Τι παιχνίδι να παίξει ο Παππάς. Εκδίκηση θέλει να πάρει από τη ΝΔ και ο Κασσελάκης είναι το άλογο που μπορεί να φέρει τον ΣΥΡΙΖΑ σε προοπτική εξουσίας. Το είδε αμέσως και είναι προς το συμφέρον του να τον κάνει αψεγάδιαστο για να πάρει την πολυπόθητη εκδίκηση του από τη ΝΔ.ST48410 έγραψε: 22 Σεπ 2023, 02:59Μπορεί. Εγώ όταν βλέπω παλιά και έμπειρα στελέχη να πλευρίζουν το νέο και άπειρο, υποψιάζομαι ότι θα παίξουν και δικό τους παιχνίδι εξουσίας. Κυριακή κοντή γιορτή.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 22 Σεπ 2023, 02:56 Μα ήδη έχει στο πλευρό του τον μέγα σκακιστή Παππά. Θα πέσει πάνω του όλο το επιτελείο με την πολιτική πείρα και θα τον διαφυλάξουν μέχρι να είναι πιο έτοιμος. Πιστεύω λίγο πριν τις ευρωεκλογές θα μπει και τεχνηέντως στη βουλή.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
- Τοξοβόλος_UK
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
- Philip Mortimer
Όντως είχε μεγάλο προβάδισμα. Έναντι αντρών υποψηφίων. Άρα μην τα ρίχνουμε όλα στον σεξισμό όταν δεν μας αρέσει το αποτέλεσμα, γιατί αυτό αποτελεί εργαλειοποιηση της έννοιας του σεξισμού και αντίστροφο σεξισμό στο τέλος.masterridley έγραψε: 22 Σεπ 2023, 02:58Δεν είμαι σουπερ-familiar με τα προγράμματα του καθενός, αλλά έχω την εντύπωση ότι η αχτσιό είχε μεγάλο προβάδισμα (πριν κατέλθει εξ ουρανών ο κασσ). πχ https://www.bankingnews.gr/politiki/art ... s-o-pappasPhilip Mortimer έγραψε: 22 Σεπ 2023, 02:38Απορρίπτεις τους άλλους για λόγους ασχετους με το ότι είναι άντρες.masterridley έγραψε: 22 Σεπ 2023, 02:28 Philip Mortimer όχι δεν ήταν γυναίκες, αλλά όλοι τους βαρύνονταν με μεγάλα ελαττώματα, σχεδόν μη εκλέξιμοι. Τσακαλώτος θεωρείται αδύναμος/άχρωμος από πολλούς (αν και εγώ αν ήμουν σρζ, μάλλον αυτόν θα ψήφιζα). Τζουμάκας νταξ δεν αναλύω καν (ταυτισμένος με πασόκ/διαφθορά/οππορτουνισμό). Παππάς πολύ αντιπαθής σε πολλούς.
Ξεκάθαρα η Αχτσιόγλου ήταν η μόνη σοβαρή υποψηφιότητα, και πάλι καταφέρανε να φέρουν έναν άσχετο απ'έξω να της κλέψει την ηγεσία απ'το τσεπάκι! Γιατί; Γιατί δεν πιστεύουν ότι μπορεί η Αχτσιόγλου να νικήσει τον μτσκ
Μήπως απορρίπτεται και η αχτσιογλου για λόγους ασχετους με το ότι είναι γυναίκα και δεν υποκρύπτεται απαραίτητα κάποιο σεξιστικό υπονοούμενο ντε και καλά; Μπορεί να φαίνεται πιο νορμάλ απ' τον Τζουμάκα αλλά αυτό δεν την καθιστά οκ, τουλάχιστον όταν υπάρχει και πιο ικανός υποψήφιος.
Εντάξει εκτός και αν μιλαμε για ένα κόμμα που φιλοδοξεί να είναι 2ο ΚΚΕ με ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ του 3% σε σχέση με οικονομια, εργασία και γενικά κοσμοαντίληψη.
Απλά δεν μπορώ να καταλάβω με τι κριτήρια "απορρίφθηκε" αμέσως μετά, από έναν τύπο για τον οποίο δεν ξέρουμε τίποτα, δεν έχουμε ιδέα πως κινείται στις κομματικές διαδικασίες (καθώς δεν ήταν καν μέλος πριν κάτι μήνες) και που σε κάποιες θέσεις του λέει "θα το βρω όταν έρθει η ώρα ή θα ρωτήσω τους ειδικούς"
![]()
![]()
Προφανώς με βάση το κριτήριο ότι αντιπροσωπεύει τον παλιό κομματικό σωλήνα του 3% και αυτό δεν πρόκειται να συγκινήσει και πολλούς πέρα από τον στενό συριζεικο πυρήνα. Αυτό φαίνεται και από το πόσοι ψήφισαν στις εσωκομματικές τους σε σχέση με την συμμετοχή που περίμεναν να έχουν προηγουμένως.
