Σενέκας έγραψε: 20 Σεπ 2023, 14:00
όντως, δεν καταλαβαίνω που είναι η "εμμονή" και το "stalking" στο λινκ που μπήκε. 30 δημοσιεύεις με ένα keyword είναι, απαντήσεις σε διαφορετικούς χρήστες, και μάλιστα οι παλιότερες απο το 2018. Είναι όντως παράξενο, τη στιγμή που υπάρχουν κραυγαλέες περιπτώσεις εμμονής στο πχορουμ που έχουν υποχρεώσει άτομα να φύγουν, και δεν έγινε τίποτα
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Στο ότι ο Cauldron είναι ναζιστής.
Εγώ έγραψα ότι δεν είμαι σκύλος όχι ότι είμαι ή δεν είμαι ναζίστρια. Δεν ταιριάζω στα εξωτερικά χαρακτηριστικά αυτής της ιδεολογίας.
George_V έγραψε: 20 Σεπ 2023, 13:57
Το ότι δεν υπάρχει στον κανονισμό αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να το κάνουμε.
Και ο κανονισμός δεν προβλέπει ξέρω γω το character assassination.
Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να το κάνω δλδ?
Αnyways καλό είναι να ηρεμήσουμε λίγο.
Έγραψα ένα ποστ στο νήμα Τι απέγινε ο Καουλοδρόνος; και αναφέρθηκα στον εν θέματι.
Μετά απαντώ γενικά για τον ναζισμό στο ποστ της Antares. Αναφέρομαι στην δήλωση του Μιχαλολιάκου και ΔΕΝ αναφέρομαι καθόλου στον εν θέματι.
Κατόπιν πρόσεξα ότι αμφότερα τα ποστς μου χάθηκαν και όταν διαμαρτυρήθηκα απειλήθηκα με μπαν.
Πάμε καλά;
Ε τι σχέση έχει ένα γενικό ποστ για τον ναζισμο και μια άκυρη δήλωση του Μιχαλολιακου με το τι έγινε ο Χελωνος?
Λες και είναι η πρώτη φορά που τα ποστ ξεφεύγουν από το αρχικό νόημα του νήματος...
Αυτος ειναι ο κοσμος που ζουμε, να ειναι σχεδον μονιμα μπαναρισμενος ο Χελωνος που τουλαχιστον προσπαθει να συζητησει και να κουναει το δαχτυλο ο Nandros που 9 στις 10 δημοσιευσεις του ειναι προσωπικες επιθεσεις και χωρις λογο οι περισσοτερες.
Αρίστος έγραψε: 20 Σεπ 2023, 14:21
Αυτος ειναι ο κοσμος που ζουμε, να ειναι σχεδον μονιμα μπαναρισμενος ο Χελωνος που τουλαχιστον προσπαθει να συζητησει και να κουναει το δαχτυλο ο Nandros που 9 στις 10 δημοσιευσεις του ειναι προσωπικες επιθεσεις και χωρις λογο οι περισσοτερες.
.
Αρίστο, άσε τις μαλακίες. Κι ο Νάνδρος έχει φάει μπόλικα τρίμηνα. Έλα τώρα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Όποιος ''μπανιαρίζεται'' υπάρχει λόγος που παίρνει αφροντούς και σαμπουανάκι, μαζί με την ποινή του. Δεν πάει για την πσυχή της μάνας του. Έχει πει αρχιδιές.
Αρίστος έγραψε: 20 Σεπ 2023, 14:25
Εγω ξερω πως ο Nandros ειναι πολυ περισσοτερο ελευθερος να βριζει εδω μεσα ενω ο Χελωνος με το παραμικρο εξοστρακιζεται.
.
ΌΧΙ. Μεταξικό. Άλλο το τι ξέρεις, άλλο το τι νομίζεις. Κι εσύ, απλά ''νομίζεις''.
Δεν ισχυει γιατι πρεπει να γινει αναφορα, εγω το Nandros δεν τον αναφερω παροτι με βριζει σχεδον καθημερινα, ενω για το Χελωνο φαινεται πως με το παραμικρο που θα πει πεφτει αμεσως αναφορα απο καρφια που δεν τον χωνευουν και επισης υπαρχει αμεση ανταποκριση απο τη συντονιστικη ομαδα. Δεν ντρεπομαστε λεω εγω.
Αρίστος έγραψε: 20 Σεπ 2023, 14:28
Δεν ισχυει γιατι πρεπει να γινει αναφορα, εγω το Nandros δεν τον αναφερω παροτι με βριζει σχεδον καθημερινα, ενω για το Χελωνο φαινεται πως με το παραμικρο που θα πει πεφτει αμεσως αναφορα απο καρφια που δεν τον χωνευουν και επισης υπαρχει αμεση ανταποκριση απο τη συντονιστικη ομαδα. Δεν ντρεπομαστε λεω εγω.
.
Σόρρυ που παρεμβαίνω στο νημα διαμαρτυρίας του μονίμως προσβλητικού χρήστη Nandros, απλά να πω ότι το δημιούργησε ακριβώς επειδή θα φάει ban για stalking στο χρήστη Kauldron.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Nandros έγραψε: 20 Σεπ 2023, 14:03
Έγραψα ένα ποστ στο νήμα Τι απέγινε ο Καουλοδρόνος; και αναφέρθηκα στον εν θέματι.
Μετά απαντώ γενικά για τον ναζισμό στο ποστ της Antares. Αναφέρομαι στην δήλωση του Μιχαλολιάκου και ΔΕΝ αναφέρομαι καθόλου στον εν θέματι.
Κατόπιν πρόσεξα ότι αμφότερα τα ποστς μου χάθηκαν και όταν διαμαρτυρήθηκα απειλήθηκα με μπαν.
Πάμε καλά;
Ε τι σχέση έχει ένα γενικό ποστ για τον ναζισμο και μια άκυρη δήλωση του Μιχαλολιακου με το τι έγινε ο Χελωνος?
Λες και είναι η πρώτη φορά που τα ποστ ξεφεύγουν από το αρχικό νόημα του νήματος...
Άλλο να ξεφύγουν στη ροή της συζήτησης και άλλο να εκτραπεί ξαφνικά και άνευ λόγου με ένα άκυρο ποστ.
Το πρώτο είναι φυσικό να συμβεί σε οποιαδήποτε συζήτηση. Το δεύτερο δεν είναι πάντα αθώο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.