Ισχύει, διαφήμιση κάργα μας κάνει ο πουστης (μεταφορικά). Θα θελε ο μέσος Έλληνας να του μοιάζει στην εμφάνισηCecily Anne έγραψε: 19 Σεπ 2023, 11:13Γιατί να ξεφτιλιστει? Δυο μέτρα παλικάρια σαν τα κρύα τα νερά.Σέλευκας έγραψε: 19 Σεπ 2023, 11:12 είναι πλέον φανερό οτι κάποιοι θέλουν να ξεφτιλιστεί η Ελλάδα και βρήκαν τον τρόπο, οπότε είναι μάταιο να προσπαθεις να τους πεισεις οτι αυτο θα γίνει, το ξέρουν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
- EKPLIKTIKOS
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Εγώ απορώ που έφτασε 200+ σελίδες αυτό το νήμα κι είναι ακόμα στην εσωτερική πολιτική ..Unique έγραψε: 19 Σεπ 2023, 11:06 3D chess απο τον Κούλη.
Θα περίμενε κάποιος λογικός μετά τα Τέμπη, φωτιές, πλημμύρες, δολοφονία στρατιωτών μας να οδεύουμε ολοταχώς προς υπηρεσιακή κυβέρνηση.
Αλλά οοοοοχχχι. Να ασχοληθούμε με τον Γκας Πορτοκάλο απο το αμέρικα. Πολύ χοντροκομμένο δούλεμα ρε σείς. Ούτε ο Βλάσσης Τσάκας τόσο πολύ.
- Cecily Anne
Ε ανάσταση!EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Σεπ 2023, 11:18Ισχύει, διαφήμιση κάργα μας κάνει ο πουστης (μεταφορικά). Θα θελε ο μέσος Έλληνας να του μοιάζει στην εμφάνισηCecily Anne έγραψε: 19 Σεπ 2023, 11:13Γιατί να ξεφτιλιστει? Δυο μέτρα παλικάρια σαν τα κρύα τα νερά.Σέλευκας έγραψε: 19 Σεπ 2023, 11:12 είναι πλέον φανερό οτι κάποιοι θέλουν να ξεφτιλιστεί η Ελλάδα και βρήκαν τον τρόπο, οπότε είναι μάταιο να προσπαθεις να τους πεισεις οτι αυτο θα γίνει, το ξέρουν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μια χαρά τους παίζει ο Στέφανος. Με τα δικά τους!
https://www.facebook.com/permalink.php? ... embed_post
Η δε Έφη, όταν ζητούσε το καλοκαίρι debate ο Παππάς δεν ήθελε, γιατί νόμιζε ότι θα κάνει περίπατο, τώρα τον επικαλείται. Έχει ο καιρός γυρίσματα (κι η κάλπη εκπλήξεις).
https://www.facebook.com/e.achtsioglou/ ... embed_post
Η δε Έφη, όταν ζητούσε το καλοκαίρι debate ο Παππάς δεν ήθελε, γιατί νόμιζε ότι θα κάνει περίπατο, τώρα τον επικαλείται. Έχει ο καιρός γυρίσματα (κι η κάλπη εκπλήξεις).
- Philip Mortimer
Κι εγώ την ίδια αίσθηση έχω, αλλά άμα αναλαβει ο κασσελακης και αλλάξει σιγά σιγά χαρακτήρα μπορεί να αλλάξω γνώμη, όπως άλλαξα γνώμη για το ΠΑΣΟΚ. Δεν πρέπει να μένουμε κολλημένοι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Σεπ 2023, 11:10μετά τα αίσχη των 10ς όπου πετυχαίνω ζαίους θα τους πηδάω, δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσω σρζ όποιον και να έχουν απέναντι. αλλά όπως σωστά επισημαίνει ο ένοπλος, ο κάσε είναι κάργα νεοταξίτηςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Σεπ 2023, 11:07Είτε κουλης είτε κασσελακης ο Σε βγαίνει κερδισμένος. Έχει γενικώς επιβληθεί ιδεολογικά σε όλη σχεδον την πολιτική σκηνή της χώρας.
-
Δημοκράτης
πολύ σωστά, αλλά όσοι έφυγαν πήραν λίγο πολύ τα @@ μου. Ο βαρούφ κατάφερε να μπει μια φορά στην βουλή, η ζωή τα κατάφερε τώρα, τον λαφαζάνη δεν τον θυμάται ούτε η μάνα του.Ναύτης έγραψε: 19 Σεπ 2023, 10:31Να σού υπενθυμίσω ότι το '15 ο σύριζα διασπάστηκε και μάλιστα με πάταγο (25 βουλευτές).Δημοκράτης έγραψε: 19 Σεπ 2023, 10:24Λεςνα έχεις αντάρτικο στους ζαιους ;Ναύτης έγραψε: 19 Σεπ 2023, 10:18
Δεν είπαμε να μη βιάζεσαι;
Αν και με την (αναμενόμενη) στήριξη Παππά γίνεται ευκολότερη η τελική επικράτηση Κασσελάκη, υπάρχει και το συνέδριο.