Κριτήρια καφενείου:masterridley έγραψε: 22 Σεπ 2023, 02:58 Απλά δεν μπορώ να καταλάβω με τι κριτήρια "απορρίφθηκε" αμέσως μετά, από έναν τύπο για τον οποίο δεν ξέρουμε τίποτα, δεν έχουμε ιδέα πως κινείται στις κομματικές διαδικασίες (καθώς δεν ήταν καν μέλος πριν κάτι μήνες) και που σε κάποιες θέσεις του λέει "θα το βρω όταν έρθει η ώρα ή θα ρωτήσω τους ειδικούς"
![]()
![]()
Δεν θα μας λένε πια ότι ο αρχηγός μας είναι ανεπάγγελτος
Δεν θα μας λένε ότι είναι χαζός κι αγράμματος
Δεν θα ντρεπόμαστε όταν μιλάει Αγγλικά
Δεν θα πηγαίνει σα λέτσος στο εξωτερικό ούτε θα κάθεται στις πολυθρόνες σα κακομοίρης
Δεν θα είναι υποτονικός. Θα βγαίνει και θα λέει "θα σας κερδίσω"
Αποτέλεσμα απελπισίας είναι αυτή η επιλογή. Μπορεί και να τους βγει αλλά δεν υπάρχουν κριτήρια τύπου πολιτικού οράματος ή ανάλογα.
Δεν σου έκανε εντύπωση που ο Πολάκης δεν κατέβηκε υποψήφιος; Μέχρι να τον φρενάρουν, λίγο καιρό πριν τις πρώτες εκλογές, είχε μεγάλη πέραση στη βάση των ψηφοφόρων.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 22 Σεπ 2023, 03:01Τι παιχνίδι να παίξει ο Παππάς. Εκδίκηση θέλει να πάρει από τη ΝΔ και ο Κασσελάκης είναι το άλογο που μπορεί να φέρει τον ΣΥΡΙΖΑ σε προοπτική εξουσίας. Το είδε αμέσως και είναι προς το συμφέρον του να τον κάνει αψεγάδιαστο για να πάρει την πολυπόθητη εκδίκηση του από τη ΝΔ.ST48410 έγραψε: 22 Σεπ 2023, 02:59Μπορεί. Εγώ όταν βλέπω παλιά και έμπειρα στελέχη να πλευρίζουν το νέο και άπειρο, υποψιάζομαι ότι θα παίξουν και δικό τους παιχνίδι εξουσίας. Κυριακή κοντή γιορτή.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 22 Σεπ 2023, 02:56 Μα ήδη έχει στο πλευρό του τον μέγα σκακιστή Παππά. Θα πέσει πάνω του όλο το επιτελείο με την πολιτική πείρα και θα τον διαφυλάξουν μέχρι να είναι πιο έτοιμος. Πιστεύω λίγο πριν τις ευρωεκλογές θα μπει και τεχνηέντως στη βουλή.
μην ξεχνάμε το ότι έχει και τη φωτογραφία δίπλα στον αμερικανό πρόεδρο αλλα τέτοια κριτήρια έχει αποκτήσει η ελληνική κοινωνία πλέον όπως και οι αναγνώστες εθνικού κηρυκα στις ΗΠΑ που θα δίνουν ψηφαλακιαST48410 έγραψε: 22 Σεπ 2023, 03:04Κριτήρια καφενείου:masterridley έγραψε: 22 Σεπ 2023, 02:58 Απλά δεν μπορώ να καταλάβω με τι κριτήρια "απορρίφθηκε" αμέσως μετά, από έναν τύπο για τον οποίο δεν ξέρουμε τίποτα, δεν έχουμε ιδέα πως κινείται στις κομματικές διαδικασίες (καθώς δεν ήταν καν μέλος πριν κάτι μήνες) και που σε κάποιες θέσεις του λέει "θα το βρω όταν έρθει η ώρα ή θα ρωτήσω τους ειδικούς"
![]()
![]()
Δεν θα μας λένε πια ότι ο αρχηγός μας είναι ανεπάγγελτος
Δεν θα μας λένε ότι είναι χαζός κι αγράμματος
Δεν θα ντρεπόμαστε όταν μιλάει Αγγλικά
Δεν θα πηγαίνει σα λέτσος στο εξωτερικό ούτε θα κάθεται στις πολυθρόνες σα κακομοίρης
Δεν θα είναι υποτονικός. Θα βγαίνει και θα λέει "θα σας κερδίσω"
Αποτέλεσμα απελπισίας είναι αυτή η επιλογή. Μπορεί και να τους βγει αλλά δεν υπάρχουν κριτήρια τύπου πολιτικού οράματος ή ανάλογα.
