Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Σεπ 2023, 22:46
Για να λένε τέτοια χοντρά ψέμματα, κάτι βρωμάει. Έστειλαν τώρα βοήθεια σε μια εχθρική χώρα, η οποία είναι υπό διάλυση. Αυτοκτονικη απόφαση.
Από πότε έγινε ο Χαφτάρ εχθρός;είχε έλθει και στην Αθήνα.
Είναι Χαφταρ πρόεδρος η Πρωθυπουργός της Λιβύης?
Εκτός και αν έχω χάσει επεισόδια.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
hades έγραψε: 17 Σεπ 2023, 22:51
Ο Εμπεδοκλής το ανέβασε πριν ακόμα το γράψουν οι υπόλοιποι με.δισφορα σχεδόν δέκα λεπτών
Τραγική είδηση δυστυχως
Και να σκεφτείς ότι αργώ να γράψω μιας και δεν είμαι εξοικειωμένος στο άνοιγμα νημάτων. Αλλά δεν υπάρχει τσίπα ούτε στο ΓΕΕΘΑ, ούτε το υπουργείο Άμυνας, ούτε την ελληνική δημοσιογραφία.
Τόση ώρα το έγραφαν τα ξένα ΜΜΕ και οι δικοί μας σφύριζαν ή έγραφαν για ελαφρά τραυματίες. Καθόλου τσίπα, μα καθόλου. Το δεν έχουμε ακόμα επικοινωνία ή εικόνα της κατάστασης θα ήταν πιο τίμιο...
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Σεπ 2023, 22:46
Για να λένε τέτοια χοντρά ψέμματα, κάτι βρωμάει. Έστειλαν τώρα βοήθεια σε μια εχθρική χώρα, η οποία είναι υπό διάλυση. Αυτοκτονικη απόφαση.
Από πότε έγινε ο Χαφτάρ εχθρός;είχε έλθει και στην Αθήνα.
Είναι Χαφταρ πρόεδρος η Πρωθυπουργός της Λιβύης?
Εκτός και αν έχω χάσει επεισόδια.
Ανατολική Λιβύη που πήγε η βοήθεια (εκεί που χτυπήθηκε από τις πλημμύρες) ελέγχεται από τον χαφταρ.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Saturn έγραψε: 17 Σεπ 2023, 22:59
Εδώ το είδα
Στρατιωτικοί γιατροί
Έπεσε επάνω στο όχημά τους φορτηγό
;;;;;;
Στην αρχή πριν μαθευτεί αυτό με τους νεκρούς είμαι 100% σίγουρος ότι διάβασα πως έλεγαν για σύγκρουση λεωφορείων. Τώρα όπως έγιναν τα πράγματα τι να πιστέψεις...
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Είχε γράψει αναλυτικά τι έγινε όταν οι δικοί μας μιλούσαν για ελαφρά τραυματίες...
Επιβεβαιώνω, σε 2-3 μέρη που το είδα όλα μα όλα έλεγαν για ελαφρά τραυματίες.
Saturn έγραψε: 17 Σεπ 2023, 22:59
Εδώ το είδα
Στρατιωτικοί γιατροί
Έπεσε επάνω στο όχημά τους φορτηγό
;;;;;;
Στην αρχή πριν μαθευτεί αυτό με τους νεκρούς είμαι 100% σίγουρος ότι διάβασα πως έλεγαν για σύγκρουση λεωφορείων. Τώρα όπως έγιναν τα πράγματα τι να πιστέψεις...