Κάτι τέτοια τσιτάτα και συγκρίσεις δείχνουν οτι ακόμα δεν καταλάβατε γιατί χάσατε και γιατί οδευετε ολοταχώς προς τη διάλυσηΝαύτης έγραψε: 21 Σεπ 2023, 09:48Εν τω μεταξύ, ο "απολιτικός" πήρε στις εσωκομματικές του συριζα 18.120 ψήφους περισσότερες απ' όσες πήραν μαζί οι δυο χαλιαμπάλες στις εθνικές εκλογές.Unique έγραψε: 21 Σεπ 2023, 09:29 https://twitter.com/ThanosTzimeros/stat ... 9604030530
Μόνο σεβασμό .
Μόνο κατανόηση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Σχεδόν 15 χρόνια στην πολιτική σκηνή ο Τζήμερος και ακόμα αγνοείς τι εστί Τζήμερος.Beria έγραψε: 21 Σεπ 2023, 09:42Έχει σκάσει από τη ζήλια του ο ΤζημεροςUnique έγραψε: 21 Σεπ 2023, 09:29 https://twitter.com/ThanosTzimeros/stat ... 9604030530
Μόνο σεβασμό .
Αφού σκέφτεται να εμφανιστεί με γκόμενο μπας και πάρει καμία ψήφο
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Στο ναυτη απαντάς ή στο Τζήμερο?Unique έγραψε: 21 Σεπ 2023, 10:25Κάτι τέτοια τσιτάτα και συγκρίσεις δείχνουν οτι ακόμα δεν καταλάβατε γιατί χάσατε και γιατί οδευετε ολοταχώς προς τη διάλυσηΝαύτης έγραψε: 21 Σεπ 2023, 09:48Εν τω μεταξύ, ο "απολιτικός" πήρε στις εσωκομματικές του συριζα 18.120 ψήφους περισσότερες απ' όσες πήραν μαζί οι δυο χαλιαμπάλες στις εθνικές εκλογές.Unique έγραψε: 21 Σεπ 2023, 09:29 https://twitter.com/ThanosTzimeros/stat ... 9604030530
Μόνο σεβασμό .
Μόνο κατανόηση.![]()
![]()
εντιτ: Α, στο Ναύτη. Αφου το τσήμερο εχει οδηγηθεί ήδη στη διαλυση.
Κατ' αρχάς, εγώ στις εκλογές, αν και δεν είμαι κομμουνιστής, ψήφισα ΚΚΕ. Μια χαρά πήγε το ΚΚΕ νομίζω. (στις δεύτερες ψήφισα ΜΕΡΑ25...αυτό δεν πήγε καλά, όντως)Unique έγραψε: 21 Σεπ 2023, 10:25Κάτι τέτοια τσιτάτα και συγκρίσεις δείχνουν οτι ακόμα δεν καταλάβατε γιατί χάσατε και γιατί οδευετε ολοταχώς προς τη διάλυσηΝαύτης έγραψε: 21 Σεπ 2023, 09:48Εν τω μεταξύ, ο "απολιτικός" πήρε στις εσωκομματικές του συριζα 18.120 ψήφους περισσότερες απ' όσες πήραν μαζί οι δυο χαλιαμπάλες στις εθνικές εκλογές.Unique έγραψε: 21 Σεπ 2023, 09:29 https://twitter.com/ThanosTzimeros/stat ... 9604030530
Μόνο σεβασμό .
Μόνο κατανόηση.![]()
![]()
Δεύτερον, ποια τσιτάτα;
Τσιτάτο είναι ότι ο Κασσελάκης στις εσωκομματικές πήρε 18 χιλιάδες ψήφους περισσότερες απ' όσες πήραν μαζί και οι δυο χαλιαμπάλες στις εθνικές;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 21 Σεπ 2023, 10:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν έπρεπε να κάνεις edit, ήταν από μόνη της τουσέ η ερώτησηvantono έγραψε: 21 Σεπ 2023, 10:32Στο ναυτη απαντάς ή στο Τζήμερο?Unique έγραψε: 21 Σεπ 2023, 10:25Κάτι τέτοια τσιτάτα και συγκρίσεις δείχνουν οτι ακόμα δεν καταλάβατε γιατί χάσατε και γιατί οδευετε ολοταχώς προς τη διάλυσηΝαύτης έγραψε: 21 Σεπ 2023, 09:48
Εν τω μεταξύ, ο "απολιτικός" πήρε στις εσωκομματικές του συριζα 18.120 ψήφους περισσότερες απ' όσες πήραν μαζί οι δυο χαλιαμπάλες στις εθνικές εκλογές.
Μόνο κατανόηση.![]()
![]()
εντιτ: Α, στο Ναύτη. Αφου το τσήμερο εχει οδηγηθεί ήδη στη διαλυση.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Καλή διάλυσηΝαύτης έγραψε: 21 Σεπ 2023, 10:33Κατ' αρχάς, εγώ στις εκλογές, αν και δεν είμαι κομμουνιστής, ψήφισα ΚΚΕ. Μια χαρά πήγε το ΚΚΕ νομίζω.Unique έγραψε: 21 Σεπ 2023, 10:25Κάτι τέτοια τσιτάτα και συγκρίσεις δείχνουν οτι ακόμα δεν καταλάβατε γιατί χάσατε και γιατί οδευετε ολοταχώς προς τη διάλυσηΝαύτης έγραψε: 21 Σεπ 2023, 09:48
Εν τω μεταξύ, ο "απολιτικός" πήρε στις εσωκομματικές του συριζα 18.120 ψήφους περισσότερες απ' όσες πήραν μαζί οι δυο χαλιαμπάλες στις εθνικές εκλογές.
Μόνο κατανόηση.![]()
![]()
Δεύτερον, ποια τσιτάτα;
Τσιτάτο είναι ότι ο Κασσελάκης στις εσωκομματικές πήρε 18 χιλιάδες ψήφους περισσότερες απ' όσες πήραν μαζί και οι δυο χαλιαμπάλες στις εθνικές;
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Ο Βασίλης Λεβέντης του νεοφιλελευθερισμού (μείον την πλάκα)Unique έγραψε: 21 Σεπ 2023, 10:27Σχεδόν 15 χρόνια στην πολιτική σκηνή ο Τζήμερος και ακόμα αγνοείς τι εστί Τζήμερος.Beria έγραψε: 21 Σεπ 2023, 09:42Έχει σκάσει από τη ζήλια του ο ΤζημεροςUnique έγραψε: 21 Σεπ 2023, 09:29 https://twitter.com/ThanosTzimeros/stat ... 9604030530
Μόνο σεβασμό .
Αφού σκέφτεται να εμφανιστεί με γκόμενο μπας και πάρει καμία ψήφο![]()
![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Σου είπα, το ΜΕΡΑ25 που ψήφισα στις δεύτερες διαλύθηκε. Δηλαδή δεν διαλύθηκε, αλλά είναι σαν να διαλύθηκε.Unique έγραψε: 21 Σεπ 2023, 10:34Καλή διάλυσηΝαύτης έγραψε: 21 Σεπ 2023, 10:33Κατ' αρχάς, εγώ στις εκλογές, αν και δεν είμαι κομμουνιστής, ψήφισα ΚΚΕ. Μια χαρά πήγε το ΚΚΕ νομίζω.Unique έγραψε: 21 Σεπ 2023, 10:25
Κάτι τέτοια τσιτάτα και συγκρίσεις δείχνουν οτι ακόμα δεν καταλάβατε γιατί χάσατε και γιατί οδευετε ολοταχώς προς τη διάλυση![]()
![]()
Δεύτερον, ποια τσιτάτα;
Τσιτάτο είναι ότι ο Κασσελάκης στις εσωκομματικές πήρε 18 χιλιάδες ψήφους περισσότερες απ' όσες πήραν μαζί και οι δυο χαλιαμπάλες στις εθνικές;![]()
![]()
Ε και;
Χαχαχαχαχα. Ζήτημα αν έχεις ακούσει μισή ώρα Τζήμερο τα τελευταία 15 χρόνια.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Τίποτα λεβέντη μου. Ψηφίστε τον σοσιαλιστή της Goldman Sachs που μέσα σε ένα μήνα πήρε περισσότερους ψήφους απο τον Τζήμερο.Ναύτης έγραψε: 21 Σεπ 2023, 10:37Σου είπα, το ΜΕΡΑ25 που ψήφισα στις δεύτερες διαλύθηκε. Δηλαδή δεν διαλύθηκε, αλλά είναι σαν να διαλύθηκε.Unique έγραψε: 21 Σεπ 2023, 10:34Καλή διάλυσηΝαύτης έγραψε: 21 Σεπ 2023, 10:33
Κατ' αρχάς, εγώ στις εκλογές, αν και δεν είμαι κομμουνιστής, ψήφισα ΚΚΕ. Μια χαρά πήγε το ΚΚΕ νομίζω.
