Δεν ισχυει σε καμια περιπτωση αυτο που λες. Οι μαυροι εχουν παντα δυνατες ελληνιδες διπλα τους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 15:27 Μπα. Υπαρχει ρατσισμος ακομα. αν δεις ολοι οι μαυροι οσο ωραιοι και να ειναι, αν κυκλοφορουν με ελληνιδα, αυτη ειναι ψιλο εως κανονικο μπαζο. Αν δεις και τους δυο ωραιους, ειναι τουρίστες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μουσουλμανοι προσφυγες: the new alpha males
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Ορέστης 35
Re: Μουσουλμανοι προσφυγες: the new alpha males
Ορέστης 35 έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 15:46Δεν ισχυει σε καμια περιπτωση αυτο που λες. Οι μαυροι εχουν παντα δυνατες ελληνιδες διπλα τους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 15:27 Μπα. Υπαρχει ρατσισμος ακομα. αν δεις ολοι οι μαυροι οσο ωραιοι και να ειναι, αν κυκλοφορουν με ελληνιδα, αυτη ειναι ψιλο εως κανονικο μπαζο. Αν δεις και τους δυο ωραιους, ειναι τουρίστες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Μαυροβασίλης
once you go greek black is too week, όπως γνωρίζει κάθε πρώην bbc-loverΟρέστης 35 έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 15:46Δεν ισχυει σε καμια περιπτωση αυτο που λες. Οι μαυροι εχουν παντα δυνατες ελληνιδες διπλα τους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 15:27 Μπα. Υπαρχει ρατσισμος ακομα. αν δεις ολοι οι μαυροι οσο ωραιοι και να ειναι, αν κυκλοφορουν με ελληνιδα, αυτη ειναι ψιλο εως κανονικο μπαζο. Αν δεις και τους δυο ωραιους, ειναι τουρίστες.
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
-
Ορέστης 35
Καντε καμια βολτα Μοναστηρακι-Γκαζι-Ερμου να ανοιξουν τα ματια σας. Οι μαυροι ειναι περιζητητοι εραστες.
Έχω φίλη που της αρέσουν οι άντρες Αιγύπτιοι, Σύτιοι κτλ γιατί έλεγε είναι ανατολίτες με τη γυναίκα. Με τρεις έμπλεξε και οι τρεις της βγήκαν μάπα. Αμ της λέω δεν έχει να κάνει η εθνικότητα 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εκεί γυρνάω κι εγώ. Τα θύματά τους είναι από τα αζήτητα ή τις αριστεροκαμμένες που νομίζουν πως κάνουν κάτι τρέντυ. Καριόλες αμφότερες.Ορέστης 35 έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 15:55 Καντε καμια βολτα Μοναστηρακι-Γκαζι-Ερμου να ανοιξουν τα ματια σας. Οι μαυροι ειναι περιζητητοι εραστες.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Δεν θα μαθεις την Ελληνιδα και τα θελω της ποτέ.Ορέστης 35 έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 15:55 Καντε καμια βολτα Μοναστηρακι-Γκαζι-Ερμου να ανοιξουν τα ματια σας. Οι μαυροι ειναι περιζητητοι εραστες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Ορέστης 35
Δεν ξερω αν ειναι πολιτικοποιημενες.Μπίστης έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 15:58Εκεί γυρνάω κι εγώ. Τα θύματά τους είναι από τα αζήτητα ή τις αριστεροκαμμένες που νομίζουν πως κάνουν κάτι τρέντυ. Καριόλες αμφότερες.Ορέστης 35 έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 15:55 Καντε καμια βολτα Μοναστηρακι-Γκαζι-Ερμου να ανοιξουν τα ματια σας. Οι μαυροι ειναι περιζητητοι εραστες.
Μαυρη γυναικα με ανδρα Ελληνα σπανια βλεπω.
Μπίστης έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 15:58Εκεί γυρνάω κι εγώ. Τα θύματά τους είναι από τα αζήτητα ή τις αριστεροκαμμένες που νομίζουν πως κάνουν κάτι τρέντυ. Καριόλες αμφότερες.Ορέστης 35 έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 15:55 Καντε καμια βολτα Μοναστηρακι-Γκαζι-Ερμου να ανοιξουν τα ματια σας. Οι μαυροι ειναι περιζητητοι εραστες.
Δως μου ένα καλό λόγο που τις θεωρείς καριόλες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
δείξτε μου μια αριστερη που χει παρει πακιστανο, ινδο, μπαγκλαντεσιανο κτλ.
και δεν εννοώ τους φοστηδοι που φιλοξενεί η αριστερα και η μπροοδος.
θα τριζουν τα κοκκαλα του βελουχιωτη με αυτά που εχουν μαζευτει στο κωμα σήμερα.
ή μπορεί και όχι. γιατί κάπου άκουσα ότι το μέλωνε που και που.

και δεν εννοώ τους φοστηδοι που φιλοξενεί η αριστερα και η μπροοδος.
θα τριζουν τα κοκκαλα του βελουχιωτη με αυτά που εχουν μαζευτει στο κωμα σήμερα.
ή μπορεί και όχι. γιατί κάπου άκουσα ότι το μέλωνε που και που.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
*weak.once you go greek black is too week, όπως γνωρίζει κάθε πρώην bbc-lover
(Grammar Nazi).
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Υπάρχουν και μαλάκες, όχι μόνο πουτάνες.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Δεν το πάμε αλλιώς, υπάρχει κάτι που θεωρείς πουτανιά ; (εκτός το πληρωμένο)Naida έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 16:11Μπίστης έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 15:58Εκεί γυρνάω κι εγώ. Τα θύματά τους είναι από τα αζήτητα ή τις αριστεροκαμμένες που νομίζουν πως κάνουν κάτι τρέντυ. Καριόλες αμφότερες.Ορέστης 35 έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 15:55 Καντε καμια βολτα Μοναστηρακι-Γκαζι-Ερμου να ανοιξουν τα ματια σας. Οι μαυροι ειναι περιζητητοι εραστες.![]()
![]()
![]()
Δως μου ένα καλό λόγο που τις θεωρείς καριόλες.
-
Ορέστης 35
Τι εννοεις;
Ότι μερικοί πάνε με μαύρες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 88 Απαντήσεις
- 1857 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
- 16 Απαντήσεις