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
η woke κουλτούρα διαλύει τον ΣΥΡΙΖΑ... life is a bitch
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Δε νομίζω ότι οι συριζαίοι ενθουσιάζονται με την ιδέα ότι ο πρόεδρός τους έχει δουλέψει για το Μπάιντεν.Manolis έγραψε: 22 Σεπ 2023, 03:08 μην ξεχνάμε το ότι έχει και τη φωτογραφία δίπλα στον αμερικανό πρόεδρο αλλα τέτοια κριτήρια έχει αποκτήσει η ελληνική κοινωνία πλέον όπως και οι αναγνώστες εθνικού κηρυκα στις ΗΠΑ που θα δίνουν ψηφαλακια
η αποχώρηση Τσίπρα θα έλεγα αν και ίσως πολλά γίνονται με τις ευλογίες του από το παρασκήνιο
ο Τσίπρας εκδικείται ...εγώ αυτό θα έλεγα...ο τύπος είναι εγωκεντρικος
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
ναι το λέω με την έννοια ότι ήταν τόσα χρόνια πρόεδρος ουσιαστικά από την ίδρυση του συγχρονου ΣΥΡΙΖΑ και δεν υπήρχε διαδοχή κατάσταση μέχρι τη στιγμή που ξαφνικά παραιτήθηκε οπότε λογικό να υπάρχει πλακωμα τώρα εσωτερικό αλλά είναι προφανές νομίζω ότι αυτός προωθεί τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα γιατί θέλει να στρίψει το κόμμα σε συγκεκριμένη κατεύθυνση ώστε να έχει ενεργό ρόλοnostromos έγραψε: 22 Σεπ 2023, 03:28ο Τσίπρας εκδικείται ...εγώ αυτό θα έλεγα...ο τύπος είναι εγωκεντρικος
ενθουσιάζεται η ελληνική κοινωνία και τα νέα ψηφαλακια που έφερε ο Κούλης για να κρατήσει την κουτάλα και να μην πέσουν στη φτώχεια και τη ζητιανιά οι επαγγελματίες γαλάζιοι γόνοι και βαρώνοι. οπότε προφανώς επηρεάζονται και αρκετοί συριζαιοι.αν και έτσι κι αλλιώς δεν ξέρω:ποιοι είναι οργανωμένοι συριζαιοι σήμερα και τι χαρακτηριστικά έχουν σε πολιτικό επίπεδοST48410 έγραψε: 22 Σεπ 2023, 03:13Δε νομίζω ότι οι συριζαίοι ενθουσιάζονται με την ιδέα ότι ο πρόεδρός τους έχει δουλέψει για το Μπάιντεν.Manolis έγραψε: 22 Σεπ 2023, 03:08 μην ξεχνάμε το ότι έχει και τη φωτογραφία δίπλα στον αμερικανό πρόεδρο αλλα τέτοια κριτήρια έχει αποκτήσει η ελληνική κοινωνία πλέον όπως και οι αναγνώστες εθνικού κηρυκα στις ΗΠΑ που θα δίνουν ψηφαλακια
O Κασσελάκης μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει εξαφανισθεί. Βαλτός του Κούλή είναι για να επικεντρώνονται σε αυτόν οι γιδοζαίοι, αντί να κράζουν τις καταστροφές του Κούλη.
Καλή διάλυση είπαμε σήμερα?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Τοξοβόλος_UK
Δεν είναι και ρεπουμπλικάνοι ντε. Θα μπορούσες να πεις το Δημοκρατικό κόμμα όμορο κόμμα στον ΣΥΡΙΖΑ στη μετά Τσίπρα εποχή αν τα καταφέρει ο Κασσελάκης.ST48410 έγραψε: 22 Σεπ 2023, 03:13Δε νομίζω ότι οι συριζαίοι ενθουσιάζονται με την ιδέα ότι ο πρόεδρός τους έχει δουλέψει για το Μπάιντεν.Manolis έγραψε: 22 Σεπ 2023, 03:08 μην ξεχνάμε το ότι έχει και τη φωτογραφία δίπλα στον αμερικανό πρόεδρο αλλα τέτοια κριτήρια έχει αποκτήσει η ελληνική κοινωνία πλέον όπως και οι αναγνώστες εθνικού κηρυκα στις ΗΠΑ που θα δίνουν ψηφαλακια
- Τοξοβόλος_UK
Επι 11 χρόνια εντωμεταξύ ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα αύριο σύμφωνα με τους νεοδημοκράτες όλο πάει στο 3%Unique έγραψε: 22 Σεπ 2023, 03:43 O Κασσελάκης μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει εξαφανισθεί. Βαλτός του Κούλή είναι για να επικεντρώνονται σε αυτόν οι γιδοζαίοι, αντί να κράζουν τις καταστροφές του Κούλη.
θα γυρίσει το διακόπτη ο μωυσής και θα σταματήσουν οι καταστροφές τα χριστούγεννα?Unique έγραψε: 22 Σεπ 2023, 03:43 O Κασσελάκης μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει εξαφανισθεί. Βαλτός του Κούλή είναι για να επικεντρώνονται σε αυτόν οι γιδοζαίοι, αντί να κράζουν τις καταστροφές του Κούλη.
τέλος πάντων δε μου φαίνεται να θέλει ο Κούλης τον κασελακη γιατί του χαλάει το σχέδιο και του παίρνει κάποια ψηφαλακια που είχε δημιουργήσει ειδικά για τον εαυτό του και την καμόρα του ας κάνουν οι συριζαιοι ό,τι πιστεύουν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση