Δεν αναφέρομαι στην περίπτωση σου. Δεν ασχολούμαι μαζί σου.Αγις έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 15:12Πιστός δεν ειμαι (γενικά κ σε τπτ ) αλλά δεν εξαγοράζομαι - τι μου συμβαίνει ψυχολογα μου ;Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 14:41 Εγώ πάντως τα είπα στο άλλο νήμα.
Ο πιστός δεν εξαγοράζεται.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Aν σας έδιναν 100 ευρώ το μήνα θα γινόσασταν Άθεοι;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Aν σας έδιναν 100 ευρώ το μήνα θα γινόσασταν Άθεοι;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
(Οι μνημες παιζουν μια χαρα)omg kai 3 lol έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 15:01Nostalgia έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 12:55 Ειμαι πραγματικα περιεργος, ολοι εσεις οι αθεοι, παντρευτηκατε σε εκκλησιες; Κανατε βαφτισεις κλπ; Το Πασχα σουβλιζετε; Γενικα θα ηθελα να μαθω εαν ακολουθειτε ολα αυτα τα Χριστιανικα εθιμα ή οχι.
Κι εγω ειμαι πραγματικα περιεργος, ολοι εσεις οι ενθεοι πιστοι, διαγετε ευσεβη χριστιανικο βιο; τιματε ολα τα μυστηρια και τις λειτουργιες που τελουνται ανα τακτα διαστηματα στις εκκλησιες; Γενικα θα ηθελα να μαθω εαν ακολουθειτε ολα αυτα τα Χριστιανικα εθιμα ή απλα μαιμουδιζετε χωρις να αναρωτιεσται το πώς και το γιατι, επειδη το κανουν οι αλλοι
![]()
Φυσικα, μεχρι προσφορο στα Ψυχοσαββατα πηγαινω στην εκκλησια....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Γιατι περικαλώ ;Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 15:14Δεν αναφέρομαι στην περίπτωση σου. Δεν ασχολούμαι μαζί σου.Αγις έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 15:12Πιστός δεν ειμαι (γενικά κ σε τπτ ) αλλά δεν εξαγοράζομαι - τι μου συμβαίνει ψυχολογα μου ;Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 14:41 Εγώ πάντως τα είπα στο άλλο νήμα.
Ο πιστός δεν εξαγοράζεται.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- omg kai 3 lol
Nostalgia έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 15:14(Οι μνημες παιζουν μια χαρα)omg kai 3 lol έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 15:01Nostalgia έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 12:55 Ειμαι πραγματικα περιεργος, ολοι εσεις οι αθεοι, παντρευτηκατε σε εκκλησιες; Κανατε βαφτισεις κλπ; Το Πασχα σουβλιζετε; Γενικα θα ηθελα να μαθω εαν ακολουθειτε ολα αυτα τα Χριστιανικα εθιμα ή οχι.
Κι εγω ειμαι πραγματικα περιεργος, ολοι εσεις οι ενθεοι πιστοι, διαγετε ευσεβη χριστιανικο βιο; τιματε ολα τα μυστηρια και τις λειτουργιες που τελουνται ανα τακτα διαστηματα στις εκκλησιες; Γενικα θα ηθελα να μαθω εαν ακολουθειτε ολα αυτα τα Χριστιανικα εθιμα ή απλα μαιμουδιζετε χωρις να αναρωτιεσται το πώς και το γιατι, επειδη το κανουν οι αλλοι
![]()
αυτη τη χιλιετια;
omg kai 3 lol έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 15:51Nostalgia έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 15:14(Οι μνημες παιζουν μια χαρα)omg kai 3 lol έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 15:01
![]()
αυτη τη χιλιετια;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
επισης, αν ακολουθειτε εθιμα των προηγουμενων θρησκειων, διονυσιακα ας πουμεomg kai 3 lol έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 15:01Nostalgia έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 12:55 Ειμαι πραγματικα περιεργος, ολοι εσεις οι αθεοι, παντρευτηκατε σε εκκλησιες; Κανατε βαφτισεις κλπ; Το Πασχα σουβλιζετε; Γενικα θα ηθελα να μαθω εαν ακολουθειτε ολα αυτα τα Χριστιανικα εθιμα ή οχι.
![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Πάνος Σκουρλέτης
- Dwarven Blacksmith
Προφανώς τα λεφτά δε γίνεται να αλλαξουν απόψεις. Δεν είναι επιχειρήματα.
Αλλά για 100 ευρώ το μήνα πολλοί θα άλλαζαν το ίματζ τους, και ίσως μακροχρόνια για να μη νιώθουν άσχημα, το υιοθετούσαν και στ' αλήθεια.
Αλλά για 100 ευρώ το μήνα πολλοί θα άλλαζαν το ίματζ τους, και ίσως μακροχρόνια για να μη νιώθουν άσχημα, το υιοθετούσαν και στ' αλήθεια.
Εγώ σκεφτόμουν να γίνω μουσουλμάνος για να έχω τέσσερες γυναίκες.
