!!! DEVELOPMENT MODE !!!
κωλώστρα Κασελάκης
Re: κωλώστρα Κασελάκης
Εγώ μιλάω γενικότερα, δεν με ενδιαφέρει εξάλλου καμία Χρυσή Αυγή
Ατύχησες
Ατύχησες
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Προτιμάς τους κρυφογκει;Saturn έγραψε: 19 Σεπ 2023, 18:41 Εγώ μιλάω γενικότερα, δεν με ενδιαφέρει εξάλλου καμία Χρυσή Αυγή
Ατύχησες
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Philip Mortimer
Είναι ψηφοφόρος του νατσιου.Libre arbitre έγραψε: 19 Σεπ 2023, 18:40Οταν λες κρυφογκει, εννοείς τον φυλακισμένο Κας; Επειδή δεν τα χω καθαρά μέσα μου.Saturn έγραψε: 19 Σεπ 2023, 18:39 Επειδή τα έχω ξεκάθαρα μέσα μου, θα επιμείνω στο γεγονός οτι ο κασσελ είναι ακόμα πιο επικίνδυνος απο τους κρυφογκέυ
Θεωρώ οτι κάνουν λιγότερη ζημιά από κάποιον με επίσημα αξιώματα που πάει να το περάσει σαν κανονικότητα
Να τος κι ο αλλος, πετάχτηκε!
Να τος κι ο αλλος, πετάχτηκε!
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Libre arbitre
Α, κατάλαβα...Philip Mortimer έγραψε: 19 Σεπ 2023, 18:42Είναι ψηφοφόρος του νατσιου.Libre arbitre έγραψε: 19 Σεπ 2023, 18:40Οταν λες κρυφογκει, εννοείς τον φυλακισμένο Κας; Επειδή δεν τα χω καθαρά μέσα μου.Saturn έγραψε: 19 Σεπ 2023, 18:39 Επειδή τα έχω ξεκάθαρα μέσα μου, θα επιμείνω στο γεγονός οτι ο κασσελ είναι ακόμα πιο επικίνδυνος απο τους κρυφογκέυ
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Σε συλλυπούμαι που χρειάστηκε να κάνει παρέμβαση ο Φίλιππας επειδή αλλιώς δεν καταλάβαινες, παρε αγκαλίτσα
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Και άλλους.Όχι,δεν περνάω καμμιά φάση.Απλά κατάλαβα αυτό που κατάλαβε και ο ...Κασσελάκης.Οι νέες γενιές βαριούνται τις μακρόσυρτες αναλύσεις και σχόλια ενώ μια εικόνα και μια ατάκα την αντιλαμβάνονται καλύτερα.Δεν παράτησα τελείως τα σχοινοτενή σχόλια αλλά βάζω απ όλα.vantono έγραψε: 19 Σεπ 2023, 18:15Μονο τον συγκεκριμένο βλέπω να σπαμάρει, οχι κανεναν άλλον.
Ο Πατ θα πηγαινει κατω απο τα ποστς του και θα του γραφει ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΝΩΛΑΡΕ ΠΕΣ ΤΑ!!!1 ΛΟΥΣΤΗΚΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΒΛΕΠΩ Ε? ΩΡΑΙΟς!
Πατησιώτη, έχεις και λογαριασμό στο ΤΙκ Τοκ βρε;
- Libre arbitre
Έτσι σε θέλουμε. Multifunctional.πατησιωτης έγραψε: 19 Σεπ 2023, 18:45Και άλλους.Όχι,δεν περνάω καμμιά φάση.Απλά κατάλαβα αυτό που κατάλαβε και ο ...Κασσελάκης.Οι νέες γενιές βαριούνται τις μακρόσυρτες αναλύσεις και σχόλια ενώ μια εικόνα και μια ατάκα την αντιλαμβάνονται καλύτερα.Δεν παράτησα τελείως τα σχοινοτενή σχόλια αλλά βάζω απ όλα.vantono έγραψε: 19 Σεπ 2023, 18:15Μονο τον συγκεκριμένο βλέπω να σπαμάρει, οχι κανεναν άλλον.
Ο Πατ θα πηγαινει κατω απο τα ποστς του και θα του γραφει ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΝΩΛΑΡΕ ΠΕΣ ΤΑ!!!1 ΛΟΥΣΤΗΚΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΒΛΕΠΩ Ε? ΩΡΑΙΟς!
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Όχι.Από το facebook είναι αυτά.
- Libre arbitre
E, τι να κάνουμε! Είμαι ακόμα νιουμπας εδώ μέσα. Που να ξέρω ότι υπάρχουν και κυρίες Λουκά...Saturn έγραψε: 19 Σεπ 2023, 18:44 Σε συλλυπούμαι που χρειάστηκε να κάνει παρέμβαση ο Φίλιππας επειδή αλλιώς δεν καταλάβαινες, παρε αγκαλίτσα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εμ, μπράβο σου αλλά άργησες.πατησιωτης έγραψε: 19 Σεπ 2023, 18:45Και άλλους.Όχι,δεν περνάω καμμιά φάση.Απλά κατάλαβα αυτό που κατάλαβε και ο ...Κασσελάκης.Οι νέες γενιές βαριούνται τις μακρόσυρτες αναλύσεις και σχόλια ενώ μια εικόνα και μια ατάκα την αντιλαμβάνονται καλύτερα.Δεν παράτησα τελείως τα σχοινοτενή σχόλια αλλά βάζω απ όλα.vantono έγραψε: 19 Σεπ 2023, 18:15Μονο τον συγκεκριμένο βλέπω να σπαμάρει, οχι κανεναν άλλον.
Ακόμα και ο Κουτσούμπας νωρίτερα από σένα το κατάλαβε, και πήγε κι εγινε αρχικάλτ περσόνα στο λούμπεν
Το ΚΚΕ ολόκληρο δεν το εχει καταλάβει ακομα βεβαια, αλλα αφου το καταλαβε ο ΓΓ, σε καλό δρόμο είμεθα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 19 Σεπ 2023, 18:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ούτε εγώ έχω αλλά λάθος σου
ο Πρωθυπουργός σου έχει και από ό,τι κατάλαβα από μια συζήτηση με γονέα με δυο νεαρούς, έπιασε τόπο η εφαρμογή, δυστυχώς (για εμένα και τους ομοίους μου)
Libre arbitre έγραψε: 19 Σεπ 2023, 18:48E, τι να κάνουμε! Είμαι ακόμα νιουμπας εδώ μέσα. Που να ξέρω ότι υπάρχουν και κυρίες Λουκά...Saturn έγραψε: 19 Σεπ 2023, 18:44 Σε συλλυπούμαι που χρειάστηκε να κάνει παρέμβαση ο Φίλιππας επειδή αλλιώς δεν καταλάβαινες, παρε αγκαλίτσα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση