!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μουσουλμανοι προσφυγες: the new alpha males
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μουσουλμανοι προσφυγες: the new alpha males
Μετρας μονο την ποσοτητα.
Με τις εμπορικές επιτυχίες δεν έμεινε κάνεις. Τζαστ σεηνγκ
Με τις εμπορικές επιτυχίες δεν έμεινε κάνεις. Τζαστ σεηνγκ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Είχα δει στο Σύνταγμα Ελληνίδα με Πακιστανό. Μπάζα δεν τους έλεγες αν και αυτός ήταν πολύ μελαχρινός. Η Ελληνίδα φαινόταν ως προς την καταγωγή της, άσπρο δέρμα και μελαχρινή με περιφέρεια. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν τα παιδιά, αγόρι και κορίτσι, με άσπρο δέρμα και μαύρα μαλλιά, κουκλιά. Τους πέτυχαν.
Δεν προτιμώ ανατολίτες και λόγω χρώματος αλλά και θρησκείας. Τείνω προς το λευκό, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά δεν με ενδιαφέρουν πολύ. Ιδανικά μου αρέσουν οι λευκοί με καστανά ή μαύρα μαλλιά και οποιοδήποτε χρώμα ματιών, αν και τα γαλάζια έχουν άλλη γοητεία. Επίσης οι λεπτοί, γυμνασμένοι και το ύψος είναι ωραίο, αλλά και μικρότερο ύψος δεν με χαλάει.
Δεν προτιμώ ανατολίτες και λόγω χρώματος αλλά και θρησκείας. Τείνω προς το λευκό, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά δεν με ενδιαφέρουν πολύ. Ιδανικά μου αρέσουν οι λευκοί με καστανά ή μαύρα μαλλιά και οποιοδήποτε χρώμα ματιών, αν και τα γαλάζια έχουν άλλη γοητεία. Επίσης οι λεπτοί, γυμνασμένοι και το ύψος είναι ωραίο, αλλά και μικρότερο ύψος δεν με χαλάει.
Το έχετε ακούσει για την χριστιανή γυναίκα στο Πακιστάν που καταδικάστηκε σε θάνατο γιατί βλαστήμησε τον Μωάμεθ;
Την άκουσαν λέει να βλαστημάει δύο άλλες μουσουλμάνες γυναίκες στην βρύση που έπαιρναν νερό.
Τώρα αθωώθηκε από το τριτοβάθμιο δικαστήριο, ότι δηλαδή μάλλον δεν βλαστήμησε
και χιλιάδες ζώα κάνουν διαδηλώσεις στο Πακιστάν ζητώντας να θανατωθεί.
Εκεί να στείλουμε τον Γιώργη να τον στρώσουν.
Την άκουσαν λέει να βλαστημάει δύο άλλες μουσουλμάνες γυναίκες στην βρύση που έπαιρναν νερό.
-
Nero
ζηλεύεις?Μηχανικός έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 19:10 Το έχετε ακούσει για την χριστιανή γυναίκα στο Πακιστάν που καταδικάστηκε σε θάνατο γιατί βλαστήμησε τον Μωάμεθ;
Ε θέλει λίγη αραίωση το μίγμα, αφου είναι μικτό είδος προπαγάνδας, ο Γιώργης δεν είναι κακιασμένος σαν τον Μαξ.Ερμής έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 18:59
Κάτσε να στο σουλουπωσω λίγο.
Το ακροδεξιά οικογένεια το παραλείπεις...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
εχεις πμAntares έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 19:10 Είχα δει στο Σύνταγμα Ελληνίδα με Πακιστανό. Μπάζα δεν τους έλεγες αν και αυτός ήταν πολύ μελαχρινός. Η Ελληνίδα φαινόταν ως προς την καταγωγή της, άσπρο δέρμα και μελαχρινή με περιφέρεια. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν τα παιδιά, αγόρι και κορίτσι, με άσπρο δέρμα και μαύρα μαλλιά, κουκλιά. Τους πέτυχαν.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άγις : (μέσω ανταπόκρισης σε περιγραφή )
91/100
91/100
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
δωσε τα αντιστοιχα δικα σου χαρακτηριστικα, και θα δουμε σε ποιον φορουμιτη θα σε προξενεψουμε.Antares έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 19:10 Είχα δει στο Σύνταγμα Ελληνίδα με Πακιστανό. Μπάζα δεν τους έλεγες αν και αυτός ήταν πολύ μελαχρινός. Η Ελληνίδα φαινόταν ως προς την καταγωγή της, άσπρο δέρμα και μελαχρινή με περιφέρεια. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν τα παιδιά, αγόρι και κορίτσι, με άσπρο δέρμα και μαύρα μαλλιά, κουκλιά. Τους πέτυχαν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Dwarven Blacksmith
Από τα πιο αληθοφανή θέματα.
