Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 21 Σεπ 2023, 20:35
Εμένα δεν μου είχαν δώσει δάνειο για να αγοράσω άδεια ταξί , ήθελαν εγγύηση το σπίτι της μητέρας μου κόστους 500.000 € μαζί με το οικόπεδο για να μου δώσουν 80.000 € , τι εγγύηση χρειάζεται για καράβι ;
ρε λορδε τι λες, αφου μπαινουν μεσα οι ταξιτζηδες με βαση αυτα που δηλωσαν
Κάποιοι αφελείς"φόρου υποτελείς υπήκοοι" νομίζουν λανθασμένα ότι τα χρήματα της ελληνικής κρατικής εξουσίας που εισπράττει από τους φόρους είναι .... δικά τους χρήματα σαν χρήματα του ελληνικού λαού και νομίζουν ότι αυτά προορίζονται να ξοδευτουν για το καλό του ελληνικού λαού !!!!
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Σεπ 2023, 22:18
Κάποιοι αφελείς"φόρου υποτελείς υπήκοοι" νομίζουν λανθασμένα ότι τα χρήματα της ελληνικής κρατικής εξουσίας που εισπράττει από τους φόρους είναι .... δικά τους χρήματα σαν χρήματα του ελληνικού λαού και νομίζουν ότι αυτά προορίζονται να ξοδευτουν για το καλό του ελληνικού λαού !!!!
εδω βλεπουμε το γιατι οσοι φοροκλεβουν, πρεπει να φοροκλεβουν παραπανω, και οσοι (λενε οτι) δεν, να αρχισουν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Σεπ 2023, 22:18
εδω βλεπουμε το γιατι οσοι φοροκλεβουν, πρεπει να φοροκλεβουν παραπανω, και οσοι (λενε οτι) δεν, να αρχισουν.
Τα χρήματα που εισπράττει ή κρατική εξουσία από τους φόρους ΔΕΝ είναι χρήματα του ελληνικου λαού
Και ακόμη εάν δεν υπάρχει καθόλου φοροδιαφυγή αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι τα χρήματα των φόρων θα ξοδεύονται για το καλό του ελληνικού λαού (και ο σουλτάνος όπως και οι πασάδες τον καιρό της τουρκοκρατίας έκαναν και κάποια .. δημοσια έργα με τα χρήματα που έπαιρναν από τους ραγιάδες )
Και κάτι άλλο
Σαν δημόσιος υπάλληλος ΔΕΝ ειμαι υπηρέτης του ελληνικού λαού αλλά της κρατικής εξουσίας ή οποία με πληρώνει με τα χρήματα που εισπράττει από τους φόρου υποτελείς υπηκόους της ..
Δεν με πληρώνει λοιπόν ο ελληνικός λαός αλλά ή κρατική εξουσία στην οποία ανήκει αυτός ο λαός σαν υπήκοος
Και ΔΕΝ υπηρετώ τον ελληνικό λαό αλλά την κρατική εξουσία
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Σεπ 2023, 22:41
Και κάτι άλλο
Σαν δημόσιος υπάλληλος ΔΕΝ ειμαι υπηρέτης του ελληνικού λαού αλλά της κρατικής εξουσίας ή οποία με πληρώνει με τα χρήματα που εισπράττει από τους φόρου υποτελείς υπηκόους της ..
Δεν με πληρώνει λοιπόν ο ελληνικός λαός αλλά ή κρατική εξουσία στην οποία ανήκει αυτός ο λαός σαν υπήκοος
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Σεπ 2023, 22:41
Και κάτι άλλο
Συνταξιούχος δεν είσαι;
Άσχετο
Νιώθω σαν τον αυλικό ενός ηγεμονα του μεσαίωνα ο οποίος πληρώνεται από τον Αφέντη του από τους φόρους που πληρώνουν οι φόρου υποτελείς υπήκοοι
Το να λέει κάποιος ότι με πληρώνει με τους φόρους του σαν κρατικό υπάλληλο είναι σαν να ισχυρίζεται ο υπόδουλος ραγιάς ότι οι .. γενίτσαροι είναι υπηρέτες του γιατί πληρώνονται με τους φόρους που πληρώνει αυτός ως ραγιάς στον Σουλτάνο !!!
Δηλαδή και μας φτωχοποιησαν και μας λένε κλέφτες και μας υπερφορολογουν.
Εγώ με τα χαμηλά μου εισοδήματα κανονικά δε θα έπρεπε να πληρώνω καθόλου φόρο.
Και σας μηδενίζουν το τέλος επιτηδεύματος, αλλά δεν το γράφεις αυτό.
Ρε σεις. Έχουμε ένα μυριο ραντιερηδες στην Ελλάδα μέσα στους οποίους δε μπαίνουν οι ρμπινμπαδες οι οποίοι είναι μεν ραντιερηδες αλλά δηλώνουν επιχειρηματίες μη χεσω.
Και δεν έχει βγει ακόμη το σδοε με μια χούφτα Βιάγκρα ο καθένας να τους κυνηγήσει ασαλιωτα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
talaipwros έγραψε: 21 Σεπ 2023, 20:00
εδω βλεπουμε την αισχρη εκμεταλλευση του συστηματος , οπου το 0.16% του πληθυσμου πληρωνει το 13.37% των φορων
Πράγματι. Ενώ καρπώνεται το 90% του διαθέσιμου χρήματος της αγοράς.
Ο πινακας λεει ξεκαθαρα ποσο εισοδημα καρπωνομαστε και ειναι 13% οχι 90%.
Ο πίνακας δεν παρουσιάζει αυτό το στοιχείο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.