Η πίστη δεν είναι κάτι απτό και υπαρκτό, όπως η έννοια της ψυχής. Δεν μπορείς να πεις οτι έχω κάποιο σημάδι καθώς είμαι πιστός και το αφαιρώ με 100 ευρώ το μήνα. Μπορείς να πιστεύεις σε κάτι και να υποδύεσαι επιτυχημένα τον άπιστο και να κερδίζεις χρήματα. Οπότε, είναι αφελής όποιος προσφέρει χρήματα σε κάποιον για να υποδυθεί τον άπιστο σε κάτι. Αοριστίες.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Αναγκάστηκα να παντρευτώ με θρησκευτικό γάμο το '79 αφού δεν υπήρχε ακόμα ο πολιτικός.Nostalgia έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 12:55 Ειμαι πραγματικα περιεργος, ολοι εσεις οι αθεοι, παντρευτηκατε σε εκκλησιες; Κανατε βαφτισεις κλπ; Το Πασχα σουβλιζετε; Γενικα θα ηθελα να μαθω εαν ακολουθειτε ολα αυτα τα Χριστιανικα εθιμα ή οχι.
Αν έκανα παιδιά θα τα ονοματοδοτούσα κατευθείαν στο Ληξιαρχείο.
ΕΝΤΙΤ: Δεν ασχολούμαι με βαφτίσια βάπτισα ποτέ.
Είμαι παρών σε γάμους, βαπτίσεις, κηδείες συγγενών/φιλών, στις χαρές και λύπες τους, χωρίς να συμμετέχω με το τυπικό.
Παρών στο τσιμπούσι το πάσχα ή άλλες γιορτές.
Ο κύκλος μου είναι χριστιανοί του μέσου όρου (Της ανάστασης/ γάμου/ βαπτισιών/ κηδείας/ ολίγης ή καθόλου νηστείας), γνωρίζουν τις απόψεις μου και συνυπάρχουμε ειρηνικά.
Την φανατίλα την συνάντησα μόνο εδώ μέσα.
Κάτι άλλο;
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 02 Νοέμ 2018, 23:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Γιατί δεν έκανες παιδιά;Nandros έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 22:54Αναγκάστηκα να παντρευτώ με θρησκευτικό γάμο το '79 αφού δεν υπήρχε ακόμα ο πολιτικός.Nostalgia έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 12:55 Ειμαι πραγματικα περιεργος, ολοι εσεις οι αθεοι, παντρευτηκατε σε εκκλησιες; Κανατε βαφτισεις κλπ; Το Πασχα σουβλιζετε; Γενικα θα ηθελα να μαθω εαν ακολουθειτε ολα αυτα τα Χριστιανικα εθιμα ή οχι.
Αν έκανα παιδιά θα τα ονοματοδοτούσα κατευθείαν στο Ληξιαρχείο.
Δεν ασχολούμαι με βαφτίσια.
Είμαι παρών σε γάμους, βαπτίσεις, κηδείες συγγενών/φιλών, στις χαρές και λύπες τους, χωρίς να συμμετέχω με το τυπικό.
Παρών στο τσιμπούσι το πάσχα ή άλλες γιορτές.
Ο κύκλος μου είναι χριστιανοί του μέσου όρου (Της ανάστασης/ γάμου/ βαπτισιών/ κηδείας/ ολίγης ή καθόλου νηστείας), γνωρίζουν τις απόψεις μου και συνυπάρχουμε ειρηνικά.
Την φανατίλα την συνάντησα μόνο εδώ μέσα.
Κάτι άλλο;
.
- Nandros
Θα διαφωνήσω.stergiosbik έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 13:46 Γιαλαντζι αριστερος δηλαδη οπως αλλωστε οι περισσοτεροι.
Για το χρημα δεν ηθελε να βαφτισει αλλα μολις εμαθε οτι θα πληρωσει αλλος εκανε τουμπες!
Ο σφαγέας στον Εμφύλιο Φλωράκης ήταν θρήσκος και είχε φιλίες με κάποιον αρχιεπίσκοπο λένε κάτι πηγές.
Μπορεί να κάνω και λάθος.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- hellegennes
Διότι ως γνωστόν ο Χριστούλης είπε «Και την επαύριο της αναστάσεώς μου, σούβλισον αρνίον και φάγε και μπεκροπίε, καταναλίσκοντας αφθόνους ποσότητας, ώσπερ η Σκύλλα ερούφην ύδωρ θαλάσσης».Nostalgia έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 12:55 Ειμαι πραγματικα περιεργος, ολοι εσεις οι αθεοι, παντρευτηκατε σε εκκλησιες; Κανατε βαφτισεις κλπ; Το Πασχα σουβλιζετε; Γενικα θα ηθελα να μαθω εαν ακολουθειτε ολα αυτα τα Χριστιανικα εθιμα ή οχι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Nandros
Σε βάζει σε πειρασμό η ιδέα και σου φταίνε οι άθεοι;
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 41 Απαντήσεις
- 1223 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 2 Απαντήσεις