Ο Κασσελάκης (και οι συν αυτώ) πρέπει να πάρει και την προεδρία του κόμματος και το συνέδριο, διαφορετικά κινδυνεύει να γίνει αρχηγός κόμματος χωρίς κόμμα (όπως π.χ. ο Στίγκας).
Είναι σύνθετο το παιχνίδι που παίζεται και ο μεγάλος παίκτης δεν είναι ο Στέφανος, αλλά ο Αλέξης, που καθώς φαίνεται έχει αποφασίσει να πάρει την εκδίκησή του μεθοδικά και να δημιουργήσει (επιτέλους) τον πολιτικό φορέα που θέλει. Να δούμε αν θα του βγει.
Οι ζαιοι το 15 δεν είχαν θέμα να κάνουν το όχι ναι και να υπογράφουν μνημόνια με τα δύο χέρια. Λες να έχουν θέμα με τον φυτευτο ;
Βέβαια είμαι σίγουρος ότι έχει πέσει πόνος που ηρθεο ξεκάρφωτος και τους πήρε την θέση αλλά θα το φάνε κανονικα
Το ίδιο, νομίζω, θα συμβεί και τώρα (μετά το συνέδριο), αν εκλεγεί, όπως όλα δείχνουν, ο Κασσελάκης. Η Έφη υπάρχει το ενδεχόμενο να παραμείνει (αν επέλθει συμβιβασμός στο θέμα Τζανακόπουλου), αλλά ο Euclid νομίζω ότι θα πάρει την ομπρέλα του και θα αποχωρήσει ηρωϊκώς.
Κάποια διάσπαση πιθανότατα θα γίνει και τώρα. ΟΙ φανατικοί οπαδοί εντός και εκτός κόμματος θα γίνουν τέρμα κασελίτσες. Μέχρι να χάσει τις επόμενες εκλογές ο νέος άχαστος. Οι ζαίοι είναι ένα μάτσο οπορτουνιστές που είναι μέσα στο κόμμα για να πάρουν καρέκλα και όσοι ψηφίζουν για να διοριστούν
υγ το ίδιο ισχύει και για τα κομματόσκυλα της ΝΔ προφανώς αλλά εκεί η ξεφτίλα είναι μικρότερη. Τουλάχιστον οι νεοδημοκράτες δεν έβγαλαν ποτέ αρχηγό της παράταξης έναν φυτευτό που να έχει μεγαλώσει ξέρω γω μαζί με τον Φιντέλ
- Philip Mortimer
Συμφωνώ, αλλά και πάλι το θεωρώ ντροπή που τον καλούν.Awesomatic έγραψε: 19 Σεπ 2023, 11:07Δεν αρέσει στο λαφαζάνη=>καλή επιλογή για τη χώραPhilip Mortimer έγραψε: 19 Σεπ 2023, 11:04Μήπως είναι λίγο γελοίο να καλεις τον δραχμαζανη που δεν έχει πάρει ούτε πτυχίο και βγάζει αφίσες που υποστηρίζει τη ρωσική εισβολή να σου γράφει άρθρα για τον κασελακη; Αν είναι να ξέρουμε να αρχίσουμε να διαβάζουμε και pronews.πατησιωτης έγραψε: 19 Σεπ 2023, 07:38 O διωγμένος.
https://www.liberal.gr/politiki/o-kasse ... symferonta
Θα μάθει απο τους άλλους ,τους έμπειρους.. Δεν είναι και τόσο δύσκολο να μιλάς μισή ώρα ασταμάτητα και να μη λες τίποτα ..adon99 έγραψε: 19 Σεπ 2023, 11:13 Τι ντιμπειτ να κανει ο κασελακης
Κατι περα απο "Με λενε Στεφανο " δεν ξερει να λεει
Προφανώς. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να το κάνει.
