δεν ξέρεις καν τι πάει να πει η λέξη ονείρωξη βρε μπούλα, θες να τις χαλάσεις κιόλα.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Σεπ 2023, 17:35Αν σε καλύπτουν αυτές οι ονειρώξεις, δεν έχω καμμία πρόθεση να στις χαλάσω.sys3x έγραψε: 20 Σεπ 2023, 17:33Κανένας δεν υποτιμά περισσότερο τα γίδγια από τους ψηφοφόρους της νουδούλας.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Σεπ 2023, 17:00
Αφού δεν το' χουν με το επικοινωνιακό ρίαλ σταφ, ρε συ.
Ό,τι τους πλασάρουν, το τρώνε, το μηρυκάζουν και το προωθούν.
Στην ουσία υποτιμούν τα γίδια.
Όλοι οι υπόλοιποι δεν είναι καν πταίσματα σε σύγκριση.
Δεν μιλάω για το (εντελώς αυθαίρετα) 8% που τρώνε μέχρι και τα παχύσαρκα τριτοξάδερφα τους από το "μαγαζί", βασικό ε.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Με ποιά θα κάνατε σχέση αν παρουσιαζόταν η ευκαιρία: Αχτσιογλου ή αδερφή Κιμ Τζονγκ-ουν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Με ποιά θα κάνατε σχέση αν παρουσιαζόταν η ευκαιρία: Αχτσιογλου ή αδερφή Κιμ Τζονγκ-ουν;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Re: Με ποιά θα κάνατε σχέση αν παρουσιαζόταν η ευκαιρία: Αχτσιογλου ή αδερφή Κιμ Τζονγκ-ουν;
Τα γαϊδούρια της Ρόξυ 
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Dwarven Blacksmith
Τι λες μωρέ, είναι ξεκάθαρο ότι ένα ερωτικό βέλος έχει κάνει την καρδιά της διαμπερή.vantono έγραψε: 20 Σεπ 2023, 17:35Τί "γιατί τη λέτε ψυχρή" πύτε μου? Αυτό ειναι κλασικό βλέμμα "μου τα 'πρηξες ρε μαλάκα, ας το παίξω στοιχειωδώς ευγενική με ενα ψευτικο χαμογελο γιατί εισαι και ψιλομαλακάκος και δεν μου παει να σε σιχτιρίσω".
Ναι μωρέ, οκ, το Εφάκι γιατί τέτοιο κλάσιμο όμως;Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Σεπ 2023, 17:47Τι λες μωρέ, είναι ξεκάθαρο ότι ένα ερωτικό βέλος έχει κάνει την καρδιά της διαμπερή.vantono έγραψε: 20 Σεπ 2023, 17:35Τί "γιατί τη λέτε ψυχρή" πύτε μου? Αυτό ειναι κλασικό βλέμμα "μου τα 'πρηξες ρε μαλάκα, ας το παίξω στοιχειωδώς ευγενική με ενα ψευτικο χαμογελο γιατί εισαι και ψιλομαλακάκος και δεν μου παει να σε σιχτιρίσω".
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
user0972003
Saturn έγραψε: 20 Σεπ 2023, 16:42 Πρέπει να συμφωνήσω με Γαλή.
Το δίδυμο Κασσελάκης-Τάυλερ είναι πολύ περιορισμένο διπλα στο
Αχτσιόγλου-Κασσελ
Η σειρά τοποθέτησης των ονομάτων, δεν είναι τυχαία
Γκέης είναι??
Κι αν βγει πρωθυπουργός ποτέ, τέτοιον θα έχουμε?
Έχει πόσο καιρό παίζει παντού αυτός αλλά δεν του είχα δώσει καμία σημασία.
είναι που δεν ξερεις απο γκευ
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
user0972003
Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις
Η Έφη αν βαφτεί λίγο, γίνεται άλλος άνθρωπος.
Πριν:

Μετά:

Πριν:

Μετά:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vagabondo την 21 Σεπ 2023, 08:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Λεω, για να μην το πρόσεξες δεν θα έχεις καμια επαφή με το γεγονός οτι υπάρχουν γκευ στον κοσμο
Ασε που τρόμαξα λίγο έτσι που γούρλωσες τα μάτια, είναι η αλήθεια!
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
user0972003
Είπα πως δεν έδωσα σημασία να ψάξω τι ρόλο βαράει ενώ παίζει παντού. Οπότε δεν είχα ιδέα ότι είναι και γκέυ.
Φυσικά υπάρχουν στον κόσμο αλλά κι εγώ τρόμαξα στην ιδέα να είχαμε πρωθυπουργό γκέυ. Τι να κάνω να το παίζω άνετη ενώ με ξενίζει?
Εμένα με ξενίζει που είσαι μέσα στον κόσμο, γράφεις και στο φόρουμ, και δεν ξέρεις για τα γούστα του Κασσελ
Πέρνα και μια απο τα εθνικά, να δεις σε ποια χώρα ζεις

-
user0972003
Saturn έγραψε: 20 Σεπ 2023, 23:28 Εμένα με ξενίζει που είσαι μέσα στον κόσμο, γράφεις και στο φόρουμ, και δεν ξέρεις για τα γούστα του Κασσελ
![]()
Απλά τους βαρέθηκα όλους. Επειδή δεν ενδιαφέρθηκα να μάθω για ακόμη έναν τους...ίδιο.. με κάνει να μην ξέρω καθόλου τι μας γίνεται, τόσο ώστε να μην ξέρω σε ποια χώρα ζω; Κι εσείς που αναλώνεστε τόσο πολύ στα εθνικά τι γίνεται μ' εσάς;
Η Αχτσιόγλου είναι όμορφη,η άλλη όχι.
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
-
user0972003
Κι εγώ λέω η Αχτσιόγλου είναι ωραία
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Δεν υποκύπτουμε σε ψευτοδιλημματα.
Κασελακη μόνο.
Κασελακη μόνο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 267 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 0 Απαντήσεις