!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η ιστορία του συγγραφικού μου ονείρου. (Ή αλλιώς, "Η νέα υπαρξιακή μου κρίση.")
Re: Η ιστορία του συγγραφικού μου ονείρου. (Ή αλλιώς, "Η νέα υπαρξιακή μου κρίση.")
Και όμως αυτό ακριβώς είναι ένα δυνατό σημείο που θα μπορούσες να δουλέψεις περισσότερο, ώστε να προκύψει κάποιο αποτέλεσμα.
Το εννοώ και έχω μια αντίστοιχη πρόταση θεματολογίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Re: Η ιστορία του συγγραφικού μου ονείρου. (Ή αλλιώς, "Η νέα υπαρξιακή μου κρίση.")
Θυμίζω κι αυτό.
viewtopic.php?f=55&t=40178Η αλήθεια είναι ότι ο χριστιανικός παράδεισος είναι λίγο ξενέρωτος αναφορικά με τα υπαρξιακές ερωτικές αναζητήσεις.
Αν σου αρέσει το ριζότο, δοκίμασε και τον ισλαμικό, πιστεύω ότι θα σε καλύψει.
Κατά τα άλλα, διαμαντάκι το κείμενο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τότε θα έπρεπε να έχεις καταλάβει το πρόβλημα: Αν τελικά αυτό που θέλω κατά βάθος είναι να απαλλαγώ απ'τα πάθη μου, ώστε να είμαι έτοιμος να συναντήσω κάποτε την πραγματική μου πριγκήπισσα, είτε σ'αυτόν τον κόσμο είτε σε κάποιον άλλο (στην απίθανη περίπτωση που υπάρχει άλλος), τότε η συγγραφή μιας αισθησιακής ιστορίας που διεγείρει τα πάθη δε θα με αποσπάσει απ'αυτό το σκοπό; Ή το παρασκέφτομαι;ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Σεπ 2023, 11:57 Θυμίζω κι αυτό.
viewtopic.php?f=55&t=40178Η αλήθεια είναι ότι ο χριστιανικός παράδεισος είναι λίγο ξενέρωτος αναφορικά με τα υπαρξιακές ερωτικές αναζητήσεις.
Μα δεν θέλεις να απαλλαγείς από τα "πάθη" σου. Είσαι τα "πάθη" σου.Εκτωρ έγραψε: 20 Σεπ 2023, 12:05Τότε θα έπρεπε να έχεις καταλάβει το πρόβλημα: Αν τελικά αυτό που θέλω κατά βάθος είναι να απαλλαγώ απ'τα πάθη μου, ώστε να είμαι έτοιμος να συναντήσω κάποτε την πραγματική μου πριγκήπισσα, είτε σ'αυτόν τον κόσμο είτε σε κάποιον άλλο (στην απίθανη περίπτωση που υπάρχει άλλος), τότε η συγγραφή μιας αισθησιακής ιστορίας που διεγείρει τα πάθη δε θα με αποσπάσει απ'αυτό το σκοπό; Ή το παρασκέφτομαι;ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Σεπ 2023, 11:57 Θυμίζω κι αυτό.
Εστίασε λοιπόν σ' αυτά, με περισσότερη σοβαρότητα στο συγγραφικό πεδίο (από τη στιγμή που έχεις δυνατότητες) και κόψε τις χαζούλες προσπάθειες χειραγώγησης
Μπορώ να σου προτείνω και κάτι πιο συγκεκριμένο στο οποίο πιστεύω ότι θα ήσουν καλός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βρε, εμένα με γράφει γενικώς, δεν μου απαντά καν ποτέ. Δεν ξέρω αν του έχω κάνει κάτι (πιθανόν λίγη καζούρα κάποια στιγμή, καθόλου απίθανοΠασιφάη έγραψε: 20 Σεπ 2023, 10:26Του τα έχω πει κι εγώ, αλλά με ''έγραψε''. Γιατί είναι βλαμμένο.Isildur έγραψε: 20 Σεπ 2023, 00:19 Λοιπόν, εσένα σε είχα παρεξηγήσει. Λογικά εξαιτίας των θεμάτων σου. Φαίνεται πως έχεις την ικανότητα να να γράφεις καλά, απ' αυτό που διάβασα εδώ. Και το εννοώ.
Ταπεινή μου άποψη, όσο κι αν μετράει ή όχι.![]()
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Εμένα ενίοτε μου απαντά, αλλά εντάξει. Δεν θα πέσω και στα πατώματα. Πάντως τονε συμπαθώ τον ταραμά.Isildur έγραψε: 20 Σεπ 2023, 13:00Βρε, εμένα με γράφει γενικώς, δεν μου απαντά καν ποτέ. Δεν ξέρω αν του έχω κάνει κάτι (πιθανόν λίγη καζούρα κάποια στιγμή, καθόλου απίθανοΠασιφάη έγραψε: 20 Σεπ 2023, 10:26Του τα έχω πει κι εγώ, αλλά με ''έγραψε''. Γιατί είναι βλαμμένο.Isildur έγραψε: 20 Σεπ 2023, 00:19 Λοιπόν, εσένα σε είχα παρεξηγήσει. Λογικά εξαιτίας των θεμάτων σου. Φαίνεται πως έχεις την ικανότητα να να γράφεις καλά, απ' αυτό που διάβασα εδώ. Και το εννοώ.
), αλλά χέστηκα εδώ που τα λέμε. Αυτό που του είπα εδώ το εννοώ, φαίνεται να το 'χει...
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ταραμά, ε; ΟΚ, το κλέβω κι αυτό. Εγώ συνήθως λέω "τραχανά".Πασιφάη έγραψε: 20 Σεπ 2023, 13:46Εμένα ενίοτε μου απαντά, αλλά εντάξει. Δεν θα πέσω και στα πατώματα. Πάντως τονε συμπαθώ τον ταραμά.Isildur έγραψε: 20 Σεπ 2023, 13:00Βρε, εμένα με γράφει γενικώς, δεν μου απαντά καν ποτέ. Δεν ξέρω αν του έχω κάνει κάτι (πιθανόν λίγη καζούρα κάποια στιγμή, καθόλου απίθανο), αλλά χέστηκα εδώ που τα λέμε. Αυτό που του είπα εδώ το εννοώ, φαίνεται να το 'χει...
![]()
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Isildur έγραψε: 20 Σεπ 2023, 14:36Ταραμά, ε; ΟΚ, το κλέβω κι αυτό. Εγώ συνήθως λέω "τραχανά".Πασιφάη έγραψε: 20 Σεπ 2023, 13:46Εμένα ενίοτε μου απαντά, αλλά εντάξει. Δεν θα πέσω και στα πατώματα. Πάντως τονε συμπαθώ τον ταραμά.Isildur έγραψε: 20 Σεπ 2023, 13:00
Βρε, εμένα με γράφει γενικώς, δεν μου απαντά καν ποτέ. Δεν ξέρω αν του έχω κάνει κάτι (πιθανόν λίγη καζούρα κάποια στιγμή, καθόλου απίθανο), αλλά χέστηκα εδώ που τα λέμε. Αυτό που του είπα εδώ το εννοώ, φαίνεται να το 'χει...
![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Δε σε θυμάμαι.Isildur έγραψε: 20 Σεπ 2023, 13:00Βρε, εμένα με γράφει γενικώς, δεν μου απαντά καν ποτέ. Δεν ξέρω αν του έχω κάνει κάτι (πιθανόν λίγη καζούρα κάποια στιγμή, καθόλου απίθανοΠασιφάη έγραψε: 20 Σεπ 2023, 10:26Του τα έχω πει κι εγώ, αλλά με ''έγραψε''. Γιατί είναι βλαμμένο.Isildur έγραψε: 20 Σεπ 2023, 00:19 Λοιπόν, εσένα σε είχα παρεξηγήσει. Λογικά εξαιτίας των θεμάτων σου. Φαίνεται πως έχεις την ικανότητα να να γράφεις καλά, απ' αυτό που διάβασα εδώ. Και το εννοώ.
), αλλά χέστηκα εδώ που τα λέμε. Αυτό που του είπα εδώ το εννοώ, φαίνεται να το 'χει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 90 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 14 Απαντήσεις