- EKPLIKTIKOS
Η Αχτσιογλου βγάζει αυτό το κλασικό της κομπλεξικιας αριστερής. Ακόμη κ αν πάρει το κόμμα δεν έχει καμία ελπίδα να ξαναδεί κυβέρνηση ο σρζ
Ρε συ, πρέπει να καταλάβεις κι εσύ αυτό που κατάλαβε ο Τσίπρας ήδη από το '19 (αν όχι πρωτύτερα): από το 3,6% μέχρι το 36% το παιχνίδι το κάνουν οι πασόκοι (οι πασοκογενείς έστω), όχι οι "ορθόδοξοι" συριζαίοι.Δημοκράτης έγραψε: 19 Σεπ 2023, 11:24πολύ σωστά, αλλά όσοι έφυγαν πήραν λίγο πολύ τα @@ μου. Ο βαρούφ κατάφερε να μπει μια φορά στην βουλή, η ζωή τα κατάφερε τώρα, τον λαφαζάνη δεν τον θυμάται ούτε η μάνα του.Ναύτης έγραψε: 19 Σεπ 2023, 10:31Να σού υπενθυμίσω ότι το '15 ο σύριζα διασπάστηκε και μάλιστα με πάταγο (25 βουλευτές).Δημοκράτης έγραψε: 19 Σεπ 2023, 10:24
Λεςνα έχεις αντάρτικο στους ζαιους ;
Οι ζαιοι το 15 δεν είχαν θέμα να κάνουν το όχι ναι και να υπογράφουν μνημόνια με τα δύο χέρια. Λες να έχουν θέμα με τον φυτευτο ;
Βέβαια είμαι σίγουρος ότι έχει πέσει πόνος που ηρθεο ξεκάρφωτος και τους πήρε την θέση αλλά θα το φάνε κανονικα
Το ίδιο, νομίζω, θα συμβεί και τώρα (μετά το συνέδριο), αν εκλεγεί, όπως όλα δείχνουν, ο Κασσελάκης. Η Έφη υπάρχει το ενδεχόμενο να παραμείνει (αν επέλθει συμβιβασμός στο θέμα Τζανακόπουλου), αλλά ο Euclid νομίζω ότι θα πάρει την ομπρέλα του και θα αποχωρήσει ηρωϊκώς.
Κάποια διάσπαση πιθανότατα θα γίνει και τώρα. ΟΙ φανατικοί οπαδοί εντός και εκτός κόμματος θα γίνουν τέρμα κασελίτσες. Μέχρι να χάσει τις επόμενες εκλογές ο νέος άχαστος. Οι ζαίοι είναι ένα μάτσο οπορτουνιστές που είναι μέσα στο κόμμα για να πάρουν καρέκλα και όσοι ψηφίζουν για να διοριστούν
υγ το ίδιο ισχύει και για τα κομματόσκυλα της ΝΔ προφανώς αλλά εκεί η ξεφτίλα είναι μικρότερη. Τουλάχιστον οι νεοδημοκράτες δεν έβγαλαν ποτέ αρχηγό της παράταξης έναν φυτευτό που να έχει μεγαλώσει ξέρω γω μαζί με τον Φιντέλ
Κόμμα εξουσίας θέλει να (ξανα)φτιάξει ο Στέφανος Αλέξης. Προσωποπαγές αυτή τη φορά (έστω κι αν μπροστινός θα είναι κάποιος άλλος).
Αυτοί που δεν ήθελαν να ψηφίζουν "οπορτουνιστές", καθώς γράφεις, έτσι κι αλλιώς δεν ψήφιζαν σύριζα (τουλάχιστον από τον 9/15 και μετά), ψήφιζαν ΚΚΕ ή κάποιο μικρότερο κόμμα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Στο μεταξύ στις απαντήσεις τους ο Κασελακης κουοταρει Τσακαλωτο ποθ στηρίζει Αχτσιογλου και η Αχτσιογλου κουοταρει Παππα που στηρίζει Κασελακη.Ναύτης έγραψε: 19 Σεπ 2023, 11:22 Μια χαρά τους παίζει ο Στέφανος. Με τα δικά τους!
Ούτε συμφωνημενο να το είχαν.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Περιμένω την ημέρα που ο Κασσελάκης θα γίνει ο Τριντό της Ελλάδας και θα συμμετέχει στο Pride χαρούμενα και ακομπλεξάριστα. Θέλω να βλέπω τις ένοπλες δυνάμεις να περνάνε στις παρελάσεις περήφανα μπροστά από τον πρώτο κύριο της χώρας, τον σύντροφο του Κασσελάκη. Να γίνει η Ελλάς πραγματικά μοντέρνο κράτος, λαμπρό παράδειγμα κοινωνικής ισότητας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jimmy81 την 19 Σεπ 2023, 11:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τη θυμάμαι τότε που την έκανε 1η φορά υφυπουργό και δεν την ήξερε ακόμα κανείς, τα μόνα βίντεο που είχε ήταν απο κάτι συλλαλητήρια ή ο,τι, που έλεγε κάτι κομμουνιστικά και γυάλιζε το μάτι της, σκιάχτηκαEKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Σεπ 2023, 11:28 Η Αχτσιογλου βγάζει αυτό το κλασικό της κομπλεξικιας αριστερής. Ακόμη κ αν πάρει το κόμμα δεν έχει καμία ελπίδα να ξαναδεί κυβέρνηση ο σρζ
- Dwarven Blacksmith
Να πω την αλήθεια εμένα ο Στέφανος όταν κάνει διάλογο και όχι ινφλουενσινγκ μου φαίνεται εκνευριστικός. Είναι και τσαντίλας, τίγκα στο τοξικ μασκιουλινιτι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση