συνεχιζω
Casp

Spoiler
Εικόνα
Καμια σχεση αλλα δεν θα πω
Άβαταρ μέλους
enaon

σου βάζω και εγώ ένα σκελετό να δουλέψεις για το σοβαρό θέμα, να το αναπτύξουμε όμως λίγο, μην πας και το πεις αμεσως.
θέλω να σου μιλήσω για κάτι, αλλα μην απαντήσεις, μου είναι δύσκολο και αν μιλάς απλά θα σταματήσω. οκ; σίγουρα; Ωραία, ηθελα να σου πω ότι είχες δίκιο για τον κοντό, και ο μπαμπάς, ήταν τσιγκούνης και γκεη. Συγνώμη. Αυτα.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Να δουμε ομως τι θα πουν και για τον επομενο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”