Δεν έχω ύψος αλλά κατά τα άλλα είμαι κάτι σαν αυτό που περιέγραψα σε θηλυκή έκδοση.Ασέβαστος έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 19:35δωσε τα αντιστοιχα δικα σου χαρακτηριστικα, και θα δουμε σε ποιον φορουμιτη θα σε προξενεψουμε.Antares έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 19:10 Είχα δει στο Σύνταγμα Ελληνίδα με Πακιστανό. Μπάζα δεν τους έλεγες αν και αυτός ήταν πολύ μελαχρινός. Η Ελληνίδα φαινόταν ως προς την καταγωγή της, άσπρο δέρμα και μελαχρινή με περιφέρεια. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν τα παιδιά, αγόρι και κορίτσι, με άσπρο δέρμα και μαύρα μαλλιά, κουκλιά. Τους πέτυχαν.
Antares έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 19:43Δεν έχω ύψος αλλά κατά τα άλλα είμαι κάτι σαν αυτό που περιέγραψα σε θηλυκή έκδοση.Ασέβαστος έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 19:35δωσε τα αντιστοιχα δικα σου χαρακτηριστικα, και θα δουμε σε ποιον φορουμιτη θα σε προξενεψουμε.Antares έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 19:10 Είχα δει στο Σύνταγμα Ελληνίδα με Πακιστανό. Μπάζα δεν τους έλεγες αν και αυτός ήταν πολύ μελαχρινός. Η Ελληνίδα φαινόταν ως προς την καταγωγή της, άσπρο δέρμα και μελαχρινή με περιφέρεια. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν τα παιδιά, αγόρι και κορίτσι, με άσπρο δέρμα και μαύρα μαλλιά, κουκλιά. Τους πέτυχαν.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αφού είμαι, γιατί να το κρύψομεν άλλωστε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εγω εχω φιλο κολλητο που τα ειχε με πλουσια κοπελα απο το Πακισταν και επαθα πλακα οταν αρχισα να καταλαβαινω πως σκεφτονται Πακιστανοι και Ινδοι.
Με δυο λογια στην Ελλαδα εχουν ερθει τα κατωτερα οικονομικα στρωματα και σαν λαος εχουν εντονοτατο το στοιχειο της καστας.
Ενω στην Ευρωπη ειναι πολυ συχνο φαινομενο πλουσιες/οι να παντρευονται με φτωχους/ες, σε εκεινα τα μερη ειναι εξαιρετικα δυσκολο.
Με δυο λογια στην Ελλαδα εχουν ερθει τα κατωτερα οικονομικα στρωματα και σαν λαος εχουν εντονοτατο το στοιχειο της καστας.
Ενω στην Ευρωπη ειναι πολυ συχνο φαινομενο πλουσιες/οι να παντρευονται με φτωχους/ες, σε εκεινα τα μερη ειναι εξαιρετικα δυσκολο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
And you? Simply karyolis?Μπίστης έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 19:08simply kariola.Naida έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 18:42
Η φίλη μου που ήθελε σώνει και καλά να κάνει σχέση με ανατολίτη δεν την ενδιέφερε αν θα είναι μουσουλμάνος ή Χριστιανός καθότι άθεη και ζεισ το εξωτερικό. Αλλά με αυτούς που σχετίστηκε δεν ήταν αυτό που λέμε και φανατικοί μουσουλμάνοι.Εκτός από έναν που ήταν λίγο πιο πολύ με τη θρησκεία. Ο άλλος είχε οικογένεια στη χώρα του και της το έκρυβε![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 88 Απαντήσεις
- 1857 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-