Δεύτερον, ποια τσιτάτα;
Τσιτάτο είναι ότι ο Κασσελάκης στις εσωκομματικές πήρε 18 χιλιάδες ψήφους περισσότερες απ' όσες πήραν μαζί και οι δυο χαλιαμπάλες στις εθνικές;![]()
![]()
Ε και;
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- EKPLIKTIKOS
Βαλβίδες εκτόνωσης για απασφαλισμενους είναι αυτά. Ο Τζημερος δεν το κάνει καθόλου καλά. Θα έπρεπε να έχει μπει τουλάχιστον μια φορά στη Βουλή απλά γιατί υπάρχουν δεκαδες χιλιάδες που καλα τα λεει αυτος κτλ κτλ. Αφού το έκαναν διάφοροι χουνταλαδες, χριστιανοπληκτοι, εναλλακτικοί αριστεροί, και βασικα ο ίδιος ο Βασίλης Λεβέντης, γιατί όχι κ αυτός;
Όλοι παίρνουν περισσότερες ψήφους από τον ΤζημεροUnique έγραψε: 21 Σεπ 2023, 10:39Τίποτα λεβέντη μου. Ψηφίστε τον σοσιαλιστή της Goldman Sachs που μέσα σε ένα μήνα πήρε περισσότερους ψήφους απο τον Τζήμερο.![]()
![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δεν ξέρω τι θα ψηφίσω σε 4 χρόνια (δεν είμαι μέλος του συριζα για να ψηφίσω στις εσωκομματικές εκλογές του), πάντως, αν μη τι άλλο, είναι άλλο πράγμα να δουλεύει κάποιος στην Goldman Sachs κι άλλο να γρατζουνάει την κιθάρα στις ταβέρνες.Unique έγραψε: 21 Σεπ 2023, 10:39Τίποτα λεβέντη μου. Ψηφίστε τον σοσιαλιστή της Goldman Sachs που μέσα σε ένα μήνα πήρε περισσότερους ψήφους απο τον Τζήμερο.![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 21 Σεπ 2023, 10:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Τοξοβόλος_UK
Πάντως διάβασα οτι πουθενά διεθνώς δεν έχει γίνει αυτό που γίνεται σήμερα με τον Κασσελάκη. Μια εξαίρεση για έναν πολιτικό στην Ουρουγουάη στα 70's είπαν ο οποίος όμως τότε δεν έτρεχε για αρχηγός κόμματος.
Δεν υπάρχει διεθνές προηγούμενο κάποιος σε 20 μέρες από το πουθενά να πάρει την αρχηγία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Δεν υπάρχει διεθνές προηγούμενο κάποιος σε 20 μέρες από το πουθενά να πάρει την αρχηγία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
-
Δημοκράτης
λογικό το να μην έχει ξαναυπάρξει μπουρδέλο σαν τον ΣΥΡΙΖΑΤοξοβόλος_UK έγραψε: 21 Σεπ 2023, 10:43 Πάντως διάβασα οτι πουθενά διεθνώς δεν έχει γίνει αυτό που γίνεται σήμερα με τον Κασσελάκη. Μια εξαίρεση για έναν πολιτικό στην Ουρουγουάη στα 70's είπαν ο οποίος όμως τότε δεν έτρεχε για αρχηγός κόμματος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση